Community Status Updates
croco~boy
Γεια σας κ αντιο!
Αποφασισα να σταματησω την χρηση του πσ μ γ περιπου 3μηνες η καπου τοσο γ πολλους κ διαφορους λογους(οπως γ παραδειγμα 1(διπλωμα οδηγησης, εξετασης profiency/ECDL, διαβασμα γ τν εξεταστικη κ αλλα πολλα).
T λεμε της 30 ιουνιου λοιπον, εως τοτε καλη διασκεδαση κ καλα να περνατε ! :blingeye2:
Apr 10 2010 14:59
didimakia → croco~boy
ε γιατι ειναι quote..ουτε που ξερω...δεν το σκεφτηκα καν..xD
Apr 10 2010 13:34
croco~boy → didimakia
γτ το εβαλες σ σποιλερ αφου στο λαιτεστ τσαπτερ το ποσταρεσ χεχε :D !
Apr 10 2010 01:50
iristella → croco~boy
Εσύ να κάτσεις φρόνιμος στο naruto subforum γιατί τώρα μπαίνω και είδα ότι δεν καθόσουν καλά. *κραδαίνει βρεγμένη σανίδα*
Anw το έχω ξαναπεί πολλές φορές στόχος μας είναι να περνάμε όλοι καλά όχι να παίρνουμε κεφάλια.
Καλό βράδυ και σε σένα.
Apr 09 2010 02:31
croco~boy → iristella
Aκομα να κοιμηθεις βρε;;; Πεσε γ υπνο κ θα ρθω πρωι πρωι να σ μαγειρεψω *παρολο π δεν ξερω* χαχα jk!!
Βλεπω τους πηρες τον αερα ολους στο one piece section....ακουν ιρι κ τρεχουν να κρυφτουν!!
Τεσπα παω να κοιμηθω γτ αρχιζω κ λεω αρλουμπες. Gnite !!
Apr 09 2010 02:28
croco~boy → Daz
χαχα δεν υπαρχει το παρατσουκλι της nighteyes στα ελληνικα *επεσα απο το κρεβατι*...ακου εκει [S]μαυροματα[/S] νυχτοματα!!
Apr 08 2010 19:19
croco~boy → iristella
Okie θα τις δω κατα τις 2ωρα το βραδυ να γουσταρω!! Ευχαριστω κ παλι!
Apr 07 2010 21:14
iristella → croco~boy
Ναι! Ειδικά το Bloodlust θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.
Apr 07 2010 20:22
veg3ta → croco~boy
Τοσο πολυ ε? Ολο κατι τετοια μου λενε στο Naruto και μου τη σπαει... αλλα τι να κανουμε, manga ψιλοβαριεμαι να διαβασω :ureshii:
Apr 06 2010 21:14
croco~boy → veg3ta
Θα πρεπει να περιμενεις 1,5 κ κατι χρονο γ την μαχη της mirra αλλα το καλο αργει να γινει!! :D
Apr 06 2010 17:02
The Tragic Prince → croco~boy
Είπα εγώ ποτέ ότι μου αρέσει το σχέδιο του naruto ? Σε σχέση με αρκετά αλλα Manga που έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλό σχέδιο δεν πιάνει μια σχεδιαστικά
Apr 05 2010 23:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed