Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → alpin

Υyp, και ότι απορία έχεις ρώτα. Καλή ξεκούραση :)
Mar 03 2012 16:57
Photo

alpin → Vagelio

ok thanks tha ta koitaksw exw allo ena mathhma thn deutera auth kai teleiwnw thn eksetastikh (epitelous)
Mar 03 2012 16:46
Photo

Vagelio → alpin

Καλώς τον απ' τα μέρη μας ^_^. Μια χαρούλα, απολαμβάνω το κενό της εξεταστικής. Εσάς τελειώνει η δικιά σας? Για την ακρίβεια βρήκα gintama & bakuman με 4 ευρώ περίπου. Τα υπόλοιπα τα έχει συνήθως 5-6 ευρώ που την θεωρώ αρκετά καλή τιμή. Το αμερικάνικο (τα περισσότερα τα έχει πιο φθηνά) [url=http://www.bookdepository.com/]Free shipping worldwide on all books from The Book Depository[/url] Και το αγγλικό (που ελάχιστους μεμονομένους τίτλους μπορείς να τους βρεις λίγο φθηνότερα) [url=http://www.bookdepository.co.uk/]Free delivery worldwide on all books from The Book Depository[/url] Έξοδα μεταφοράς δεν έχει και δέχεται και paypal και πιστωτική. Α, και σημαντικό είναι να κοιτάς τις λεπτομέρειες πρωτού αγοράσεις κάτι, γιατί πέρα από αγγλικά έχει ορισμένους τίτλους σε Ιταλικά, Γαλλλικά και Γερμανικά.
Mar 03 2012 16:25
Photo

alpin → Vagelio

Γεια σου τι λέει; Να σε ρωτήσω πάλι γιατι δεν θυμάμαι, ποιο ειναι το ονομα του μαγαζιου που αγοραζεις manga με 4 ευρω και που ειναι ακριβως. ΤΗΑΝΚS
Mar 03 2012 16:15
Photo

Theodore :D → Vagelio

Thank you Vagelio! Δυστυχώς μόνο 6.5 πήρε μέσο όρο στο αντίστοιχο thread. Αλλά τέλος πάντων xD
Mar 02 2012 07:57
Photo

Vagelio → Theodore :D

Just passsing by... to tell you how awesome your set is.
Mar 02 2012 02:49
Photo

Kaidou → Vagelio

Τιποτα,απλως μου φαινονται εξαιρετικα τα χρωματα και η ποιοτητα της γραμμης,που με εκανε να αναρωτηθω αν τα εχεις κανει με αυτο τον τροπο :P
Feb 29 2012 17:08
Photo

Botsun → Vagelio

E,nai. :) Αρκεί,μόνο να αποφασιστεί και να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.
Feb 29 2012 16:55
Photo

Vagelio → Botsun

Θα έρθεις; Nice :)
Feb 29 2012 16:52
Photo

Botsun → Vagelio

Οκ,πάντως για το meeting καλή είναι ! ^__^
Feb 29 2012 16:51
Photo

Vagelio → Botsun

Είναι το μόνο ύσηχο μέρος στο οποίο μπορώ να κάνω τρελή φασαρία με την παρέα χωρίς να φάμε πόδι XD. Από Αθήνα γενικά δεν ξέρω καφετέριες και έχω βολευτεί με αυτήν.
Feb 29 2012 16:17
Photo

Botsun → Vagelio

[QUOTE]Costa coffee στη στοά Κοραή ίσως? [/QUOTE] Έλα πες αλήθεια,σου δίνουν ποσοστά για να τους φέρνεις κόσμο! XD
Feb 29 2012 15:31
Photo

Vagelio → Kaidou

Not at all, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο πίσω από τις εικόνες. Η εκτέλεση απλώς είναι που βελτιώνεται. Μιλώντας για τα χρωματισμένα, ναι αρκετά τα έχω κάνει με tablet στον υπολογιστή. Υπάρχουν και αυτό που χρωματίζω με τον παραδοσιακό τρόπο (όπου εκεί προτιμώ ξυλομπογιές). Why?
Feb 29 2012 01:16
Photo

Kaidou → Vagelio

Γιατι να εισαι τοσο γαματη;;;;; anw,ολες τις δουλειες σου τις εχεις κανει με tablet/photoshop/pen??
Feb 28 2012 01:04
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Όχι οι πρισμακόλορ. Σίγουρο. Και είχα κι ένα δεύτερο σετ για να καλύπτω τις απώλειες του πρώτου, αλλά ήταν από τα κλασσικά χάλια με τα 12 χρώματα. Τι φρίκη!!!!
Feb 16 2012 15:50