Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Vagelio → Botsun
Thanks για το tip αλλα τα παρασκευοσαββατοκυριακα επισκεπτομαι το σοι που τυχαινει να εχει μαζευτει σχεδον ολο στην αθηνα :hot:, αλλα που θα παει, θα βρω μια ελευθερη μερα.....
LOL, εμπλεξες και με καγκουρα; Οσο για τον χιπχοπα κανε λιγη υπομονη με τις πορωσεις του, κι εμενα ο ξαδερφος μου ασχολειται με αυτο το ειδος μουσικη και ξερω πανω κατω περι τινος προκειται :sadist: (καποια στιγμη ισως ξεκολλησει και πορωθει με την j-rock XD)
Οπως και να 'χει, σαν καλος πατερας που εισαι θα πρεπει να τα διδαξεις απο αυτην την ηλικια οτι η μονη πραγματικη αξια σε αυτον το κοσμο ειναι το japanimation :kakaka::kakaka::kakaka:, μην καθυστερεις!
Ποσο γαματα ηταν στο λυκειο; Ενταξ' δεν λεω, ωραια ηταν, αλλα αλλο να μενεις μονος σου (αυτοι προφανως μενουν ακομα με τους γονεις τους...).
Καλη συνεχεια με την σχολη ^_^
Οκτ 25 2010 17:16
Botsun → Vagelio
[QUOTE]Ελπιζω να βρουμε χρονο για να βγουμε βολτα καθως θα πλησιαζουν οι διακοπες.[/QUOTE]
βασικά,μπορείτε να βγείτε και πριν έρθουν οι γιορτές καποιο Παρασκευοσαββατοκύριακο για ποτο κτλ.(Tip of the day by Andronikos)
[QUOTE]Παρεπιπτοντως, τα ανιμε ειναι γνωστα στην αθηνα.... ολοι οσοι βλεπουν τα σκιτσα μου αναγνωριζουν περι τινος προκειται....[/QUOTE]
Believe me,δεν είναι και τόσο,απλώς εσύ ήσουν τυχερή,τι να πω κι εγω που τα "παιδιά" μου ειναι καγκουρες/hiphopαδες/ο,τι να'ναι/'αγνωστο είδος για μένα και μιλάνε μόνο για το πόσο γαματα ηταν στο λύκειο σε αντίθεση με την σχολή...:sadist:
Τουλάχιστον,πουλάω μούρη σαν mod του AP στα Ιαπωνικά :8):.
Εγκλιματίστηκες,καθόλου στο Μεγάλο χωριό ?
Οκτ 24 2010 19:12
Vagelio → Botsun
Εγινες μπαμπας βλεπω, συγχαρητηρια χαχαχαχαχαχαχ:kakaka::kakaka::kakaka:
Κι εμενα στην αρχη βεβαια με ψιλουιοθετησε μια φιλη μου που της ειχα κολλησει για να μαθω περι προγραμματος και καρτων σιτησης (δεν μου ειχαν στειλει τη συνδεση ιντερνετ τοτε) κλπ αλλα τωρα ειμαστε στο ιδιο λεβελ.:ureshii:
Γενικως, βρηκα πολλα καλα παιδια: Μια φιλοζωη φυσιολατρη, μια βιεντναμεζα και μια φιλιπινεζα ανιμε φανς (μου εκαναν και προτασεις για τζέι-ντοραμας), μια ευγενεστατη κοπελα που της εκανα μαθηματα φωτοσοπ (την καημμενη...) και μια εξισου ευγενεστατη κοπελα με την οποια τα ψιλολεμε στα κοινα μαθηματα και στις κενες. Και μερικες ακομα, τις λατρευω ολες τους, δινουν αξια σε αυτη την αξιολυπητη σχολη. Ελπιζω να βρουμε χρονο για να βγουμε βολτα καθως θα πλησιαζουν οι διακοπες.
Παρεπιπτοντως, τα ανιμε ειναι γνωστα στην αθηνα.... ολοι οσοι βλεπουν τα σκιτσα μου αναγνωριζουν περι τινος προκειται....
Οκτ 24 2010 18:58
Astrinos → Vagelio
Ναιιι, Onee-chan! :D
χαχα εντάξει θα προσέχω, καλά που μου το είπες μιας και είσαι πιο παλιά εσύ στη σελίδα και έχεις εμπειρία!!!:gotit:
Οκτ 23 2010 22:52
Botsun → Vagelio
Εντάξει,έχω "υιοθετήσει" 6 παιδιά,τα οποία με ρωτούν για τα πάντα,από τα μαθήματα μέχρι το πως θα κατουρήσουν :hihi2:.Εσύ,βρήκες -σε αντίθεση με εμένα-κάποιο αξιόλογο άτομο ?
Οκτ 23 2010 21:07
Vagelio → Botsun
Μακάρι να είχα να το ίδιο πρόβλημα! Μας έριξαν κατευθείαν στα βαθιά :sadist:
Ω ναιιιι, κι εγώ το λατρεύω το φαγητό της καφετέριας, τζάμπα, δεν πλένεις πιάτα, τρως όσο θέλεις και είναι πεντανόστιμο. Μόνο τα μακαρόνια αμα τα τινάξεις μέχρι το ταβάνι υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν αλλά λεπτομέρειες, από γεύση δεν έχω παράπονο.:ureshii:
Πως πας από παρέες;
Οκτ 23 2010 20:00
Botsun → Vagelio
o_O...Ευτυχώς,η δική μου,δεν είναι έτσι,απο πλευράς οργάνωσης και μαθημάτων...το μόνο κακό είναι το χαμηλό επίπεδο των σπουδαστών της.Να σκεφτείς ένα μήνα τώρα κάνουμε ύλη Γ' Λυκείου...:borednn9:
Τέλος πάντων,το μόνο καλό είναι το τρομέρό φαγητό του εστιατορίου του ΤΕΙ χαχαχαχα!!!
Οκτ 23 2010 18:35
Vagelio → Botsun
Aστα να πανε jumpei :sadist:. Πρεπει να γινει εκλειψη ηλιου για να ανοιξει η γραμματεια (που δεν χρησιμευει και σε πολλα πραγματα εδω που τα λεμε), η διευθυντρια και η προισταμενη ειναι ανυπαρκτες, ενας καθηγητης αρνειται να μας κανει το εργαστηριο του επειδη τον αφησαν μονο του, μερικοι αλλοι καθηγητες ειναι ανικανοι να διδαξουν και νομιζουν πως τα ξερουμε ηδη ολα, στη θεωρια στοιβαζομαστε 80 ατομα σε μια ταξη που χωρα 20 (καμια φορα παμε και στο αμφιθεατρο που ειναι μεγαλοθτσικο ευτυχως) και γενικως το σχολειο ειναι πολυυυυ ανοργανωτο :nanteee:, ηξερα πως θα εχει τα χαλια του, αλλα οχι κι ετσι!
Τα μονα που αξιζουν ειναι η βιβλιοθηκη και η καφετερια....
Ελπιζω η δικια σου σχολη να ειναι σε καλυτερη κατασταση Τ^Τ, ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Οκτ 23 2010 18:04
Vagelio → Astrinos
otouto-chan :D. Εγινες κι εδω μελος? Καλη διαμονη, και προσοχη με τα ποστ σου γιατι οι moderators εδω ειναι πιο αυστηροι στο spam λογο υπερπλυθησμου:thatsit:
Οκτ 23 2010 17:57
Napster → Vagelio
Χαιρομαι που σου αρεσαν. Οντως και μενα μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδιασμος και γενικα εχω μανια με τα instrumental τραγουδια.
Υ.Γ. Τιποτα, αμα χρειαστες τιποτα πες μου οποτε θες. ;)
Σεπ 29 2010 18:46
Vagelio → Napster
Δεν τσιγκουνευτηκαν οι δημιουργοι του.....:OMG3:
Ευχαριστω για τις προτασεις, με γλιτωσαν απο πολυ κοπο =w=. Xμμμ... για να δουμε, Εχω φαει κολλημα με αρκετα!:awww: Αγαπημενο το gates of hell (οντως το καλυτερο) μαζι με το sword sparks, και επισης μου αρεσουν παρα πολυ τα the first awakening, clash of opponents, reversal, swirling sands, turn the tide, out of control, flamedrop & schismogenesis. Γενικως ολα τους τους ταιριαζουν με τα γουστα μου στη μουσικη μιας και λατρευω το συνδιασμο ντραμς και ηλεκτρικη κιθαρα μαζι με ορχηστρα και φαινεται ποια απο αυτα ειναι απο μαχες!
Υ.Γ.: και δεν εχω παιξει καν το παιχνιδι, δεν τολμαω να φανταστω ποσο περισσοτερο θα με πορωναν αν το ειχα XDDDD. Kαι παλι ευχαριστω για τις προτασεις!
Σεπ 29 2010 16:16
Napster → Vagelio
Σε μενα ειναι 526mb (αλλα μαλλον επειδη εχει και τα εξωφυλλα) xD, 97 τραγουδια εχει. :P
Να μια λιστα με πολυ ωραια τραγουδακια. :)
The First Awakening
Clash of Opponents
Flamedrop
Struggle Eternal
The Young Marquis (λιγακι) :P
The City of Heroes (λιγακι)
Rolling Hills Prawling Plains
Sword Sparks
Reversal!
Swirling Sands (απο τα καλυτερα)
The Gates of Hell (ΤΟ καλυτερο) :D
Press to Victory
Turn the Tide
Out of Control (πολυ ωραιο και αυτο)
Nisus
Schismogenesis
Overture 2007 MIX
Υ.Γ. Τα περισσοτερα ειναι απο μαχες.
Περιμενω εντυπωσεις. :)
Σεπ 27 2010 22:52
Vagelio → Napster
Τωρα ανοιξα το jdownloader και το κατεβαζω να δω και τα υπολοιπα (πω πω, 524mb, ποσα τραγουδια εχει μεσα;!:OMG3: )
Ξερω τι εννοεις, και δεν παραξενευομαι που το ακουω για το συγκεκριμενο. Αν και μετα την πεντηκοστη φορα αρχιζει να γινεται λιγο κουραστικο...:sadist:
Λοιπον, ποια κομματια μου προτινεις να πρωτοανοιξω μολις κατεβει;
Σεπ 27 2010 22:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται