Community Status Updates
croco~boy → didimakia
Πολλα ορθογραφικα bro αλλα εσυ κανεις μονο το scan το οποιο ειναι προσεγμενο μπορω να πω!! Συνεχισε ετσι!
Mar 23 2010 17:35
iristella → croco~boy
Όπως σου είπα και πριν το ανέφερα και λογικά περιμένουμε κάποιον από τους admin να πραγματοποιήσει την αλλαγή. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ^^ Θα γίνει αυτόματα.τώρα το πότε ακριβώς δεν το γνωρίζω.
Mar 23 2010 15:58
croco~boy → iristella
Σχετικα με αυτο που σε ρωτησα εχεις νεα;;; Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ετσι ειναι αυτα χαχα!!
Mar 23 2010 15:54
minuu → croco~boy
βασικα δν νομιζω ν σ αρεσουν πλ.ειναι λιγο παραξενα.....οπως κε γω[μν φανταστεις παραξενη ειμαι πωσ ολοι]αλλα γενικα μ εχουν πει πως πρεπει ν τα εκδοσω!ουτε εγω βλεπω tv.γ αφτο τ ριξα στα ανιμε φετος π αρχισα ν σκεφτομαι τ ζωη αλλιωσ!
Mar 23 2010 15:19
croco~boy → minuu
Γενικα δεν βλεπω TV...οχι αλλο καβουρνο. Τεσπα οσο γ τα ποιηματα σε παραδεχομαι, αν θελεις γραψε κ στειλε μ να διαβασω. :D
Mar 23 2010 14:51
minuu → croco~boy
α πλ ωραια!εμενα μ αρεσει ν γραφω [κυριως ποιηματα],δν ειμαι ΠΟΛΥ αθλητικη τυπισσα μ αρεσει ν ακουω μουσικη ολη τν μερα κ οι βολτες μ καλη παρεα!
Mar 23 2010 14:45
croco~boy → minuu
Καλαμαρια!!! Hobby μ ειναι το διαβασμα(αν θεωρειται hobby xaxa), shopping, βολτες με φιλους στο Mediterranean cosmos και το καλοκαιρι μ αρεσει να παιζω Beach volley!!!!! Εσυ;;
Mar 23 2010 14:34
croco~boy → minuu
To Death note ειναι και γ@μω αλλα κ το ναρυτο δεν παει πισω! Το FT: Fairy tail/ FMA: Full metal alchemist and One piece που ειναι το καλυτερο κατα την γνωμη μου. Btw που μενεις; Μια χαρα που μαθαινεις ιαπωνικα. :D
Mar 23 2010 14:17
minuu → croco~boy
και γω μια απ τα ιδια!βασικα ειμαι καινουργια στ ''χωρο''γ αφτο δν πολυκαταλαβα τς συντομογραφιες[χεχε ''αασχετηη''οπως ft ας πουμε!εμενα τα αγαπημενα μ ειναι naruto k death note!!μαθαινω κ ιαπωνικα εδω κ 4 μηνες!χαιρομαι π σ γνωριζω!see ya!
Mar 23 2010 14:01
croco~boy → D.Dragon
Εγινε τπτ με τις εικονες γτ δεν μπορω να τις δω χεχε; Ποσταρε τις ξανα !!
Mar 23 2010 14:00
croco~boy → laraska
Lets w8 my friend, πιστευω να την σχεδιασουν καλα οπως στο μανγκα!!
Mar 22 2010 23:15
croco~boy → minuu
Τι να κανω χεχε; Λιγο απο ολα......fb, msn, animes, manga κτλ εσυ?? Ποιο ειναι το αγαπημενο σου ανιμε, μανγκα?? Θα σ προτεινα OP, FT, FMA, Highschool of the dead γ αρχη. Tc!
Mar 22 2010 22:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed