Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Να χαιρόμαστε το όνομά μας :) Χρόνια πολλά!
Mar 25 2012 19:39
Photo

Trivia Spitting Monster → Vagelio

Πολυτεχνείο! Έμπλεξα με... σκληρά ναρκωτικά! XD Σου εύχομαι κάθε επιτυχία, πάντως, ό,τι και να διαλέξεις! Να είμαι ειλικρινής, όσο κακό κι αν είναι το Another, τουλάχιστον αυτό δεν εμπνεύστηκε από ένα fanart στο... Deviantart! Και αυτά που λες για το noitaminA είναι απολύτως σωστά.Όντως. Ντροπή. Το ίδιο block στο οποίο έπαιξε το Eden of the East, το Paradise Kiss και (για να μην πάμε μακριά) το Usagi Drop τώρα φιλοξενεί το BRS. Αν είναι δυνατόν. Αλλά ναι, κι εγώ ελπίζω και είμαι σχεδόν σίηουρη πως τόσο το Kids on the Slope όσο και το tsuritama θα είναι φοβερά! Διάολε, το ένα είναι σκηνοθεσίας Watanabe, που έκανε το Bebop, με μουσική της Kano! Αν κι αυτό δεν είναι καλό, έρχεται το τέλος του κόσμου!
Mar 24 2012 20:17
Photo

Vagelio → Trivia Spitting Monster

Ευχαριστώ. Μάλλον δεν θα ασχοληθώ άμεσα με το κύριο κομμάτι αλλά σίγουρα με κάποια από τις εφαρμογές του, που έχει πολλές για όλα τα γούστα :). Αριστοτέλειο; Ποια σχολή; The Anti-BRS organization, καλή φάση :hahaha:, αν και θεωρώ ότι υπάρχουν μεγαλύτερα πλήγματα στην χειμερινή σεζόν. Όσο για το κανάλι και το πρόγραμμα, το πρόβλημα ποιότητας το είχε από την άνοιξη του 2011 νομίζω με το fractale, και χειροτέρεψε με το Νο.6 το καλοκαίρι και το guilty crown το φθινόπωρο μέχρι να φτάσει στην BRS. Ενδιάμεσα κάτι πήγε να κάνει με το thermae romae αλλά τα επεισόδεια του ήταν λίγα (και αναζωογονητικά). Πάντως βλέπω από τον warchief και τους υπόλοιπους θετικότητα ως προς τις σειρές που θα φιλοξενήσει την άνοιξη η noitamina οπότε δεν ανυσηχώ και τόσο. Άρα αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο απ' όλα είναι το ότι θα μπορούσαν εύκολα και γρήγορα να κάνουν απλές έυκολες σχετικά αλλαγές για να του δώσουν πιο καλό χαρακτήρα και δεν μπήκαν στον κόπο. Λογικό.
Mar 24 2012 00:49
Photo

Vagelio → Jorg

thank you <3. May Byakuran be with you.
Mar 23 2012 23:58
Photo

Jorg → Vagelio

Here you are. [spoiler][IMG]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/609582.jpg[/IMG][/spoiler]
Mar 23 2012 23:46
Photo

Α! Την είχα σκεφτεί κι εγώ αυτή τη σχολή στο Μηχανογραφικό μου! Τελικά πέρασα στο Α.Π.Θ. και μάλλον καλά έκανα, αλλά ουάου... Τι μου θύμισες τώρα! Μπράβο, πάντως! Στα του BRS... Ούτε εμένα μ' αρέσει να επαναλαμβάνομαι, ούτε και να rant-άρω επίσης, αλλά είναι κάτι τίτλοι ώρες-ώρες που πρέπει να τους αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Ας πούμε πως το πήρα εργολαβία να διώξω οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο! ΧD Η ιδέα σου σίγουρα είναι μια καλύτερη εναλλακτική. Το άλλο απλούστατο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να αποφασίσουν ακριβώς τι θα κάνουν με το concept των δύο κόσμων και να γράψουν λίγο καλύτερους διαλόγους! Αλλά να σπαταλήσουν έτσι ένα slot της noitaminA; E, αυτό είναι έγκλημα...
Mar 23 2012 23:16
Photo

Vagelio → Trivia Spitting Monster

Composition FTW :wooi2: Για την ακρίβεια δεύτερο χρόνο στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων διακόσμησης & σχεδιασμού αντικειμένων, είμαστε γείτονες με τους γραφίστες στο ΤΕΙ. Και οι γνώσεις αντίστοιχα γειτονικές, απλώς διαφέρουν οι εφαρμογές. Για τους διαλόγους είχα ρίξει κι εγώ γκρίνια σε ένα πιο παλιό ποστ και είπα να μην το επαναλάβω XD. Ίσως τελικά να υπερυσχύουν της αισχρότητας των χαρακτήρων, δεν είμαι σίγουρη, πάντως θυμάμαι πως στα πρώτα επεισόδεια που δεν είχαμε δει πολλά είχα κάνει αρκετές υποθέσεις στο μυαλό μου για το τι παίζει στην σειρά με τους κόσμους, τα alter ego και πως λειτουργούν. Τα οποία γκρεμίστηκαν καθώς διάβαζα τους υπότιτλους. Το brs ξεκίνησε σαν amv και έπρεπε να παραμείνει amv. Στην σειρά (και στο ova ακόμα) ένα επεισόδειο θα μπορούσε να μετατραπεί άνετα σε short των 6 λεπτών, και πιθανότα ακόμα πεισσότερων ή λιγότερων αναλόγως το περιεχόμενο σε πληροφορία. Έτσι θα μπορούσαν να τονιστούν τα κάπως πιο δυνατά του σημεία όπως το ost/action/artwork και να εξαφανιστούν τα αδύναμα δίνοντας ταυτόχρονα υλικό για επεξεργασία στον θεατή και την ευκαιρία να δώσει στην σειρά την δική του οικειότητα.
Mar 23 2012 23:02
Photo

Όλα αυτά που έγραφες στο thread του BRS ήταν πάρα πολύ ενδιαφέροντα! Έχεις σπουδάσει (ή σπουδάζεις) γραφιστική; Όντως, θα ήταν ωραία ιδέα να φτιάξει κανείς AMVs με τις συγκρούσεις της σειράς. Και πιο σύντομο θα ήταν, και χωρίς διαλόγους!
Mar 23 2012 22:21
Photo

Vagelio → Jorg

Την fanart στο background σου. WANT.
Mar 23 2012 22:13
Photo

Vagelio → Lord Leon

Όταν αναφερόμουν στον λόγο συμπαριλάμβανα και ιδέες/αντίληψη. Next time θα το διατυπώσω καλύτερα. Το μυαλό μου δεν δυσκολεύεται να προσεγγίσει μια ολοκληρωμένη ιστορία με νόημα ή βάθος και σκέφτομαι να πάρω το θέμα πιο σοβαρά μόλις αποφοιτήσω και βρω δουλειά (που πιστεύω πως θα έχω κατανοήσει κάποια πράγματα μέχρι τότε). Για τώρα κάτι ψιλό βουβό έχω στα σκαριά και θα ασχολούμαι σιγά σιγά όσο μπορώ μέχρι να το τελειώσω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :)
Mar 19 2012 22:11
Photo

Lord Leon → Vagelio

Φτιαξε μια βουβη ιστορία τότε. Χωρις διαλογους. Εχει μεν τη δυσκολία του, αλλα θα ταν πολυ ενδιαφερον να δουμε πως θα ανταποκρινοσουν σε κατι ολοκληρωμενο.
Mar 19 2012 22:00
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

50th out of 50 in [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Historic_Ranking_of_the_Fu%C3%9Fball-Bundesliga"]all-time Bundesliga standings[/URL]| Θέλει μεγάλο ταλέντο για να κρατάς τέτοιο ρεκόρ non stop.
Mar 16 2012 20:35
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/SC_Tasmania_1900_Berlin"]Η χειρότερη ever!!![/URL] Δες τα ρεκόρ!!!
Mar 16 2012 20:30
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Τότε εξήγα τι είναι και άσε τα εμότικονζ.
Mar 16 2012 20:28
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Δεν είναι συμβολικό :P
Mar 16 2012 20:14