Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Vagelio

Ναι,σε εβδομαδιαία βάση,έχουμε να ετοιμάσουμε τουλάχιστον,ένα πρόγραμμα στην C/C++,ανάλογα,πάντα,με τα κέφια του καθηγητή.Έπειτα,έχουμε και τα κλασσικά φύλλα έργου στα Ηλεκτρονικά.Το πιο ενδιαφέρον εργαστήριο.του εξαμήνου,είναι αυτό,της κατασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.Στο οποίο,καλούμαστε να κατασκευάσουμε έναν,ψηφιακό παλμογραφό,ο οποίος θα πρέπει να συνδέεται στο laptop-Η/Υ.Κι όπως καταλαβαίνεις,το παίζω και Μαστρο-Ανδρόνικος ! :P
May 08 2011 02:17
Photo

Vagelio → Botsun

Μια χαρά είσαι!!! Και Ιαπωνικά και 4 εργαστήρια μόνο... τα έχεις όλα. Τα δικά μου εργαστήρια είναι 7 στο σύνολο και με τις θεωρίες οι ώρες ανά εβδομάδα είναι πάνω από 30 Τ^Τ. Τι σας βάζουν να κάνετε στις εργασίες? Προγραμματισμούς σε Visual-basic-c και τα σχετικά?
May 07 2011 22:50
Photo

Botsun → Vagelio

Εγώ κάνω 27 ωρες την εβδομάδα μάθημα,με τέσσερα εργαστήρια + ιαπωνικά άλλες έξι ώρες την εβδομάδα...:sadist: Τουλάχιστον,τα μαθήματα,έχουν αρχίσει να γίνονται πιο ενδιαφέροντα από το πρώτο εξάμηνο,παρόλο που το homework,δεν μου αφήνει χρόνο γι'άλλες ασχολίες.
May 07 2011 22:42
Photo

VagelioKai

Το είδα χτες με τα tiger and bunny. Είχε μερικά πολύ χαριτωμένα :D. Wow! Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία! Arigato, soshite arigato kai-sempai!:if:
May 07 2011 21:14
Photo

Vagelio → Botsun

Έκανε το θαύμα της πάλι :kawaii:. Εxcalibur~! Excalibur~ Έτσι, τέτοια να βλέπω!:8): Όσο για την σχολή... εεεε.... anooo..... την παλεύω. Στο δεύτερο εξάμηνο μας βάζουν το τετραπλάσιο homework και εδώ που τα λέμε δεν είμαι και τόοοοσο εργατικό άτομο :sadist:. Ελπίζω το επόμενο να είναι πιο ελαφρύ γιατί κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα παρόλο που δεν τα προλαβαίνω όλα λόγω έλλεψης χρόνου. Θα την προσπαθήσω όσο μπορώ πάντως και ελπίζω να τη βγάλω στα τέσσερα με πέντε χρόνια. Εσύ πως τα πας με την δική σου σχολή? Έχει δουλειά για το σπίτι? Τα μαθήματα τι λένε?
May 07 2011 21:10
Photo

KaiVagelio

Ναι, αλλά κάποια είναι πολύ καλά. Ρίξε μια ματιά, σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου αρέσει. Το pixiv έχει σαφώς καλύτερα.
May 07 2011 21:10
Photo

VagelioKai

Να ρωτήσω: έχει μόνο oekaki το site? Δεν χρειάζεται, ευχαρστώ πάντως ^_^.
May 07 2011 21:01
Photo

Botsun → Vagelio

Σ'ευχαριστώ πολύ !!! Ευτυχώς,η Kai,αποδείχθηκε πολύ καλή στην σχεδίαση των set.Τέλος πάντων,πως παει η Σ.Γ.Τ.Κ.Σ. ; Υ.Γ.[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mDFUBz8l5jQ[/YOUTUBE]
May 07 2011 18:03
Photo

Vagelio → Botsun

Θεϊκό το νέο σου σετάκι:gotit:, κάθε φορά που το βλέπω μου ΄ρχεται να τραγουδήσω το κομμάτι το excalibur XD.
May 07 2011 15:14
Photo

KaiVagelio

Κυρίως κατεβάζω από pixiv και [URL]http://pipa.jp/tegaki/[/URL]. Για το Reborn έχω αποθηκευμένα και μερικά καλά που πέτυχα μέσω του Reborn Search. Δεν τα έχω αυτή τη στιγμή επειδή είμαι στο laptop μα αν τα θες, σου στέλνω τα links ή και το Reborn Search το ίδιο. Aν θες κάποιοιν συγκεκριμένο φάκελο πες μου από κάποιο anime που τυχαίνει να έχω πες μου, δεν έχω πρόβλημα ν' ανεβάσω. Παλιότερα ανέβαζα πού και πού για backup γιατί την είχα πάθει μια φορά και είχα χάσει τα πάντα Τ~τ αλλά έχω καιρό ν' ανεβάσω τελευταία, οπότε ευκαιρία είναι.
May 06 2011 08:07
Photo

VagelioKai

Ηahahahahahahahah!:kakaka:Ναι, τις τελευταίες μέρες το zerochan έχει κατακλυστεί από τιγροαυτιά!:blingeye2: By, από που κατεβάζεις fanarts? Έχεις να μου προτείνεις καμιά σελίδα?
May 05 2011 22:17
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Mια χαρά :D 6:30 Λοιπόν! Θα τα πουμε από κοντά.
May 05 2011 22:14
Photo

KaiVagelio

Τα fanarts μπορούν να καλύψουν το κενό των αυτιών. XD Και για να μην το ξεχάσω, Kotetsu-san, arigato. Shoshite, arigato! Και πολύ καλά θα κάνεις! Cancel ξε-cancel είναι και αυτό support!
May 04 2011 20:59
Photo

SkullKaizer → Vagelio

ok εμεις ουτος ή αλλως ειμαστε κεντρο γιατι εχουμε μονο δευτερα σχολη κ η προβολη πεφτη gg δυο ωρες μετα το σχολασμα μας ^^ οπως τη τελευτεα φορα.. xμ δεν ειναι ολοι 100% σιγουρει αν θα πανε "the group" XD αλλα λογικα 6:30 να συναντιθουμε παλι μοναστιρακι ^^
May 04 2011 19:16
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Kαι τα πιάτα ποιος θα μου τα πλείνει??? Είδη έχω μια ξεχασμένη στοίβα στο νεροχύτη να σαπίζει :sadist:. Ναι, στο δωμάτιο μου είναι η σπαθάρα και σε περιμένει σώα και αβλαβής. Άμα σε βολεύει έλα μια επίσκεψη την δευτέρα μετά την προβολή (να ψήσω και την θεϊκη πίτσα της μαμάς μου), ιδάλλως θα σου την κουβαλάω εγώ όταν με το καλό έρθουμε σπίτι σου. Βtw, omg! Θα μας κάνεις το τραπέζι? Γουστάρω!:awww:Και το καλό με την παρασκευή είναι ότι πρόκειται για την πιο ανάλαφρη μου μέρα (με 1 μόνο εργαστήριο). Πάντως για τα τηγανητά κολοκυθάκια δεν παίρνω όρκο ότι θα φάω, είμαι πολυυυύ δύσκολη με τα λαχανικά XD. Όσο για την Δευτέρα, sure, απλώς πες χρόνο και τόπο (να κανονήσουμε και με την υπόλοιπη παρέα, εγώ είμαι ελεύθερη τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας οπότε δεν έχω θέμα :D).
May 04 2011 19:03