Community Status Updates
Putin → Hellraider
Σε λατρεύω, αυτό ακριβώς βρήκα κιεγώ.
Από κάτω βέβαια κάνα δυό άτομα είπαν πως τους έβγαλε το μήνυμα περί γνησιότητας, και ένας είπε πως του χρειάστηκε το DAZ loader.
Εσύ δε χρειάστηκε να κάνεις τίποτε παραπάνω; Σα να τα αγόρασες (κυριολεκτικά);
Oct 14 2011 14:40
Hellraider → Putin
[URL="http://thepiratebay.org/torrent/6719806/Windows_7_Ultimate_Fully_Activated_Genuine_x86_x64_-_Team___M-J-"]Έχω τα συγκεκριμένα.[/URL]
Όπως τα λέει είναι.Ήδη activated με το που τα βάλεις.Ακόμα και στα updates σου έχει ξετικάρει το 971033 για να μην το κάνεις update κατά λάθος και το ανακαλύψει η Microsoft. :P
"Αγόρασε" το άφοβα.
Oct 14 2011 14:36
Putin → God Clande
Λίγο που το γκούγκλαρα κατάλαβα πως συμβολίζει τη θυσία/θάνατο του Τζίσους ή κάτι.
Anyway, obscure για΄μένα θρησκευτικά θέματα που δεν έχω τη θέληση να μελετήσω. Αν και μάλλον θα λάτρευα τους DSO δυο φορές παραπάνω αν τα γνώριζα.
Oct 11 2011 16:04
God Clande → Putin
Δεν το έχω πιάσει. Δεν είναι όπως το Fas Ite ου είναι πιό "εύκολο" ("η πτώση"). Πάντως βασίζεται το άλμπουμ στην θεωρία της κένωσης, που είναι θεολογικός όρος. Κάτι σαν μυστήριο κλπ.
Oct 11 2011 15:59
Putin → God Clande
Επιτέλους έμαθα που τονίζεται.
Με το εξώφυλλο ξέρεις τι παίζει;
Oct 11 2011 15:54
Putin → God Clande
Ωραία σιγκ κρίμα που σύντομα θα σου πουν να τη βγάλεις λόγω μεγέθους. : <
Λατρεύω τους στίχους τους.
[QUOTE]Και το θύμα, τυφλωμένο από το λαμπρό φως της αλήθειας, τρεμάμενο, επαναλαμβάνει: Λάμα σαμπαχθάνι, λάμα σαμπαχθάνι.[/QUOTE]
Oct 11 2011 15:49
Putin → Mad_Hatter
Painful και τα πρώτα non-test CSEX gameplay vids για τους Jin/Hazama players... aka me.
Nerfs του κερατά που σκοτώνουν τα καλύτερα κομμάτια και των δύο.
Τουλάχιστον τα corner combos του Haz δείχνουν ΑΚΟΜΑ πιο στυλάτα αφού συμπεριλαμβάνουν το flashkick. :3
Αναρωτιέμαι βέβαια γιατί όλα αυτά τα bb-related vms μας δεν είναι ποστς στο θρεντ. Ίιιιισως να έπαιρνε και κάνας άλλος μέρος και να χαηπαρόμασταν παρέα.
Relius seems cool by the way.
Oct 07 2011 20:05
Mad_Hatter → Putin
το έχεις δει αυτό, ε?
[YOUTUBE]_4Az3axxZA0[/YOUTUBE]
seems painfull
Oct 07 2011 19:34
Sakura!!! → Putin
Ο_Ο arigato putin sama!! μόλις το τελείωσα.. you were so so so right!
Αν και προς τα τελευταία πήγαν να σπάσουν τα νεύρα μου καθώς περίμενα να τα καταφέρει και πάλι αποτύγχανε... είχε αρκετά απροσδόκητα σημεία και όλοι οι χαρακτήρες είχαν τον ρόλο τους!! πάλι καλά που έιχε καλό τέλος ^_^ :joyful:
Oct 04 2011 13:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed