Community Status Updates
Putin → Kamui
Αν το άβαταρ σε ηδονίζει, με [URL="http://www.youtube.com/watch?v=m9-kM-guQtk"]αυτό[/URL] θα πιτσιλίσεις παντού.
Nov 12 2011 22:58
Putin → Mad_Hatter
Μπορείς να ξεφύγεις από throws κάνοντας tech αμέσως αφού εμφανιστεί το θαυμαστικό, δηλαδή πατώντας b+c.
Όταν το θρόου είναι ξέμπαρκο, εμφανίζεται πράσινο θαυμαστικό και έχεις λίγο χρόνο να κάνεις τεκ.
Όταν μπαίνει μέσα σε κόμπο ή όταν βρίσκεσαι σε hitstun, τα θαυμαστικά γίνονται δύο και μωβ, δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για τεκ.
Όταν το θρόου λειτουργήσει σαν counter, τότε θα εμφανιστεί το ανάλογο κείμενο στην άκρη και δε θα μπορείς να κάνεις τεκ, ανεξαρτήτως χρώματος θαυμαστικού.
Επίσης υπάρχουν και τα command throws, throws που δε γίνονται πατώντας b+c, αλλά κάποιο άλλο input.
Αυτά όταν είναι ξέμπαρκα δεν εμφανίζεται θαυμαστικό και είναι untechable, όταν όμως συμβαίνουν στην περίπτωση που ένα "normal" throw θα γινόταν μωβ, τότε γίνονται και αυτά μωβ και techable.
Παραδείγματα command throws είναι όλα τα massive damaging throws του Tager, μαζί με το distortion, το Gasaishou (236C) του Hazama, το 623C του Bang, etc.
Nov 12 2011 22:54
Mad_Hatter → Putin
ouuuuuuuuuuups 6D ενοούσα xd Αυτά ειναι τα αγαπημένα μου.
Τα gravity seeds είναι πονεμένη ιστορία. Δε μπορώ να τα κάνω καθόλου. Τα βλέπω στο Youtube και πεθαίνω από τη ζήλια. Που θα πάει κάτι θα καταφέρω.
Εντομεταξύ τώρα τελευταία βρίσκω τον εαυτό μου να τρώει πολύ συχνά Grab. Ξέρεις πως σκατά το σταματάω?Μου το κάνουν συχνά, όταν τον ποιάνω με πετάει πίσω
Α και ξέχασα να αναφέρω οτι επιχείρησα ένα αποτυχημένο switch σε hazama μόλις ξανάποιασα το game. Ίσως ήταν και από την απραξία τόσο καιρό που έπεσε τέτοιο τρελό fail. Βέβαια τώρα ξανακόλλησα με τη lamb-chan.
Και διασκεδαστικά anime είναι πλέον αυτά που ψάχνω, μπουχτίσαμε με τα "serious ones" xd
Nov 12 2011 21:21
Putin → Mad_Hatter
Από 5DD μπορείς να κάνεις το κόμπο που έγραψα πριν, εφόσον είναι counter.
Απο΄κεί και πέρα από όσο ξέρω δεν έχεις και πολλές επιλογές από normal ground 5DD hit.
Αν τα τραβούσε πολύ είτε θα ήταν από counter, είτε ο αντίπαλος θα ήταν στον αέρα, είτε θε είχε rapid.
The real boss combos include gravity seed.
Οι περισσότεροι διευκολύνονται από κάποια μεριά, κι εμένα το combo drop ratio μου ανεβαίνει όταν βρίσκομαι στα δεξιά. Αλλά είναι θέμα συνήθειας.
ch = counter hit. Non-ch = όχι counter. :V
Και το Zero είναι διασκεδαστικό
Nov 12 2011 20:52
Mad_Hatter → Putin
Τα combos από 5DD είναι τα αγαπημένα μου, αλλά δυστυχώς δε ξέρω να τα τραβάω πολύ για υψηλότερο dmg.Για αυτό ρώτησα για το Jump cancel, είχα βρει έναν τυπά σε ένα video που τα τράβαγε πάρα πολυ.
Άσχετο αλλά δυσκολεύμε πολύ περισσότερο να χτυπήσω combo όταν είμαι απο την αντίθετη μεριά από την αρχική, δηλαδή εγώ δεξιά και ο αντίπαλος αριστερά.Το έχεις και εσύ η μόνο εγώ είμαι ο περίεργος?
Το non-ch τι είναι?
Α και αυτό το βίντεο που είχες ποστάρει με το Blazblue x Fate/zero με έκανε να αρχίσω τη σειρά. Κρίμα που το κατεβάσανε οι ανώμαλοι.
Nov 12 2011 19:39
Putin → Mad_Hatter
Ότι είναι αναξιόπιστα ισχύει, πρέπει να είχα πει παλαιότερα πως ωμό 236C δεν τρώει κανείς πλέον.
Μπορείς όμως να κάνεις το ίδιο combo από counter 5DD, για λίγο λιγότερο ντάματζ.
Κανονικά μετά από non-ch 5D μπορείς να κάνεις link μόνο το 236B, αλλά γενικά αλλάζουν τα πράματα με counters, fatals, crouchers, air hits και λοιπά.
Fighters are deep brah!
Nov 11 2011 01:10
Mad_Hatter → Putin
thanks, δε το πολυκαταλάβαινα απο τις περιγραφές στη google
έχω βρει κάμποσα combos που το θέλουν κυριώς για πάνω απο 3κ dmg
τώρα btw ξανάρχισα να παίζω, άρα είμαι rusty as fuck
τα combos poy arx;izoyn apo 236C κάπως αναξιόπιστα τα βρίσκω, μου τα έχουν κόψει πολλές φορές με Grab Νομίζω, αν και μου είναι αρκετά χρήσιμα μέχρι να μάθω τα πιο δύσκολα.
Nov 10 2011 22:10
Putin → Mad_Hatter
Well δεν είναι τίποτα το περίπλοκο, απλά πατάς πάνω ή πάνω + μπροστά ή πίσω (δηλ. 8, 9 ή 7), ανάλογα το προς τα που θες να πηδήξεις, αμέσως μετά από κάποια κίνηση.
Απλά δεν είναι όλες οι κινήσεις j cancellable.
Αν μετά το jc θες να κάνεις j5D ξέρω΄γω, μπορείς να πατήσεις το D μαζί με το jump input, δε χρειάζεται να τα πατήσεις διαδοχικά.
Μόνο ένα legit λ combo που συμπεριλαμβάνει jc ξέρω, και δεν είναι και το καλύτερο για εξάσκηση. I'll just leave it here nevertheless.
236C>5DD>delay>6DD>back jc>j5DD>j2DD>jc>j5DD>j2DD>214D.
~3200 gamage αν θυμάμαι καλά, meter gain δεν έχω προσέξει.
Nov 10 2011 21:23
Anelis → Putin
Βάλε [URL="https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/lazarus-form-recovery/"][B]αυτό το add-on[/B][/URL]. Σου κρατάει ό,τι έχεις γράψει ακόμα κ αν κλείσεις τον browser, ή το pc.
Oct 22 2011 16:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed