Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Vagelio
ααααααχαχχα δεν κάνει τίποτα! αν το βρείς για στήλε και από εδώ να χαρεί ο λαός!
Feb 01 2012 16:20
Vagelio → viperoula71
[QUOTE][LEFT][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue][SIZE=4]γεια..:hi:..ειμαι καινουρια στο φορουμ αυτο...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I]
[/LEFT]
[I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue][SIZE=4] Αρχικα 9α η9ελα να αναφερω πως εντυπωσιαστηκα οταν ειδα οτι τοσα ατομα ασχολουνται με τα μανγκα και ανιμε στην Ελλαδα..
Ασχολουμαι με αυτα αρκετα χρονια και προσπα9ω να βελτιωνομαι σε αυτα σεοτι αφορα το σχεδιο..
9α η9ελα να δημοσιευσω καποια απο τα σχεδια μου για να ακουσω γνωμες...
Αλλα επειδη δεν γνωριζω πως μπορω να ανεβασω καποια εικονα απο το αρχειο του υπολογιστη μου 9α μπορουσε καποιος να μου πει?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/QUOTE]
Κάνεις δικό σου thread στο fanart section και τα δημοσιεύεις εκεί, είτε χρησιμοποιώντας τα συνημένα, είτε το imageshack.
[I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue][SIZE=4][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I]
Feb 01 2012 16:14
Vagelio → Lucy Heartfilia
Νοοοο μην αρχίσει η ανιαιμία μια ώρα πριν την παράδοση στις εικαστικές συνθέσεις :oo:. Thanks, για την ενημέρωση, δεν έχω διαβάσει τουλαχιστον τα μισά από αυτά (πάει καιρός που stalkαρα το γκρουπ που τα μεταφράζει) οπότε το βράδυ έχει να πέσει διάβασμα.
P.S.: πρέπει κάποια στιγμή να κάτσω να σου βρω ένα doujin που είχα πετύχει παλιότερα με hijikata σε πολύ slutty φάση:himitsu:
Feb 01 2012 16:10
Lucy Heartfilia → Vagelio
Vageliooo χλαπάκιασα κάτι απίστευτα [URL="http://forum.nihonomaru.com/yaoi-yuri/218905-gintama-doujinshi.html"]Gintama (GintokixHijikata Doujinshi)[/URL] θα πεθάνεις ;____; είναι ότι καλύτερο γι'αυτό το κρύο! ._.
Feb 01 2012 09:50
Vagelio → SkullKaizer
Soon please.
EDIT: Τα είδα, έχεις κάνει πρόοδο αλλά τώρα κάνω εργασία, οπότε θα μπω αύριο σε λεπτομέρειες.
Jan 26 2012 21:20
SkullKaizer → Vagelio
nah! χαλαρα τα πραγματα εδω μας βγαζου και εξω για να ξεσκαμε :)
will post new stuff ^^
Jan 26 2012 19:04
Vagelio → SkullKaizer
Καλό κουράγιο. Ελπίζω να μπορέσεις να παρευρεθείς στο comicdom T^T
Jan 26 2012 18:59
SkullKaizer → Vagelio
ο στρατος.. εχει ακομα 6 μηνες... αλλα θα προσπαθισω να ερθω 27 μαρτιου με 3 απριλιου γιατι εχει το comicdom στις 30,31 μαρτιου, 1 απριλιου!!
Jan 26 2012 18:33
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Ευχαριστούμε πολύ.
Οι μωβ ειναι η Review Team. Αρμοδιότητά μας είναι τα reviews που βλέπεις στα αριστερά σου :P
Τα περισσότερα άτομα που ήταν δεν συμμετέχουν και ο Petran αποσύρθηκε οπότε χρειαζόταν μια καινούρια ομάδα.
Jan 25 2012 18:06
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Woa τι στο καλό, όλοι αλλάζετε χρώματα? Ο_Ο
Congrats σε 'σένα και στην αδελφή σου για την προαφωγή ^_^. Τι κάνουν οι μοβ?
Jan 25 2012 14:56
Kain → Vagelio
Δεν είμαι σίγουρος, τα τελευταία χρόνια πάω στη δουλειά με τα πόδια.
Μου φαίνεται όμως πως τουλάχιστον το μετρό κάνει την κυριακή τον διπλάσιο χρόνο να έρθει. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
[B]ΕΝΤΙΤ[/B] (ναι, βαριέμαι να το αλλάξω στα Αγγλικά): [URL="http://www.amel.gr/index.php?id=364"]Εδώ[/URL] λέει πως για το μετρό τα δρομολόγια Σαββάτου και Κυριακής είναι ίδια. Για λεοφωρεία και τραίνο δεν βρήκα τίποτα δυστυχώς.
Jan 25 2012 01:27
Vagelio → Kain
Kain, τα κυριακάτικα ωράρια των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι ίδια με αυτά του Σαββάτου;:hmmm:
Jan 25 2012 01:17
iristella → Vagelio
You can only be born kenny (or be killed as one), you can never become one. XD
Jan 24 2012 00:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed