Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiVagelio

Κι εμένα μ' άρεσε. Επίσης ήταν πανέξυπνο το ότι στο τέλος βάλανε κομμάτια από προηγούμενα επεισόδια να παίζουν. Δηλαδή και να σε ξενέρωσε κάτι στο τέλος, θυμάσαι αυτά και δύσκολα κατεβάζεις τη βαθμολογία. Καλά η σκηνή με τον Shizuo ala Ripper με την πινακίδα ήταν όλα τα λεφτά. Όπως και οι φάτσες του Horada και των υπόλοιπων. Του Simon του τα κόψαν όλα για του δώσουν την πιο epic σκηνή. Και η Ce;ty θεά όπως πάντα! :hero: :hahaha: Η Vage-chan βαριόταν που ζούσε, γι' αυτό δεν έκανε έλεγχο, μόνο σε χειμερία νάρκη δεν είχε πέσει. Ξύπνησε στο τελευταίο επεισόδιο να κάνει και δεν μπορούσε καν να πάρει spoilers γιατί δεν είχε δει τα προηγούμενα και δεν καταλάβαινε τι παίζει. Ήρθε κάπως έτσι μέσα : ":terror2: Τι στο καλό γίνεται;" Nice! Keep it up! Και το Kuragehime δες το standar. Περίμενα να ξεκινήσει η Vage μετάφραση αλλά δεν άντεξα, ΑΛΛΑ δεν το μετανιώνω, αξίζει. Panty & Stocking, ε; Έχω ακούσει καλά λόγια, μάλλον θα κατεβάσω από NTG όταν βγει κάποιο batch. (Also, obligatory watch, κάνει μέσα φωνή ο Yoshino Hiroyuki, θα βοηθήσει να πάρω τη δόση μου, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε :hot:). Αυτή season άρχισα αρκετούτσικα, πρώτη φορά έτσι, και προσπαθώ να τα φέρω βόλτα. To Τogainu No Chi το άρχισε περιμένοντάς το πολύ χειρότερο. Είναι οκ ως τώρα, δεν μπορώ να πω ότι με συγκλόνησε ιδιαίτερα από την άλλη. Bakuman, πάει με αργούς ρυθμούς. To Soredemo, που δεν περίμενα πολλά αλλά τελικά βλέπεται ευχάριστα. Το OreImo που εδώ περίμενα αρκετά αλλά απογοητεύτηκα (τι ήταν αυτό αυτή τη season;). Kαλά Arakawa, θα το αρχίσεις κι εσύ τώρα θα πέσει κάψιμο, θα δεις μόνη σου, δε λέω τίποτα. Το Nurarihyon το παρακολουθώ στα ελληνικά οπότε δεν με παιδεύει πολύ. Καi τo Υakumo που με απογοήτευσε σε σχέση με το manga του. Γενικά καλύπτουν το πρωινό όλης της εβδομάδας πάντως, αλλιώς δε νομίζω να τα έβγαζα πέρα, completed και πάλι completed. Αν και η αγωνία για το επόμενο επεισόδιο σε κάποια είναι ένα +, αυτό να λέγεται. Πάντως, δεν το ξανακάνω αυτό το πράγμα, τόσα μαζί, υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου. :dazed: Starry Sky (μια χαρά για μέσα στις διακοπές), Beelzebub(ένα shonen) και Kimi Ni Todoke (και ένα shojo) θα τα δω ongoing μάλλον. Μια χαρά είναι μιας και το Bakuman θα τρέχει ακόμα. Από τα άλλα που ετοιμάζονται να μας έρθουν το Level E όταν ολοκληρωθεί μάλλον και το Wondering Son. Πιθανόν να τσεκάρω και το Gosick. Γενικά λίγα πράγματα από την καινούργια Season, στην Spring λογικά θα έχω περισσότερα. Δεν ξέρω, είναι πώς θα μου κάτσει γιατί μαζί με το πρωινό θέλω να βλέπω κάτι πλέον, συνήθισα. Αλήθεια, ήθελα να σε ρωτήσω μιας κι εσύ το έχεις δει. Τελειώνω το Kuroshitsuji και έφτασε καιρός να ξε-stall το manga, αλλά υπάρχει και το Kuroshitsuji II, έχει καμιά σχέση με την κανονική ιστορία είναι ανούσιο filler; Γενικά αξίζει να το αρχίσω; Γιατί η πρώτη season μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, αν και θέλω 4 επεισόδια ακόμα να την τελειώσω. Ξέρεις και κανένα σε παρόμοιο στυλ, δεν ξέρω τι ν' αρχίσω μετά και έχω όρεξη για κάτι τέτοιο. Ganbatte, Vagelio-chan :riiight:, καταλαβαίνω, μαθήματα, υποχρεώσεις. Είναι μέχρι να βρεις χρόνο να βγάλεις το άχτι σου. Κι εμείς θ' αρχίσουμε με τεστ αυτές τις μέρες, οπότε θες δε θες μένεις πίσω σε αυτές τις περιπτώσεις. Κλείνουμε και αργά φέτος για γιορτές, 23 παρακαλώ. :emptyonexg1: Θέλω να έρθουν τα Χριστούγεννα.
Dec 05 2010 15:41
Photo

VagelioKai

Sorry που άργησα να σου απαντήσω, περίμενα πρώτα να τελειώσω την σειρά για να σου που την γνώμη μου, αλλά οι καθημερινές υποχρεώσεις μου έτρωγαν πολύ χρόνο Τ^Τ. Μόλις τώρα το τελείωσα και ετοιμάζομαι να πάω να του κοτσάρω δεκαράκι στα site γιατί ήταν υπέροχο~! ήταν πολύ λιγότερο κλισέ απ' ότι το περίμενα (γιατι ξες, είχα ακούσει διάφορα για το end) και τo fansubing το έκανε ακόμα καλύτερο, δικαιολογημένη η vage-chan που το αργούσε τόσο.:hot: But, still, I WANT MOOAAAAAARRR SHIZU-CHAN!!!:lovulovu: εκείνη την σκηνή με την τεράστια πινακίδα την έκανα rewatch 5-6 φορές. Και η celty στο τέλος με την αλλαγή ενδυμασίας ήταν τόσο lol :hahaha:χαχαχαχ, οσο για την μπουνιά του Simon ήταν κορυφαία. Επιτέλους, του δόθηκε μια αξιολογη σκηνή (σε όλη την διάρκεια της σειράς ένοιωθα πως τον είχαν στην άκρη) Λοιπόοοον... συνεχίζω τα gokudo, kenichi, mainichi kaasan, gintama, shiki, fairy tail, hellsing, nurarihyon, uraboku κλπ., αν και κάποια έχουν μείνει λίγο πίσω, και επίσης έχω ξεκινήσει τα togainu no chi (αρκετά ενδιαφέρον) και panty & stocking~(για το κάψιμο). Ετοιμάζω και το arakawa τώρα που τέλειωσα το drr και επίσης θέλω να ξεκινήσω τον ντεντέκτιβ yakumo (έχετε βγάλει μπόλικα βλέπω), το bakuman και το kuragehime για το οποίο έχω ακούσει τόσα (το σπίτι με τις fujoshi). Και από χειμωνιάτικη λίστα περιμένω starry sky, goulart knights, gintama... αυτά μέχρι στιγμής. Έχω πολλή δουλεία Eσύ; Show me your list :himitsu:
Dec 04 2010 23:24
Photo

SkullKaizer → Vagelio

γιατι δεν μπορω να σου μιλισω στο msn? XD
Dec 03 2010 00:00
Photo

KaiVagelio

Yo~ Καλό μήνα! Μιας και έψαχνα ευκαιρία να σε bug :hahaha:, πώς σου φάνηκε το τέλος του Durarara (ρωτάω κι ας μην ξέρω αν είχες χρόνο να το δεις). :tensai: Και δεν σε ρώτησα καν τι παρακολουθείς από αυτή τη season. Also άσχετο, Xmas are coming soon, :bike: διακοπέεεεεεες....
Dec 01 2010 18:38
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Take your time, αν και δεν ειμαι 100% σιγουρη γι΄αυτο το σαββατοκυριακο.
Dec 01 2010 12:53
Photo

SkullKaizer → Vagelio

οκ θα ρωτησω να σου πω! *θα αργησω λιγο* ισως σαββατο πρωι >___>
Nov 30 2010 23:28
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Τα ειχαν παρει ολα οι λιγουρηδες (κοιτα ποια μιλαει XD) Δεν εχει μανγκα στο επομενο; Κριμα...και δεν ειμαι καλη στο gaming T^T Clipart στο μοναστηρακι. Ενδιαφερον η μινι παρουσιαση που βρηκα στο youtube, θελω να παω! (και εχω βαλει πολλα ακομα καταστηματα στο ματι εκει περα...) Απο το tilt πηρα το mushishi στα 12. Καλη τιμη μεν (ειδικα αμα το συγκρινουμε με το solaris) αλλα ηλπιζα να το βρω λιγο φθηνοτερο... το ξερω, πολλα ζηταω. Tην romario-chan? Τα ψιλολεμε οταν ανεβαζουμε καινουργια σχεδια. Θα μου αρεσε να την γνωρισω απο κοντα γιατι φαινεται καλη κοπελα-fellow fangirl και γενικως, θα ηθελα να βγουμε οι τρεις μας να μου μαθετε τα στεκια των anime fan =w=. Kαι ζωγραφικη και σοκολατα... τι μου λες τωρα:lovulovu::wooi2: Να φερεις και τον γατο XD Ποτε θελετε;
Nov 30 2010 20:36
Photo

SkullKaizer → Vagelio

;XD οταν πηγα δεν βρικα μανγκα με 3 ευρο =Λ=' εμ για ριξε μια ματια εδω [url]http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=72[/url] στο forum "meetings και προβολες" γιατι εχει και αλλα παρτι :P απο akaipanda εχουμε συντομα [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9338[/url] 18 δεκεμβριου X-mas & videogaming party :D χμ οσο για μανγκα με 3 ευρο εχει στο Clipart στο μοναστηρακι και με 4+ εχει στο Tilt στη πανεπειστιμιου.. αμα θες μπορουμε να κανουμε κανα meeting για καφε νομιζω ξερω καπιον που ξερεις απο deviantart :P [url]http://romario-chan.deviantart.com/[/url] αμα ειναι να τα πειτε απο κοντα X3 και να ζωγραφισουμε με μια ζεστη σχοκολατα =v=
Nov 30 2010 00:39
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Looool, τωρα ειδα οτι η ημερομηνια ηταν περασμενη... Ποτε θα ξαναδιοργανωσουν παρτι;
Nov 29 2010 19:01
Photo

Vagelio → SkullKaizer

20 μαρτιου, σαββατο στην Σολωμου. Και θα εχει μανγκα σε τοσο χαμηλες τιμες;! Πλακα με κανεις....:lovulovu: ελπιζω μονο να υπαρχει καποια ποικιλια (αν βεβαια προλαβω να παρω τιποτα). Ξερω οτι ειναι λιγο νωρις για να ρωτησω, αλλα κατα τι ωρα υπολογιζεις να πας (να εχω και καποιον που να γνωριζω, φοβαμαι να παω μονη μου σε party):hot:
Nov 29 2010 18:39
Photo

SkullKaizer → Vagelio

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8261[/url] το παρτακι :P
Nov 28 2010 20:22
Photo

SkullKaizer → Vagelio

ναι το solaris ειναι αρκετα ακριβο... εκει σχετικα κοντα ειναι και το tilt(πανεπιστιμιο) που κ αυτο εχει καες τιμες 3+ ευρο το μανγκα... also στο puplic στο συνταγμα ειναι καλουτσικες οι τιμες.. χμ.. κατα μαρτιο εχει το comicdom διοργανωμενο νομιζω και/ή απο το comicworld εκει 8α εχει μικρα καταστιματα με comics/manga και goodies σε καλες τιμες αν ψαξεις :P
Nov 18 2010 16:46
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Οικονομικη κριση =_=" Χαλανδρι;Δεν νομιζω να ειναι αυτο... Εκεινη η συμφοιτητρια μου ελεγε πως ηταν προς λυκαβητο/κολωνακι μερια και πως οι τιμες του ηταν πολυ χαμηλοτερες απο αυτες του solaris... Ευχαριστω παντως :)
Nov 18 2010 15:21
Photo

SkullKaizer → Vagelio

αν λες το Comicworld Χαλανδριου εχει κλεισει... :( [url]http://www.comicworld.gr/[/url] or on facebook... [url]http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000265674555[/url] [B] [/B]
Nov 18 2010 14:37
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Γεια! Εχω μια μικρη απορια.... Εδω και κατι μερες ψαχνω το comicdom (μπηκα στην ιστοσελιδα του και εγραφε διευθυνση "συρου 36-40", και ακολουθησα τον αριθμο αλλα δεν βρηκα τιποτα Τ^Τ....) Οποτε ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις την τοποθεσια του. Εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλες τιμες και πως κατρα καιρους διοργανωνει events. Ευχαριστω ^_^
Nov 18 2010 13:32