Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Azathoth → Putin

diladi gnisiotita :P anyways, emis ftanume pu imaste 2 :P aloste oti prepi na peksume to kserume opote imaste ok :O tora vevea an pote thelisume na kanume live tha exume provlima XD
Ιαν 14 2011 17:55
Φωτογραφία

Putin → Azathoth

Εγώ δε ζητώ γνησιότητα, αλλά πάθος και καλό γούστο. ;P
Ιαν 14 2011 17:52
Φωτογραφία

Azathoth → Putin

thanks :P vasika 2 imaste ke ta kanume ola i 2 mas XD den iparxune ke poli gnisioi ute edo stin athina aloste :O
Ιαν 14 2011 17:46
Φωτογραφία

Putin → Azathoth

;Ο Καλή φάση, περίμενα κάτι πιο old-school αλλά τα φωνητικά διαφέρουν απ΄τα συνηθισμένα. Η φωνή σου θυμίζει πολύ τον τραγουδιάρη των σαλονικιών Deathfog, θα σου ανέβασα τίποτα ν'ακούσεις αλλά το ένα και μοναδικό τους ντέμο έχει δοθεί εμπιστευτικά σε λίγα άτομα. /poser Περιττό να πω πως ζηλεύω που έχεις βρει άτομα με την ίδια καύλα και κάνεις αυτό που σου αρέσει. Από τότε που μετακόμισα για σπουδές, τίποτα~~ -_____________- p
Ιαν 14 2011 17:43
Φωτογραφία

Anelis → Putin

Ναι το ξέρω αυτό γιατί είναι ένας αδερφός φίλου εκεί. Oh well, τουλάχιστον δεν έχασες χρόνο σε άλλη σχολή όπως εγώ.
Ιαν 14 2011 17:42
Φωτογραφία

Putin → Anelis

Χαίρομαι. Αρκετά άτομα από τη σχολή μου, Πλαστικών τεχνών, είναι εδώ επειδή δεν πέρασαν στο καλών τεχνών. Το αστείο είναι πως για να μπεις στη σχολή αυτή θέλει το κλασσικό βαρετό πανελλαδικό σχέδιο, ενώ τα εργαστήρια ζωγραφικής είναι πιο πολύ σχέδιο-για-καλών-τεχνών-φάση. Oh well~
Ιαν 14 2011 17:38
Φωτογραφία

Azathoth → Putin

an thes boreis na akusis afto :P [url]http://www.myspace.com/556971545[/url] to Hryggd ine afto pu ixografusa simera :O hope you like them~
Ιαν 14 2011 17:16
Φωτογραφία

Anelis → Putin

Γιεπς, 2ο έτος και όσο και αν είναι κλασσικό ελληνικό πανεπιστήμιο τα σπάει.
Ιαν 14 2011 16:47
Φωτογραφία

Azathoth → Putin

eftixos tora sto trapezi den to sxoliasan :P to mono kalo se oli tin ipothesi ine pos se liga lepta tha ine teliomeno ke to 2ro tragudi mas :3
Ιαν 14 2011 15:57
Φωτογραφία

Putin → Azathoth

Νιώθω. Εμένα μόνο μια φορά με έχει ακούσει η αδερφή μου να τραγουδάω -by accident- και ένιωσα παρόμοια. -___-"" Η δική της αντίδραση ήταν "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!". :|
Ιαν 14 2011 15:51
Φωτογραφία

Azathoth → Putin

exo ena professional mikrofono ke mia prpofessional eksoteriki karta ixu idika gia na ixografo musiki :P ke to pc mou to eftiaksa me afto to pragma os protereotita :P ke oxi, den akugete thorivos genika :O ke gia na ime clear giati sto post bori na berdeftikes :P den akustikan i fones tus stin ixografisi, to provlima ine pos me akusan na tragudao opote egina roba :P dne gusaro i goneis mou na me akune na pezo musiki oti idos ke na ine oti organo ke na ine :O
Ιαν 14 2011 15:45
Φωτογραφία

Putin → Azathoth

Απορώ τι εξοπλισμό/software χρησιμοποιείς για να προτιμάς ηχογράφηση στο σπίτι από στούντιο. Πλας, όλο και κάποιος θόρυβος θα ακουστεί από πίσω, so yeah. D:
Ιαν 14 2011 15:41
Φωτογραφία

Putin → Anelis

Someone has to state the obvious from time to time. Το οκιουπέησον σου μου κίνησε το ενδιαφέρον. Καλών τεχνών;
Ιαν 14 2011 13:11
Φωτογραφία

Anelis → Putin

Είναι και αυτό μια αλήθεια.
Ιαν 14 2011 08:46
Φωτογραφία

Putin → Anelis

Είμαι ο τέλειος άντρας.
Ιαν 14 2011 00:16