Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Putin

EPIC η νέα sig
Jan 13 2011 09:23
Photo

Putin → papous

ΠΕΤΡΟ
Jan 06 2011 14:55
Photo

Azathoth → Putin

simfono. eftixos exo kopsi to makri mali ke ime kapios pio normal. ala genika to olo 'metalas' mou tin varaei stin krana. genika ine mia filosofia aidiastiki ke boro na po pos den ta pao poli kala me tus perisoterous apo aftous :P ke aloste pote den elega pos akuo mono metal :P exo na pao se metal sinavlia apo ton fevruario 2009 pu ida tus amon amarth. eno exo paei ametrites fores sto megaro musikis i stin liriki skini :P exi plaka otan vlepei o kosmos ti musiki pu exo sto kinito. Dubliners ke kapaki apo pano Darkthrone as pume XD
Dec 17 2010 18:27
Photo

Putin → Azathoth

Το γέλιο είναι ότι αυτό ισχύει ως ένα βαθμό και για μένα, αλλά IRL. D: Και όταν τους λέω ξέρω 'γω πως προχθές άκουσα τον Χ dubstep/whatever δίσκο, με κοιτάν λες και είμαι εξωγήινος και ρωτάν: καλά, εσύ μπλακμεταλλάς δεν είσαι; Γι'αυτό δε μ'αρέσει να με λένε μεταλλά γενικότερα, πολύ ενοχλητικό στερεότυπο (φταίει αρκετά και αυτό το μακρύ μαλλί, αλλά όταν λέω πως άρχισα να το μακραίνω πριν καν αρχίσω να ασχολούμαι με μουσική λένε πως το έχω στο αίμα μου ορ σάμθιν :P). Έδιτ: γουέλ, το ίδιο θα έλεγα και για οποιαδήποτε άλλη μουσική, μην το παίρνεις προσωπικά. :himitsu:
Dec 17 2010 18:24
Photo

Azathoth → Putin

thanks for the support. i love you :'(
Dec 17 2010 18:20
Photo

Azathoth → Putin

exi plaka afti i ipothesi omos :P to gelio ine pos osoi den me kseroune IRL (you included) pistevune STADAR pos ime trelos kamenos black metalas :P pragma pu den isxii katholu. apla tixenei ke vlepo aparadexta pragmata ke apantao mias ke exo asxolithi :P
Dec 17 2010 18:12
Photo

Putin → Azathoth

Lolz chill, δεν αξίζει. :P Εξάλλου δε μπορείς να κάνεις κάποιον να του αρέσουν μουσικές όπως η μπλακ, ή έστω να τις καταλάβει. Αν δε νιώσει αυτό το κάτι, it's pointless. Πόσο μάλλον σε τέτοιες περιπτώσεις όπου ο άλλος κρίνει το πόσο καλή είναι η μουσική από το βαθμό δυσκολίας της. Έχω αρκετούς τέτοιους φίλους και γνωστούς, από τους οποίους μόνο ένας δεν κατακρίνει τις μουσικές που ακούω - και αυτό γιατί δεν έχει τόσο περιορισμένους μουσικούς ορίζοντες.
Dec 17 2010 18:07
Photo

Azathoth → Putin

SIGRATISTEME!!!! tha tinakso ta miala kapiu ston aera me afta pu diavazo XD
Dec 17 2010 16:24
Photo

Azathoth → Putin

ke oi dikoi mou akune klasikoi, ke ego aloste akuo ke pezo me pathos klasiki mousiki. ta spaei i klasiki mousiki :3 apo tin stigmi pu den akune skiladika ise kala malon :D
Dec 16 2010 23:02
Photo

Putin → Azathoth

Lolz, εμένα μόνο με κλασσική ασχολούνται, αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δεν αξιώθηκαν να μου μάθουν πέντε πράματα. Ό,τι ξέρω από μουσική από μόνος μου, sadly. Από 'κει και πέρα ο πάτερ ακούει που και που κάνα παλιό σάπιο ροκ της εποχής του /nostalgia goggles.
Dec 16 2010 23:00
Photo

Azathoth → Putin

βασικά ο πατέρας μου με έμαθα από νίνι να ακούω ozzy και frank ζάππα :P οποτε δεν ήτανε δύσκολο να ευχαριστιέται με αυτά. γενικά από όταν ωρίμασα και σταμάτησα να ακούω manowar είναι proud of me :P το θέμα είναι πως στη μαμά και στον baba αρέσουνε διαφορετικά πράγματα οποτε είναι δύσκολο να βρω κάτι coolato που να αρέσει σε όλους όταν ταξιδεύουμε μαζί στο αυτοκίνητο :P
Dec 16 2010 22:44
Photo

Putin → zade

Πλαστικών τεχνών. Θα προτιμούσα λίγο περισσότερο τη γραφιστική βέβαια, αλλά κι εδώ καλά είναι. Στο μαθηματικό έχω δύο γνωστούς, ένα στο πρώτο και έναν ή στο δεύτερο ή στο τρίτο έτος, μου διαφεύγει. Και το πετσόκρυο συνεχίζει με καργιόληδες αέρηδες. \μ/
Dec 15 2010 17:27
Photo

zade → Putin

Εε η παρατήρηση για τον καιρό ήταν ψιλοάκυρη όντως ,απλά την στιγμή που το έγραφα είχε πολύ κρύο μέσα στο σπίτι ,οπότε μάλλν βγήκε αυθόρμητα.Τι σπουδάζεις εσύ ρε και είσαι Γιάννενα;
Dec 11 2010 19:55
Photo

Putin → didimakia

Κοίτα, πολλοί με πίεζαν να το συνεχίσω λέγοντας ότι καλυτερεύει, αλλά από συνειδητοποιημένο shounenά έμαθα πως καλυτερεύει = βγάζει φωτιές και απ'τον πάτο του. Και γενικά δε συμπαθώ καθόλου τα σόνεν, οπότε χλωμό το κόβω. :P [SIZE=1]Αν θέλω να δω ξύλο θα δω Karas να το φχαριστηθώ.[/SIZE]
Nov 23 2010 03:39
Photo

didimakia → Putin

Το katekyo hitman reborn το ανιμε πραγματι ειναι αθλιοτατο!!!11 To manga ομως ειναι αλλη κλαση... ριξτο μια ματια... Απλως τα πρωτα -Instert number here- chapter ειναι καθαρα εισαγωγικα χωρις ουτε μια μαχη... μετα θεριζει :)
Nov 23 2010 03:34