Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyKai

Το νέο chapter KnKnH βγαίνει από στιγμή σε στιγμή και μ' έχει φάει η αγωνία. Μπες MSN αν μπορείς. :P
Dec 09 2011 23:52
Photo

Kenny → Tenshi

Έφυγες και δεν έβαλες γρίφο. D:
Dec 08 2011 00:05
Photo

KennyMaya-chan

Ή είμαστε σοβαροί nerds ή δεν είμαστε.
Dec 07 2011 16:28
Photo

Maya-chanKenny

Πςςςςς.... Τι ψαγμένα παιχνίδια πας και βρίσκεις.
Dec 07 2011 16:17
Photo

KaiKenny

Το προϊόν δεν έχει περάσει ακόμα από τις απαραίτητες διαδικασίες πριν την αποστολή. Μπορώ ν' ακούσω τις προσφορές σας και να επιλέξω αυτή που με συμφέρει καλύτερα. [spoiler] Μείνετε ήσυχοι, η γνώμη της Zura δε θα ληφθεί υπ' όψιν. [/spoiler]
Dec 07 2011 02:17
Photo

KennyKai

Στα πόσα φτάνει το bid για τη Zura btw; Καλύτερα να τη σώσω από τα νυχάκια της Ειρήνης. :hihi2:
Dec 07 2011 02:07
Photo

KaiKenny

Ωραία, ευχαριστώ πολύ. Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, όταν μπορείς και έχεις διάθεση, τότε απαντάς. Λογικό είναι.
Dec 07 2011 02:04
Photo

KennyKai

Ναι, αρκεί αυτός που βάζει την εικόνα να ξέρει τους χαρακτήρες που περιέχει, και να αναλαμβάνει τον έλεγχο των απαντήσεων. Sorry for the late reply, αλλά έχει γίνει χαμός με το η νύχτα πέφτει thread.
Dec 07 2011 01:53
Photo

KaiKenny

Άκυρη ερώτηση. Στο "Character/reference/meme spotting" μπορεί να βάλει όποιος θέλει χωρίς άδεια;
Dec 06 2011 17:05
Photo

Adventurer → Kenny

Τι θα'λεγες να απαντησεις σε κανα pm? :P
Dec 06 2011 14:06
Photo

ryu → Kenny

Με λενε ντιμυ δωσμου λιγα χρηματα αλλιως θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να πεθανω.
Dec 04 2011 22:53
Photo

Kenny → ryu

Δεν αντέχω αυτό το avatar, ρε man, δείξε έλεος... Κάθε φορά που με κοιτάει με αυτά τα μάτια, νιώθω ότι ξέρει όλα μου τα βρώμικα μυστικά. (Καθώς κι ότι δεν έδωσα ποτέ λεφτά στη Wikipedia.)
Dec 04 2011 19:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ναι! Να το κάνουμε αυτό! Κι αν γίνει και Παρασκευή αυτήν την φορά παίζει να καώ κι εγώ μαζί σας το βράδυ! :3
Dec 04 2011 11:00
Photo

KaiKenny

[spoiler] :hahaha: Διακρίνω μια έλλειψη φαντασίας αλλά παρόλα αυτά επειδή τα λόγια προέρχονται από άνδρα δεν μπορώ ν' αμφισβητήσω τ' αποτελέσματα. Άντε από εκεί! Η Saki θα τον κατακτήσει με την προσωπικότητά(;) της και τα αγνά της αισθήματα. Έτσι κι αλλιώς και ο Testu δεν ξέρει τι ψάχνει μέχρι στιγμής. Και είναι mangaka που τους έχει αδικήσει αρκετά το WSJ γενικότερα και δεν είναι μόνο οι μάχες που θα τραβήξουν ψήφους στο Nisekoi. Καλός, χρυσός ο Kanou αλλά το ερωτικό τρίγωνο που έχει δημιουργήσει το έχει κάνει πολύ φορτωμένο. Δεν νομίζω πως θα τραβήξει μικρά παιδιά, που μπορεί να μην παίρνουν μέρος στη ψηφοφορία όσο μεγαλύτερά τους, αλλά δεν παύουν να είναι σημαντικό μέρος. Αντίθετα στο Nisekoi είναι πολύ πιο ανάλαφρο, με περισσότερους χαρακτήρες. Το βρίσκω πολύ πιο εύκολο να το παρακολουθήσουν. Αν έχει να βασιστεί κάπου ο Kanou είναι το ecchi κομμάτι που το κατέχει πολύ περισσότερο. Ελπίζω μόνο να μην χάσει από την πλοκή και δόση βάση σ' αυτό στη συνέχεια. [/spoiler]
Dec 04 2011 10:25
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Δεν στο αφιέρωσα κοροϊδευτικά βρε... "το καλύτερο παιδί" λένε οι στίχοι. ;) Θα κανονίσουμε μια βραδιά mahjong για παρηγοριά. :P
Dec 04 2011 03:45