Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rock → Putin

Δεν ξέρω αν δέχονται vectors από screencaps, το dpi θέλει λίγο φτιάξιμο. Πέρασε του ένα Blur στο PS για σιγουριά. Θες credit ή όχι,καλό θα ήταν να βάλεις την φράση και επίσης να βάλεις το όνομα που έχεις στο ΑΡ συμπεριλαμβανομένου και της διεύθυνσης του προφίλ σου. Το μέγεθος χωρίς να είμαι σίγουρη πρέπει να είναι καλό EDIT: Μιά χαρά δέχονται screencaps,το έλεγξα. Από τότε που έβαλαν το V6 το AP σέρνεται άγρια. Α,και στείλε μου καμία πρόσκληση φιλίας. Το γυαλιστερό μου βέκτορ είναι στο ΤΟΡ 3 αυτές τις μέρες οπότε θα με βρείς εύκολα :Π v Mediafire dude,just upload them in mediafire and send the link
Nov 11 2010 03:10
Photo

Putin → Black Rock

Would you mind checking [URL="http://img255.imageshack.us/img255/5089/fishgirl.png"]this[/URL] out? Κυρίως θέλω να δεις αν είναι κομπλε για να φύγει για AP, γιατί δε δέχτηκαν το τελευταίο μου upload ΚΑΙ μου αφαίρεσαν 100 papers (τ_τ) επειδή, απ'ότι κατάλαβα, δεν έγραψα κάτι ανάλογο του "credit if used". Dx Xρειαζόμαστε papers. xD
Nov 11 2010 02:48
Photo

Putin → Azathoth

Lolz, πόσο μεγάλες μπορεί να είναι για να μην τις σηκώνει το imageshack? :P Μόλις ανέβασα εκεί αρχείο ~7500x4500
Nov 11 2010 02:34
Photo

Azathoth → Putin

fakk ine poli megales gia na tis kano upload, pos na stis stilo arage?
Nov 09 2010 22:39
Photo

Putin → Azathoth

The bigger the resolution, the better.
Nov 09 2010 22:34
Photo

Azathoth → Putin

thes na sta stilo etsi opos ine or smth? i oloklires tis ikones ?
Nov 09 2010 21:58
Photo

Putin → Azathoth

Και τα δύο, βαριέμαι να τα κάνω κροπ και να ψάχνω σε image search engines. D:
Nov 09 2010 21:56
Photo

Azathoth → Putin

pio apo ta 2? ine apo to black rock shooter keta 2 :P
Nov 09 2010 21:50
Photo

Putin → Azathoth

Would you mind sharing your wallpaper's sauce? ^ ^
Nov 09 2010 21:43
Photo

Azathoth → Putin

ofc i do :D
Nov 09 2010 21:43
Photo

Black Rock → Putin

Να με συγχωρείς,μπορεί να είμαι εγωίστρια όσο δεν πάει αλλά μιά χαρά αγάπη και κονσέρβες πολυτελείας τον μήνα του δίνω
Nov 09 2010 13:30
Photo

Putin → Black Rock

Cure him with love.
Nov 09 2010 12:18
Photo

Black Rock → Putin

Δεν υπάρχει περίπτωση να τον καλοέμαθα εγώ. Αυτό το γατί έχει κατάθλιψη,εδώ δεν ξέρει αν πρέπει να φάει. Πρέπει να είμαι από πάνω του να τον βλέπω,βλέπει το φαγητό με κοιτάζει,ξαναβλέπει το φαγητό τρώει μία μπουκιά,κλαίει,γυρίζει το σπίτι μία φορά κλαίγοντας,ξαναγυρίζει και τρώει κανονικά. Τώρα αν δεν τον βλέπω πάλι είναι ικανός να μην βάλει μπουκιά
Nov 09 2010 03:26
Photo

Putin → Black Rock

Εμένα μου μυρίζει περισσότερο bored cat παρά emo cat. χδ My guess is ότι τον καλόμαθες και βαριέται να κουνηθεί, σε σημείο που βαριέται πλέον τα πάντα, thus the sadface. Κιεγώ παρόμοια περίπτωση είμαι, ίσως πλην του καλομαθημένου μέρους, γι'αυτό μου φαίνεται πως νιώθω τον τυπά. xd
Nov 09 2010 02:53
Photo

Black Rock → Putin

Ο δικός μου είναι μοναδική περίπτωση. Το πιο κλασικό είναι οτι έχει την φάτσα του μελοθάνατου ακόμα και αν είναι καλά...Αν θέλει να ανέβει πάνω μου, ενώ μπορεί θέλει να τον σηκώσω εγώ αλλιώς κλαίει απίστευτα.Αν τον σηκώσω πάλι με κοιτάζει στα μάτια με ένα παραπονεμένο βλέμα λες και δεν ξέρει αν πρέπει να χαρεί η όχι. Περιττό να πώ οτι έχει νιαούρισμα αδελφής και ενώ ξέρει οτι οι κατσαρίδες είναι κακές,δεν τις ακουμπάει
Nov 09 2010 02:40