Community Status Updates
Vagelio → zennith666
Εγώ το black rock shooter - the animation OST κατέβασα και δεν μου τα είχε μέσα. Από nipponsei ψάχνω γενικά άμα δεν βρω πουθενά αλλού. Thanks πάντως.
Mar 09 2012 21:08
zennith666 → Vagelio
Ξέχασα να σου πω ότι ένα OST και remixes που έχει atm το nipponsei είχε βγει μαζί με το OVA.(ναι το έχω κατεβάσει :D ) Οπότε δεν είναι αυτό που θες.
Mar 09 2012 06:54
zennith666 → Vagelio
Για OST ελέγχω [URL="https://nipponsei.minglong.org/tracker/"]nipponsei[/URL]. Έχουν σχεδόν τα πάντα με ότι έχει σχέση με anime music(Op's ED's OST και όχι μόνο).Το κάλο είναι ότι τα πράγματα που δεν θα βρεις εκεί είναι πολύ παλιά πράγματα.Που σημαίνει ότι κάθε τι καινούριο που βγαίνει ανεβαίνει.(Ανεβάζουν τραγούδια και singles δύο με τρείς μέρες αφού γίνει το official release σε torrent και XDCC).Τώρα η λίστα με τα αναμενώμενα releases δεν έχει τίποτα από BRS TV series που σημαίνει ότι πάει πολύ μακριά το release ή δεν είχε ανακοινωθεί κάτι την στιγμή που ανανεώθηκε ή future list του site.Πάντως λογικά είναι το δεύτερο.Αποκλείεται καινούρια σειρά να μη βγάλει OST cd. Όταν βγει θα το μάθουμε :).
Mar 09 2012 06:50
redqueen → Vagelio
καλα κι εγω το κοβω να γελαμε στο αλλο και λογω θεματος... το τζερτζελο θα ειναι ολα τα λεφτα ...προσωπικα ομως θα προσπαθησω να το δω με σοβαρο ματι στην αρχη αν και δν το κοβω να αντεξω (θα περιμενω ομως τα σχολια πς και πς)
Τhanks για το Βrave 10
Mar 06 2012 21:35
Vagelio → redqueen
Εντάξει πόσο χειρότερο μπορούν να τον κάνουν, έχει ήδη πιάσει πάτο.
Tα scanlation groups έχουν βγάλει μέχρι το 25ο κεφάλαιο σύμφωνα με το baka updates [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=13633"]Baka-Updates Manga - Brave 10[/URL]
Στο άλλο που θα βγει το καλοκαίρι ξέρω τουλάχιστον ότι θα είναι lame χωρίς να προσπαθεί να το παίξει cool και χωρίς δήθεν badassίλα. Όπως και ότι θα μπαίνουμε όλοι στο thread και θα γελάμε σαν χαζοχαρούμενα για την απαισιότητά του (αυτό και οι δύο oyaji νονοί είναι που με κάνουν να θέλω να το δω).
Με το utapri δεν ασχολήθηκα γιατί μου την δίνουν τα χαρέμια σε σχολικό περιβάλλον. Και δεν είχε oyaji μέσα.
Mar 06 2012 21:14
Vagelio → Kain
Good ^^. Mόλις έστειλα ένα pm σε εσένα τον alpin και τον ody. Δες και ρώτα άμα έχεις κάποια απορία :).
Mar 05 2012 23:01
Kain → Vagelio
Ψήνομαι κι εγώ λοιπόν. :-)
Κανόνισε και με τους άλλους και πες μου.
Mar 05 2012 22:34
Vagelio → alpin
Και cafe και art meeting όποιος θελει. Μπαίνω σε λεπτομέρειες μέσω pm.
Mar 05 2012 21:13
alpin → Vagelio
Na pw thn alhtheia den kserw tpt gia kentro egw sunhthws poy bgainw phgainw Gazi h Panormoy gia potaki to bradu, Aigalaio otan eimai sthn sxolh kai sto Mall alla kentro pragmatika den exw idea:canthelp:
tha to kanoume ksana ws art meeting h apla gia cafe afth thn fora?
koita na soy pw thn alhtheia kentro sunthws den einai kai toso fthina, ektos an einai kati apomonomeno, opote kai na pame kapoy oxi toso kentro egw den tha exw problhma:wis:
Mar 05 2012 21:00
Vagelio → Kain
Τελικά μπορούν για την πέμπτη. Αλλά λόγο οικονομικών και βροχής, έλεγα αν θέλετε να έρθετε από το μέρος μου και να παραγγείλουμε γύρους.
Ο οδυσσέας και η Ρία ψήνονται.
Mar 05 2012 20:51
Kain → Vagelio
Σώθηκες. =_= Δεν βγαίνω γενικά έξω, οπότε δεν έχω ιδέα για το τι καφετέριες υπάρχουν εδώ γύρω. :emptyonexg1:
Ρώτα αν είναι για την Πέμπτη, και πες μου όταν μάθεις κι εσύ τι μέρες έχουν οι άλλοι ελεύθερες μπας και καταφέρω κι εγώ να αλλάξω το πρόγραμμά μου.
Όσο για το βαν, θα κοιτάξω να βρω καλύτερα νταλίκα να έχει και περισσότερο χώρο. :kakaka:
Mar 05 2012 20:39
Vagelio → Kain
btw, εσύ που μένεις κέντρο, μήπως ξέρεις καμιά καλή οικονομική καφετέρια?
Mar 05 2012 20:30
alpin → Vagelio
egw den exw problhma authn thn ebdomada katholou eimai teleiws free etsi ki alliws to kainourio eksamhno to ksekinaw thn allh deutera. Opote apofasise me tous allous kai pes mou...
Mar 05 2012 19:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed