Jump to content

Community Status Updates

Photo

Putin → 80753

Ωραίο όνομα φίλε
Sep 15 2011 17:05
Photo

Putin → Mad_Hatter

236B και C μην τα πετάς randomly, το B version μόνο για combo ender. Τώρα τα 8Κ πραγματικά απορώ από που σου έρχονται. Αυτά τα throws που λες έχουν 3 διαφορετικές εκδοχές: command throws με A και B, τα οποία κάνουν 2700 και 3000κάτι damage αντίστοιχα, και το distortion του που κάνει ~5600(!) damage. Δε νομίζω πως μπορεί καν να δώσει 8Κ χωρίς τη χρήση μπερστς και άπειρου meter or something. Τι να σου πω, κράτα απόσταση όσο μπορείς, και όταν πλησιάζει μη μασάρεις αλλά πρόσεξε τι πάει να κάνει. Οι κινήσεις του συνήθως είναι αρκετά αργές αν δεν είσαι σε point-blank απόσταση, οπότε έχεις το χρόνο να πας για counter, ειδικά όταν προσπαθεί να σε πλησιάσει με Sledge Hammer. And his backdash is a bitch, άπειρα invisibility frames στα οποία μπορεί να δώσει το input οποιουδήποτε throw και με το συμπαθή μαγνητισμό του να σε πιάσει. Κι εμένα μου πήρε καιρό να προσαρμοστώ, just keep trying different approaches. Fanart στα γνωστά μέρη, e-shuushuu has some nice stuff. Και παραδόξως το θρεντ τό΄χα δει, παρόλο που έχω πατήσει στο /c/ μια, άντε δυο φορές από περιέργεια.
Sep 15 2011 11:53
Photo

Mad_Hatter → Putin

ok βρήκα λύση >quit game >insert Calamity Trigger disk >pick Nu >sweet fucking revenge To 8k dmg δε το ονειρεύτικα, μολίς τώρα το ξαναεπιβεβαίωσα, είναι με αυτή την παπαριά που σε πετα ψηλα και σε κοπανάει κάτω. Αλλές φορές είναι 2.4k, δε ξέρω γιατί σκατά τετραπλασιάζεται. Ξαναπροσπάθησα άλλες 3 φορές. Του πήρα μόλις ένα γύρο από τους 5 που είναι κάθε Match. Μου βγάζει άκυρες όλλες τις κινήσεις που έκανα πάντα. Τα 236Β και 236c τα σταματαει με τι ******* που με πετά στον αέρα. Κίνηση που να ξεκινά με C δε κατάφερα να βγάλω όλη τη νύχτα. Μόλις με φέρνει κοντά του και πάω να κάνω backdash με ξανατραβά πάνω του με κάτι μαγνητικές παπαριές. Ενα άλλο συνιθισμένο combo που κάνω πάντα για λίγο εύκολο dmg, το d2D->dD->d214D πριν το τελευταί χτύπημα κάνει μια παπαρία που τραβιέται πίσω, blockάρει το χτήπημα και κάνει charge εκεί που προσγειώνομαι. Ένα από τα παραπάνω λάθη κάνω και μέχρι να ξεφύγω πάνε τα 3/4 του hp μου :( Στο very hard παίζω atm και είναι ο μόνος που συναντάω τέτοιο πρόβλημα, με όλλους τους άλλους είμαι ok. Τι να πω, ίσως είναι που δεν έκανα ποτέ Practise με αυτός και δε ξέρω να Blockαρω τις επιθέσεις του, ίσως είναι και που παίζω 4 ώρες σερί και μου γλιστράνε τα δάχτυλα από τα πλήκτρα, παραδέχομαι την ήττα για σήμερα και συνεχίζω αύριο. [SIZE=1]btw αν σου βρίσκεται και κάνα καλό fanart (lamda περισσότερο), ξέρεις που να το πετάξεις xd[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1]also σε περίπτωση που δε το έχεις πάρει χαμπάρι, πριν γλινει 404 και αυτό [URL]http://boards.4chan.org/c/res/1747900[/URL][/SIZE]
Sep 15 2011 01:17
Photo

Putin → Mad_Hatter

8.700 το βρίσκω λίγο απίθανο. χδ Γενικά όλες οι στρατηγικές εναντίον του Τάγιερ περιλαμβάνουν να μη μένεις κοντά του πολλή ώρα, ειδικά στο cpu που με την πρώτη ευκαιρία θα σου δώσει command throw (τα ωραία throws που σε πιάνει και σε σκάει κάτω, Potemkin style). Ό,τι κόμπο καταφέρνεις να δώσεις, τελείωνέ το με κάτι που τον πετάει ΜΑΚΡΥΑ. In Lambda's case συνήθως μιλάμε για το 236B. Τώρα χωρίς να θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, ο Χαζ και η Λ είναι τα χειρότερα μάτσαψ του Τάγιερ. :P Στα περισσότερα μάτσιζ που θα δεις, ο Τέηγκερ θα παλεύει με νύχια και με δόντια να κάνει λαντ έστω και ένα κόμπο. Ειδικά από Χαζάμα τρώει του μπούστη το δούλεμα με time-outs και τα σχετικά. You're a zoner, with D being your zoning tool. Κάνε αυτό που κοροϊδεύουν όλοι για τη Λ: DDDDDDDDDDDDDDDDDD. Μεγαλύτερη βοήθεια θα αποτελέσει το ανάλογο [URL="http://www.dustloop.com/forums/showthread.php?11747-CS2-Lambda-vs-Tager"]matchup thread[/URL] στο section της Λ στο dustloop. Επίσης, watch matches. Καλό μέρος για να βρεις υλικό είναι το κανάλι του Jourdal στο youtube, just search whatever you fancy. Θα βρεις και λαχταριστά combo vids. Κι εγώ μισώ τον Τέηγκερ, συμπάσχω! Και η αφαίρεση του Αγαπημένου είναι προσωρινή αλλά και obligatory, bear with this serious set for a while.
Sep 15 2011 00:02
Photo

Mad_Hatter → Putin

βοήθα με να νικήσω τον tager!επιγόντως! πραγματικά κάθε φορά που τον πλησιάζω πεθαίνω.Απλά πεθαίνω. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Δεν έχω ιδέα πλέον τι γίνεται σε αυτές τις μάχες. Μου σκάει 8.700 με μία επίθεση που δεν μπορώ να δω καν από που μου έρχεται Δε μπορώ ούτε καν να κρατήσω απόσταση με την lamda, Την κλείνει αργά η γρήγορα, και πεθαίνω. απεγνωσμένη κραυγή βοηθείας επίσης έκλαψα και για την καθαίρεση του trollzama από το avatar
Sep 14 2011 23:45
Photo

Mad_Hatter → Putin

περιέργια, και για να δω αν το cs3 θα έρθει anytime soon xd
Sep 09 2011 12:14
Photo

Putin → Mad_Hatter

Στο γιουτιου βλέπω μονάχα μάτσιζ/κόμπο βιντζ/ΜΑΝΤζ τα οποία προφανώς τα βλέπουν σχεδόν αποκλειστικά άτομα που ανήκουν ήδη στο φανμπέης, οπότε δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο. Και /v/ δεν επισκέπτομαι, μόλις έμαθα πως το βρίζουν και δεν ξέρω γιατί ούτε με νοιάζει. Στη φάητερ κοινότητα πάντως μια χαρά βλέπω να το σέβονται. Ακόμα και gg nostalgiafags θα παραδεχτούν πως είναι τουλάχιστον καλό. GG ίσως όχι, αλλά καλό. What do you care anyway? D:
Sep 09 2011 07:46
Photo

Mad_Hatter → Putin

ωχ, φαντάζομαι, κρίμα να χάνεις μέρος του παιχνιδιού έτσι εγώ εντομεταξύ τώρα ανακάλυψα τους 3 νέους χαρακτήρες. Βλέπεις αντί να τους έχουν στον κύκλο με τους υπόλοιπους στο charachter selection screen πήγαν και τους έβαλαν πιο ΄κατω σε κάτι κουτάκια και όυτε είχα δει ότι υπάρχουν με τόσα χρώματα, τυχαία πέρασα από πάνω τους όταν προσπαθούσα να επιλέξω αντίπαλο στην τύχη... γενικά το BB έχει καλή αποδοχή από τον κόσμο? Γιατί ξέρω γω βλέπω αρκετα dislikes και flames σε Youtube vids, /v/ κλπ.
Sep 09 2011 02:42
Photo

Putin → Mad_Hatter

Εξαρτάται. Θα πετύχεις καλούς και κακούς παίχτες. Επίσης, το cpu θα κάνει λάθη που ο άνθρωπος δε θα κάνει, και αντίστροφα. Το cpu βασικά επειδή έχει συγκεκριμένο πάττερν που εύκολα το εντοπίζεις, ανεβάζει τη δυσκολία κάνοντας πράματα ακριβώς τη στιγμή που πρέπει, που κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε. Δηλαδή οκ, ντροπάρω επίτηδες ένα κόμπο halfway και επί τόπου τρώω command grab από Tager. Σε κανονικό ματς στη χειρότερη να φας τζαμπ. Το online γενικά είναι σαφώς πιο ικανοποιητικό, αλλά χρειάζεσαι καλή σύνδεση. Να φανταστείς δεν είχα ποτέ την τύχη να παίξω σε τελείως lagless ματς με Χαζάμα, ο οποίος απαιτεί strict timing. Μπορείς να φανταστείς το αποτέλεσμα. Και επειδή ακριβώς τελευταία ασχολούμαι περισσότερο με Χαζάμα από οποιονδήποτε άλλο, το έχω σχεδόν παρατήσει το ονλάην για τώρα. Damn them greek ISPs.
Sep 08 2011 20:22
Photo

Mad_Hatter → Putin

το λάτρεψα αυτό το forum εσύ ασχολείσαι με online play στο ps3? Ανεβαίνει πολύ η δυσκολία από το hell?
Sep 08 2011 20:04
Photo

Putin → Mad_Hatter

Dustloop.-
Sep 07 2011 17:21
Photo

Mad_Hatter → Putin

α lol είδα το 2 στο τίτλο του video και νόμιζα εννούσε cs2, αντί για 2 basic combos xd ναι θα γράψω και στο Thread μόλις δοκιμάσω όλλους τους νέους charachters, την tsubaki δεν την έχω πιάσει καν, ενώ τους άλλους 2 ούτε που τους έχω ξεκλειδώσει :( γενικά ξέρεις κάνα καλό site με guides/συζητήσεις? Το gamefaqs εδώ με απογοήτευσε κάπως
Sep 07 2011 16:44
Photo

Putin → Mad_Hatter

Μάλλον jD εννοείς. Όπου βλέπεις j πριν από οποιοδήποτε input σημαίνει πως το κάνεις στον αέρα. Βλέπω στο πρώτο κόμπο κάπου γράφει dj2DD, μάλλον για typo πρόκειται. Και CSII παίζω πλέον, από που προέκυψε το συμπέρασμά σου; :P Also, post in the thread so we can get the hype going. D: Edit: τώρα πρόσεξα πως το βίντεο είναι του 2010. Είναι δηλαδή από το CS, όχι από το CSII, οπότε πιθανόν η διαφορά στο damage να οφείλεται σε αυτό. Γενικά, ΠΑΝΤΑ κοίτα να γράφει CS2 μπροστά, ευτυχώς δεν έχω πετύχει κανένα που να γράφει CS σκέτο και να είναι από το CS2. Edit 2: τώρα κατάλαβα την ερώτησή σου περί CSII. :P Το θέλω για να δοκιμάσω τους Platinum και Valk, στο console version πρέπει να τους αγοράσεις. -_-
Sep 07 2011 15:37
Photo

Mad_Hatter → Putin

oh thanks, ιδέα δεν είχα για τα περισσότερα απο αυτά, φαίνετε θα μου πάρει λίγο περισσότερο από όσο υπολόγιζα για να γίνω buppa! Ξέρεις μήπως τι είναι το d, dj σε αυτό το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=OKqceojBfME"]video[/URL] ? Κάτι κάνω λάθος και μου βγαίνει 400dmg λιγότερο. Είναι πάντως σχετικά εύκολος τρόπος να σκάσεις 3κ dmg. Άρχισα να ψάχνομαι και με hazama, αλλά μέχρι στιγμής παλεύω με την αλυσίδα αντί για τον αντίπαλο xd btw δεν έχεις το cs2 στο ps3, γιατί ψάχνεις να βάλεις psp emulator για αυτό?
Sep 07 2011 15:11
Photo

Putin → Mad_Hatter

Ναι αυτό είναι. Το 5 είναι neutral. Δηλαδή 5C ξέρω΄γω = σκέτο C. What are them technical style layouts? D: Αυτά ξέρω πως υπάρχουν μόνο στα arcades, με το καθένα να έχει διαφορετικά presets στα κουμπιά. Το Barrier Burst υποθέτω εννοείς. Ναι, υπάρχει ακόμα το burst πατώντας Α+Β+C+D, αλλά δουλεύει τελείως διαφορετικά. Σε κάθε ματς ξεκινάς με 1 έτοιμο προς χρήση, έχοντας ακόμη ένα σλοτ άδειο. Άμα χάσεις ένα γύρο, το σλοτ αυτό γεμίζει. Σε σύνολο μπορείς να έχεις μέχρι 2 bursts στη διάθεσή σου, και αν χρησιμοποιήσεις ένα το slot του εξαφανίζεται. Δηλαδή πες ότι παίζει ένα ματς με 5 γύρους. Burst στον πρώτο γύρο, χάνεις. Το άδειο σλοτ γεμίζει. Ξαναχρησιμοποιείς μπερστ, ξαναχάνεις. You don't get anymore bursts. Επίσης, όταν το χρησιμοποιείς δεν πας σε danger state όπως στο ct. Αν το κάνεις όσο τρως ξύλο, τότε κάνεις το λεγόμενο Green Burst, το οποίο σε σώζει αλλά σου μειώνει τα guard primers στο μισό. Αν το χρησιμοποιήσεις όσο είσαι σε neutral state ή όσο εσύ κάνεις κόμπο, κάνεις Gold Burst το οποίο δε σου μειώνει τα primers, και πετάει τον αντίπαλο πάνω αντί για απέναντι, επιτρέποντάς σου να τον πιάσεις όσο πέφτει για κόμπο. Επίσης, τα bursts χρησιμοποιούνται και από τα Astrals. Τα primers είναι εκείνα τα τετραγωνοειδή σκατά κάτω από το lifebar, ο κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικό αριθμό. Ο Ragna πχ έχει 5, ο Tager 10. -__- Αυτά σπάνε κάθε φορά που μπλοκάρεις ορισμένες επιθέσεις. Όταν σου σπάσουν όλα, τότε παθαίνεις guard break και μένεις stunned για ΠΟΛΛΑ δεύτερα, ανοιχτός σε οτιδήποτε. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή στο σύστημα είναι πως σχεδόν όλες οι επιθέσεις που κάνουν knockdown και στο ct/cs είχες το χρόνιο να κάνεις 2B or something και να συνεχίσεις το κόμπο, πλέον δε στο επιτρέπουν εκτός αν το knockdown είναι counter. Ή αν το αντίπαλος δεν κάνει tech εγκαίρως, κάνοντας το κόμπο μπλε βέβαια. Blue combos = κόμποζ που θα μπορούσαν να διακοπούν, αλλά ο αντίπαλος σε άφησε. Αυτά. D:
Sep 07 2011 03:44