Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Vagelio → AfrObOy

Νο problem, καλή αρχή. Εγώ από την άλλη μάλλον θα αργήσω να το τσεκάρω... έχουν μαζευτεί πολλά Τ^Τ
Σεπ 07 2010 19:17
Φωτογραφία

matassos → Vagelio

[URL]http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=200496[/URL] αντε θα το παρω και γω :P
Σεπ 07 2010 14:03
Φωτογραφία

AfrObOy → Vagelio

thanks a lot vagelio gia thn info....8a t tsekarw stadar:)!!!
Σεπ 07 2010 12:31
Φωτογραφία

Vagelio → AfrObOy

Yup, στις 2 Οκτωμβριου :D [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7251[/url]
Σεπ 06 2010 18:12
Φωτογραφία

AfrObOy → Vagelio

8a vgei τ bakuman σε anime?/...:0
Σεπ 06 2010 12:18
Φωτογραφία

Vagelio → Zoro

Ουπς, συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση >_<. Don't worry, αμα εχουν παρομοιο ρυθμο θα τα αγαπησω κι ας μην εχω δει τις πορωτικες σκηνες για να εχω κατι να μου ερχεται στο μυαλο οταν τα ακουω :)
Σεπ 05 2010 20:04
Φωτογραφία

Vagelio → AfrObOy

Ωραιο αβαταρ :). Kι εσυ περιμενεις το bakuman να βγει σε ανιμε τον οκτωμβριο?
Σεπ 05 2010 19:50
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

Σ' ευχαριστω για την ενημερωση, εμαθα οτι βγαινει το σαββατο αλλα δεν ηξερα ακριβως ποιο :). Αθηνα ερχομαι τεταρτη να βρω σπιτι να νοικιασω αλλα μετα λογικα θα ξαναεπιστρεψω ηρακλειο μεχρι να ανοιξει η σχολη:ureshii:. Cosplay? Δεν ειναι για 'μενα αυτα....:hot:
Σεπ 02 2010 23:09
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

το περιοδικο "9" με τα αποτελεσματα βγενει στισ 11/9 αν δεν σου απαντισε κανεις πριν απο μενα :P εσυ ποτε ερχεσαι αθηνα αληθεια? 11/9 εχει και το back to school cosplay party =P
Σεπ 02 2010 20:49
Φωτογραφία

Zoro → Vagelio

Ναι, όπως σου είπα, πέρα από τα κέλτικα μοιάζουν πολύ και μάλιστα, επειδή το shippuuden είναι και πιο πολύ καιρό έξω, θεωρώ πως σαν σύνολο είναι και καλύτερα (βέβαια αν δεν τα δεις συνδυασμένα με τις σκηνές παίζει να μην έχουν την ίδια επίδραση). Θα σου έλεγα μην το κατεβάσεις αν θες να δεις ποτέ την σειρά, αλλά επειδή φαντάζομαι δεν υπάρχει περίπτωση θα πω απλά κατέβασέ το όταν έχεις ξεμείνει από songs και θες κάτι νέο και awesome. :P Πάντως κι εγώ αργώ να ξεκολλήσω από soundtrack, αν είναι καλό. ^^
Σεπ 02 2010 02:06
Φωτογραφία

Vagelio → Zoro

Θα το εχω υποψιν μου και οταν θελησω νεα soundtrack (θα αργησει λιγο να γινει μιας και δεν θα ξεκολλησω ευκολα) θα googlαρω αυτα του shippuden να δω τι παιζεται :) . Ελπιζω να ειναι εξισου πλουσια με αυτα του fairytail :blingeye2:
Σεπ 01 2010 18:32
Φωτογραφία

Zoro → Vagelio

[QUOTE=Vagelio;422267]Btw lexus, thanks για το link. Aυτη η σειρα εχει τα καλυτερα soundrack που εχω δει σε ανιμε :kawaii: Αααχ~ κελτικη μουσικη:blingeye2:[/QUOTE]You' re welcome. :) Και να ξέρεις, όπως είπα και στον Jorg, ότι ο ίδιος συνθέτης έχει κάνει και το OST για το Naruto Shippuuden και κι εκεί έχει βγάλει απίστευτα κομμάτια, τα σπάει, αν τυχόν ενδιαφέρεσαι πες μου. Πάντως αυτά τα κέλτικα-ιρλανδέζικα μόνο στο FT τα έχει (όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν αρκετά με του Naruto πάντως), ο τύπος έχει από ένα τέλειο κομμάτι για κάθε σκηνή. :P
Σεπ 01 2010 00:20
Φωτογραφία

Vagelio → matassos

Οκ, αλλα μαλλον θα την αγοραζουμε απο δω και περα (ειδα ενα Ε στον παγκο της κουζινας)
Αύγ 31 2010 01:15
Φωτογραφία
Φωτογραφία

matassos → Vagelio

α ωραια thx για την πληροφορια, ε εχεις δωσει τα στοιχεια σου, λογικα θα σε ειδοποιησουν. ε και αφου θα συνεχισει να εκδιδετε , οπως προηγουμενος θα ανακοινωθουν στο περιοδικο τα αποτελεσματα και θα εκδωσουν καποια απο αυτα. πιστευω σε κανα μηνα, εχει και ενα τηλεφωνο ομως για πληροφοριες αν θες παρε και ρωτα
Αύγ 30 2010 22:40