Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Putin

1/480000th of a second 1/480000 of a fucking second
Sep 26 2011 21:34
Photo

MisaYoshiko → Putin

oo poor sister..:P εγω δεν χρησιμοποιω σκληρο ακομα αλλα εχω εδω στη δουλεια εναν expansion και το βλεπω οπως λες να παθαινουμε ζημια..
Sep 26 2011 08:30
Photo

Putin → MisaYoshiko

Yep, γενικά η σειρά είναι βράστα. Με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα μονάχα θα το επιβεβαιώσεις. Εγώ βέβαια, μαζί με άλλα μέλη του φώρουμ, το διαπιστώσαμε μόνοι μας δυστυχώς. Γιατί νομίζεις τους δίνουν τόσο φθηνούς; Έχουν πάρει πρέφα πως είναι σάπιοι και θέλουν να τους ξεφορτωθούν, that's my guess. Από προβλήματα εμένα προσωπικά μου άρχισε κλίκινγκ μέσα στην πρώτη βδομάδα, χωρίς εκτενή χρήση. Τελικά τον άλλαξα με ένα WD Elements και έχω το κεφάλι μου ήσυχο τόσα χρόνια. Fun fact: ήθελε η αδερφή μου να πάρει εξωτερικό πρόσφατα και το μόνο που της είπα ήταν ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ SEAGATE. Τελικά για διάφορους λόγους πήρε Seagate μόνο για να χάσει εργασίες 4 ετών.
Sep 23 2011 18:36
Photo

MisaYoshiko → Putin

γιατι το λες αυτο για τα expansion? εγω το μονο που ακουσα ειναι οτι δεν γινεται να συνεργαστουν με pc και mac ταυτοχρονα. εχουν κ αλλα προβληματα ε?
Sep 23 2011 09:18
Photo

Mad_Hatter → Putin

Ναι ο jubei είναι από τις πολλές συμπάθιες μου στο game.Είναι μια γάτα και έγινε ο δυνατότερος του πλανήτη, δημιούργησε μια ολόκληρη φυλή και εμφανίζεται πάντα ως ο απο μηχανής θεός που βγάζει το φίδι από την τρύπα. Ευελπιστώ να τον δούμε και επιτέλους ως playable στο 3o game.
Sep 20 2011 00:42
Photo

Putin → Mad_Hatter

Έχεις ένα δίκιο σε όλα, αλλά είναι κουλ πως να το κάνεις. Και βλέπω συμπαθείς Τζούμπεη, θα γίνεις φίλος καλός με το ρύου
Sep 20 2011 00:35
Photo

Mad_Hatter → Putin

Γιατί αν δεν ήταν αυτή δε θα είχαμε Tager. Αν δε φτάνει αυτό για να την πω καργιόλα, τότε τι άλλο θέλει? Επίσης της το κρατάω που έσβησε την μνήμες της lamda, και που μισεί τον υπεργαμάτο πατέρα της.
Sep 20 2011 00:32
Photo

Putin → Mad_Hatter

Για τις αλλαγές μπορείς να πας στο σέξιον του κάθε χαρακτήρα, τα περισσότερα έχουν θρεντ με όλες τις γνωστές αλλαγές μαζεμένες. Και καργιόλα. Γιατί καργιόλα;
Sep 19 2011 22:59
Photo

Mad_Hatter → Putin

ωχ, ελπίζω να μην αλλάξουν πολλά σε lamda/hazama τόσο καιρό κάναμε να τους μάθουμε αυτό το λίγο που τους ξέρουμε συνεχίζω το story και το καταυχαριστίεμαι. Την καργιόλα την kokonoe πρέπει να την είχε trollάρει πολύυυ άγρια στο παρελθόν ο terumi για να είναι τόσο buthurt.
Sep 19 2011 22:50
Photo

Putin → Mad_Hatter

Όχι, αυτό είναι ακόμη ένα balance change του CS, με έξτρα παίχτη στο ρόστερ τον Ρέλιους. Θα αντικαταστήσει τα CS2 arcades και θα βγει σε retail στο βήτα, τώρα για τις κονσόλες ελπίζαμε να βγει σε τσάμπα patch όπως το cs2 αλλά οι φήμες άλλα λένε... αχ ASW μας βιάζεις τα πορτοφόλια.
Sep 18 2011 18:17
Photo

Mad_Hatter → Putin

To bb3 που λες είναι ίδιο με το bbcsex? (loltitle) Πρώτο όνομα στη [URL="http://www.animenewsnetwork.com/interest/2011-09-14/playstation-vita-to-launch-on-december-17-with-26-titles"]λίστα[/URL]
Sep 18 2011 18:13
Photo

Putin → Mad_Hatter

Δε μπορούν να παραλείψουν κομμάτια του στόρυ κανενός χαρακτήρα. Ακόμη και για τον τρισαπαίσιο Τέηγκερ που φαίνεται σαν απλά να υπάρχει εκεί, δίνουν χιντς για background story που συνδέεται άμεσα με τα πάντα. Το φανταστικό άνιμε για το οποίο κουβεντιάζουμε δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, από το μπμπ3 περιμένουμε απαντήσεις μιας και ακόμη και αφού κάνεις τα πάντα στο cs παραμένεις μέσ΄τις απορίες. BB you so crazy.
Sep 18 2011 17:32
Photo

Mad_Hatter → Putin

Α το Multiple timeline thing λες? Εγώ έλεγα να κάνουν ένα wtf πρώτο επισόδιο που οι Ragna/jin χάνουν από τη Nu, εκσφενδονίζονται στο παρελθόν και ο Jin γίνεται Hakumen, και μετά να πιάσουν το True ending με ενδιάμεσα stories για tao/bang/arakune κλπ. Τα έχω ψιλομπερδεμένα βέβαια μέσα στο κεφάλι μου, ένας λόγος παραπάνω που θέλω να βγει anime, μπας και ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο.
Sep 18 2011 17:20
Photo

Putin → Mad_Hatter

Είναι αρκετά μπερδεμένο, αλλά περισσότερο με απασχολεί κατά πόσο θα καλύψουν τα πάντα. Δυστυχώς το έχουν συνήθεια να αφήνουν πράματα απ' έξω ενώ έχουν χρόνο. Και τα περισσότερα gag reels με έκαναν να γελάσω αρκετά. Κάποια είναι και τεράστια, βλέπε του Ράγκνα που είναι και το πρώτο που είδα. Και μιας και το θυμήθηκα, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=yWvO1Gxa-5c"]this[/URL] is my sms tone. Από σπόιλερς είχα φάει ίσως το σημαντικότερο, αλλά εγώ έφταιγα που ξεψάχνιζα wikis. derp
Sep 18 2011 16:42
Photo

Mad_Hatter → Putin

Καλά για τη μεταφορά εντάξει, το ΒΒ δεν είναι και κάνα evangelion όσο αφορά το story, εγώ πάντα το έβρισκα απλό και ικανοποιητικό για να σε κρατήσει (και μικρό), δηλαδή δε νομίζω να το πετσοκόψουνε όπως πχ λένε πως έκαναν με το umineko. Animation και χωρογραφία στις μαχες μόνο πρέπει να προσέξουνε το Ost το κρατάνε ολόιδιο, έτοιμο πράμα τους δίνουν xd Τα story πάντως του CS έχουν άπειρο γέλιο, ειδικά οι σκηνές στο εστιατόριο.Λίγα έχω παίξει μόνο αν και έχω φάει τα αμέτρητα spoilers :(
Sep 18 2011 16:14