Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Putin → Six Winged Angel
Έχει επιλογή για infinite bursts στο training, ειδικά αν εξασκείσαι σε τίποτα astral combos βολεύει.
Καλύτερα βέβαια να παίζετε κανονικά στο versus, γιατί και το να εκτιμάς πότε να χρησιμοποιήσεις burst είναι επίσης σημαντικό, έως και critical.
Άλλο που εγώ συνήθως τα κρατούσα απόψε
Δεκ 01 2011 23:20
Six Winged Angel → Putin
Και έχω ξεσκιστεί να του λέω να μη τα χαραμίζει κιόλας D:> Βασικά συνήθως λιώνουμε ασταμάτητα στο trainning όπου χάνεις τα burst mark μετά τα πρώτα match, αυτό θα φταίει :P
Δεκ 01 2011 23:14
Putin → Six Winged Angel
Dustloop και Youtube λωλ
Στο DL πας για να μάθεις 5 βασικά πράματα, στο YT για μάτσιζ, combo videos etc.
Το lag ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, όσες φορές εμφανίστηκε ήταν για λίγα δευτερόλεπτα μονάχα.
Τα οποία ήταν αρκετά βέβαια για να ντροππάρω κόμποζ, μια-δυο φορές έχασα το finishing hit γι' αυτό το λόγο και άρχισα να γελάω.
Ελπίζω μονάχα να μην πετάς τα bursts στα σκουπίδια όπως ο αδερφός σου. D:
Δεκ 01 2011 23:01
Six Winged Angel → Putin
Yah, το lag ήταν φάνηκε να είναι σε πολύ playable επίπεδα~ Καλά, ο δικός μου ο bang δεν έχει και μεγάλη διαφορά :P Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό site/forum για Blazblue CS? Dustloop n stuff?
Δεκ 01 2011 22:51
Putin → Six Winged Angel
Χμ, νόμιζα πως ο Μπανγκ ήσουν εσύ.
Anyway, it's cool to have more people to play with, χωρίς lag.
Δεκ 01 2011 22:46
Six Winged Angel → Putin
Με τον αδερφό μου, εγώ έβλεπα gundam :p Είσαι υπερτουμπανιάρης πάντως, θα λιώσουμε XD (*must do practice*)
Δεκ 01 2011 22:31
Putin → ma_foteini
[URL="http://oreno.imouto.org/post/show/199206/mubouou_aasaa-neko-pantsu-topless-undressing"]Original[/URL] and [URL="http://img24.imageshack.us/img24/3010/afinemorning.png"]wp'd[/URL].
!
Νοέ 30 2011 17:24
Battlemage → Putin
Οκ ευχαριστώ. Είναι όντως δύσκολη απόφαση :P Γενικά προτιμώ [CoalGirls] αλλά αυτή την περίοδο δεν έχω πολύ χώρο στο δίσκο οπότε σκέφτομαι και τα 5GB :P
Νοέ 28 2011 19:07
Hanzo → Putin
Θα το παρω σιγουρα αυτο γιατι μετα το ανουσιο XII ειχα χασει επαφη με τη σειρα .
Τους δικαιολογω στο οτι οι playable χαρακτηρες ειναι λιγοτεροι απ οτι συνηθως,λογω νεων sprites, αλλα ακομα και ετσι λειπουν αρκετοι που θα θελα.
Eπισης εχουν ηδη αρχισει την ανακοινωση dlc κρυφων και εκνευριζομαι.Παλιοτερα εβλεπες τα κουτακια με τα ερωτηματικα και τους ξεκλειδωνες και ενοιωθες that feel,τωρα θελουν χρημα και γιαυτο.Που παει πια αυτος ο κοσμος
Παντως αν σου ρθει ορεξη να παιξεις κανα παλιοτερο κοφ δοκιμασε το ΧΙ για ps2.Ειναι ιδανικο κλεισιμο της παλιας περιοδου και απ τα πιο ολοκληρωμενα 2d fighting γενικοτερα.
Νοέ 20 2011 12:50
Putin → Hanzo
Ναι το βρίσκω αρκετά σέξι, αν και το βίντεο το πόσταρα επειδή απλά αυτό πέτυχα.
Τον Κ' δεν τον ήξερα, αν πιάσω το γκέημ στα χέρια μου θα τον τσεκάρω.
Από μουσικές καλά τα πάει.
Εσύ θα το τιμήσεις στο 360;
Νοέ 20 2011 03:19
Hanzo → Putin
Τον γουσταρισες τον Ιορι ε?
Σου αρεσουν οι φινετσατοι μαχητες εσενα σαν τον Hazama.Ψαξε να δεις και για τον K',right up your alley νομιζω.
Το oριτζιναλ [URL="http://www.youtube.com/watch?v=DwLpjM70W3M&feature=related"] theme[/URL] το ακουσες βασικα μια που παρατηρησες το σαξ.?
Νοέ 20 2011 01:49
Fallen_Mpougatsa → Putin
Πφφφφ, μετά από τόσες φορές που μου έχουν πει ότι βγαίνω εκτ'ος θέματος δε λέει να φάω καμιά προειδοποίηση!
Νοέ 20 2011 00:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται