Community Status Updates
Vagelio → OdyMonaxos
Θα μπορούσα να cropάρω τις άκρες για να χάσει μόνο σε ύψος, αλλά θα χαλάσει την σύνθεση :/
Jan 23 2012 15:17
Vagelio → OdyMonaxos
Καινούργια sig? [url]http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/tumblr_kqp3g9RZfv1qzqhrjo1_500.jpg[/url]
Jan 23 2012 14:55
OdyMonaxos → Vagelio
Βρε συ Βαγγελιώ, κάνε όποτε μπορέσεις ένα resize στα 200 px ύψος, γιατί δεν έχω photoshop.
[IMG]http://30.media.tumblr.com/tumblr_kqp3g9RZfv1qzqhrjo1_500.jpg[/IMG]
Jan 23 2012 14:39
Vagelio → Pirate Luffy
[QUOTE]Το ψήνω να το ξεκινήσω τώρα που έχω χρόνο μέσα στο σπίτι. Αλλά πληζ μην διαβάζω για μεταγγίσεις. Bad timing.:'D[/QUOTE]
Ξέρεις για τι είδους σειρά μιλάμε στο thread, έτσι;
Jan 20 2012 00:31
Vagelio → OdyMonaxos
Λογικό το βρίσκω.
Όσο για τα σενάρια, πέρα της πλάκας πρέπει να τα πιάσω και αυτά κάποια στιγμή XD
Jan 19 2012 22:56
OdyMonaxos → Vagelio
Ναι, πες το και request. Και, μόνο αν θες, στο τζάμπα, φοιτητής είμαι :P Αν και όσο είμαι εδώ πάνω δεν έχει νόημα να το συζητάμε.
Να κορεστούν εδώ οι θέσεις εργασίας και να ανοίξουν τα πράματα στην Ελλάδα; Άσε τη ζωγραφική και πιάσε τα σενάρια :P
Jan 19 2012 22:32
Vagelio → OdyMonaxos
Μπορεί και στη Γερμανία να κορεστούν οι θέσεις εργασίας στο μέλλον. Ή μπορεί να φτιάξει το θέμα ανεργεία εδώ (πόσο hopeless πρέπει να είμαι για να το λέω αυτό, προσπαθώ σκληρά να το πιστεψω XD)
Δεν το είχα δει. Παραγγελία με έννοια request? Γιατί τζαμπέ κάνω μόνο αν με εμπνεύσει το θέμα και έχω την όρεξη και τον χρόνο. Με πληρωμή δεν έχω δεχτεί ποτέ και δεν ξέρω αν το δικαιούμαι την στιγμή που δεν είμαι επαγγελματίας.
Jan 19 2012 22:19
OdyMonaxos → Vagelio
Ψιτ, το ύψος σε απασχολεί εσένα; Κοίτα να είναι εφικτά κάποια βασικά πράματα πέρα απ' το ταμείο ανεργίας και άσε τους ψηλούς στόχους κατά μέρος για την ώρα :P
Κατάλαβα για το deviantart. Σκέτο μαρτύριο ακούγεται.
Στο έγραψα με edit και μάλλον δεν το είδες, παραγγελίες δέχεσαι;
Jan 19 2012 20:12
Vagelio → OdyMonaxos
Πινακοθήκη. :wooi2: Θα δούμε, το σκέφτομαι όλο και περισσότερο. Πρέπει να αποφασήσω και τους στόχους μου στην τελική. Πόσο υψηλοί θα είναι.
Don't worry, άμα δεν μπορείς να αντισταθείς βγάλτα από μέσα σου, εμείς ακούμε κι ας μην είναι φρέσκιες οι δουλειές XD. Βέβαια αυτό για το χέρι μου το είχαν πει όταν το πρωτοπόσταρα σε άλλο φόρουμ, εκείνες τις παλιές καλές εποχές που έβαζα χρώμα με τον ποντικό (άουτς). Τώρα πλέον με wacom bamboo fun την βγάζω συνήθως, και παλι καλά δηλαδή γιατί το ποντίκι δεν επιφέρει καλά αποτελέσματα και πονάει. Η γραφίδα μου έχει λύσει τα χέρια.
Στο deviantart έχεις ως εξής: γνωρίζω άτομα από art meetings και για να κρατήσουμε επαφές τα κάνω add. Αλλά κάθε μέρα το inbox πλυμηρίζει από σχέδια και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Όμως αισθάνομαι ότι πρέπει να πώ κάτι γιατί τα περισσότερα από τα παιδιά λένε κάτι ψιλό για αυτά που ανεβάζω. Το αφήνω για μερικές βδομάδες κι έπειτα ξαναμπαίνω και βλέπω να έχουν τριπλασιαστεί. Και μου κόβοται η όρεξη να ασχοληθώ με την σελίδα:unlucky:
Jan 19 2012 20:00
OdyMonaxos → Vagelio
Ναι, η μόνη διαφορά είναι η γλώσσα. Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πτέρυγες στην πιακοθήκη :P
Το 1,7 είναι περίπου 18,5 και το χρειαζόμουν γιατί ήταν μια από τις σχολές με βάση, αλλά λατρεύω να βλέπω τη μούρη όσων δεν το ξέρουν και νομίζουν πως άριστα είναι το 20 :P
Δεν είναι κανά χοντρό λάθος, αλλά, με τον καρπό και το χέρι έτσι, δεν μπορείς να χειριστείς δίσκο με ποτήρια :P Τα υπόλοιπα είναι ψέγματα. Σόρρυ δεν ήξερα πως είνα τόσο παλιό, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αβαβά. Ζωγραφίζεις πολύ ωραία και δεν λέει να σκάνε στη μέση τέτοια λαθάκια απροσεξίας.
Πολυκοσμία; Στο deviantart;
Πως ζωγραφίζεις ψηφιακά; Παντ;
Και, δέχεσαι παραγγελίες;
Jan 19 2012 19:39
Vagelio → Lucy Heartfilia
O yesh, αυτό ήταν το πρώτο που είχα διαβάσει, το θυμόμουν καλά το καρότο που έσταζε XD. Kαι σήμερα έπιασα το 7ο chapterάκι που το scanlation το είχε ως special και δεν το βρήκα στο animea. Τhanks για την πληροφόρηση, είχα πολύ καιρό να κάψω εγκεφαλικά κύτταρα με ζωάκια bishies. I feel relieved now =ω=
Jan 19 2012 13:35
Vagelio → OdyMonaxos
Το να έχεις γνωστούς βοηθάει. Στην αθήνα μένει το μισό σόι οπότε είχα κάπου να πατήσω (άλλο το ότι τους έγραφα μετά από λίγο καιρό γιατί έμεναν μακριά). Και βρήκα σχετικά γρήγορα μια καλή φίλη που με έκανε να νιώθω ασφάλεια οπότε η κατάθλιψη των πρώτων μηνών πέρασε μέχρι το τέλος του Α' εξαμήνου. Οπότε, αν η μόνη μεγάλη ας το πούμε διαφορά με το εξωτερικό είναι η γλώσσα τότε ίσως κάποια στιγμή να γίνει εφικτό.
1,7 είναι σχεδόν άριστα σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα βαθμολόγησης; Καλός.
Τα σχόλια "μπράβο καταπληκτική δουλειά" προσωπικά δεν με ενοχλούν δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς που τα λένε δεν έχουν διδαχτεί ιστορίας τέχνης στο σχολείο, και να την πω την αμαρτία μου, ο εγωισμός ανεβαίνει.
Φυσικά και θα προτιμήσω την κριτική άμα ο άλλος μπορεί να την δώσει. Όταν μου λένε ότι πρέπει να βελτιωθεί εκεί και εκεί, πάντα συλλογίζομαι που την έχω κάνει την παπαριά και μου το λένε (δεν μπορεί, κάποιο λόγο θα έχουν). Και αναλόγως πόσο εμφανή είναι τα λάθη τα εντοπίζω πιο γρήγορα ή πιο αργά. Τα λάθη στο σχεδιαστικό κομμάτι συνήθως τα καταλαβαίνω σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν μου τα επισημάνουν, και αναλόγως αν προορίζω το σχέδιο για χρώμα, ή είναι ένα απλό γρήγορο σκίτσο μπορεί να κάτσω να το διορθώσω. Και εννοείται πως ότι ακούω και έχω κατανοήσει το έχω υποψιν για τα μελλοντικά σκίτσα.
Βρε αθεόφοβε, αυτό το έκανα πριν 4 χρόνια!:hahaha: Θέμε κριτικές και πάτημα αλλά πόσο μπορούν να βοηθήσουν άμα γίνουν στo πρώτo ψηφιακά χρωματισμένο σχέδιο? Εκτός κι αν έχεις να πεις κάτι το οποίο θεωρείς ότι το κάνω λάθος και στα πιο πρόσφατα μου, οπότε go ahead. Γιατί άμα αρχίσω να σου μαζεύω τα λάθη πάνω στο συγκεκριμένο δεν θα τελειώσω ούτε αύριο.
p.s.: πάλι καλά που μου θύμισες ότι έχω το da account μου στην υπογραφή. Πρέπει κάποια στιγμή να το σβήσω από την sig γιατί μπαίνω σπάνια πλέον μέσα λόγο πολυκοσμίας.
Jan 19 2012 13:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed