Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kenny
Χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι το όνομά σου! :D Και ό,τι επιθυμείς. Πάντα γερός.
[I]Ναι αν δεν μου το λέγανε σήμερα, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι ότι γιορτάζεις xD[/I]
Dec 15 2011 13:05
Kenny → Maya-chan
Αλήθεια, Punpun v09 διάβασες; Αυτό το manga όσο πάει γίνεται πιο ψυχοπλακωτικό. T__T
Dec 15 2011 13:04
Kai → Kenny
Ok, δεν είχα διαβάσει κάτι τέτοιο ως τώρα οπότε προσπαθώ να σκεφτώ τις πιθανότητες. Το πιο λογικό θα ήταν να κοπεί το magico ή το ST&RS αυτή τη στιγμή. Η Aimoto έβγαλε one-shot και πιθανόν να το δούμε serialized σύντομα, οπότε μια σειρά σίγουρα θα πάρει πόδι. Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι να έχω δει το Magico να τα πηγαίνει πολύ καλά για τα standar της Shounen Jump (ίσως μπορείς να με διαφωτίσεις) για να μην κοπεί αντίθετα με άλλες σειρές όπως το Nurarihyon και το Kuroko No Basket που μπορεί να πιάνουν πάτο στα rankings αλλά πουλάνε πολύ καλά.
Αυτή τη στιγμή πιο λογικό θα μου φαινόταν αν ο ίδιος ο Katou ήθελε να το τελειώσει εκεί που έφτασε, αλλά ούτε κι εμένα θα μου κάνει εντύπωση αν τελειώσει στο σημείο που είναι. Έχουμε ήδη και δυο δοκιμασμένα one-shots, δεν αποκλείω να έρχεται η ώρα να αποχαιρετήσουμε 2-3 σειρές και να δούμε αυτά στη θέση τους.
Άσχετο, το Kurogane δεν λέει να πέσει και πολύ στα rankings. Ίσως το ξαναπιάσω από περιέργεια να δω τι γίνεται και τα πάει καλά.
Να δούμε αν θα πιάσει και το Pakki καμιά ομάδα.
Dec 15 2011 11:50
Kenny → Kai
Παίζει να μας trollάρει ο editor των RH, αλλά λέει ότι το επόμενο κεφάλαιο είναι το τελευταίο.
The sad thing is, I can imagine it ending next chapter.
Dec 15 2011 11:33
Vagelio → Kenny
Kenny, γίνεται να αφαιρέσεις το X-mas από τον τίτλο του thread? [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10722[/url]
Eυχαριστώ ^_^
Dec 14 2011 22:17
Kenny → Osama Bin Laden
Επιβεβαίωσε plz αν είναι σωστή η λύση του Zane στο Six Degrees.
Dec 14 2011 17:30
Kenny → Hyuuga_Nikorasu
Μου έχουν πει γι' αυτό το background ότι προκαλεί επιληψία. :uhh:
Τι να πεις... δεν μπορούν να εκτιμήσουν όλοι τον M.C. Escher. :canthelp:
Yeap, ΗΜΜΥ κι εγώ, και σηκώνω το σταυρό του μαρτυρίου για να τελειώσω.
Dec 14 2011 14:50
Theodore :D → Kenny
[IMG]http://memebase.com/wp-content/themes/vip/cheezcommon2/ragecomic/packs/sad/images/Dejected.png[/IMG]
Dec 14 2011 14:46
Hyuuga_Nikorasu → Kenny
σσσσσστ! rules 1 and 2!
φοβερο το profile σου, το background τα σπαει!!
και ηλεκτρολόγος μηχανικός βλέπω... παντού το σινάφι μας
Dec 13 2011 22:59
Tenshi → Kenny
I am sory bro!! :( Δαμν! Και φαινόταν μικρούλα στην οθόνη μου !! :P
Αλλά, έχεις δίκιο είναι way 2 much damn me :foreveralone:
Dec 13 2011 08:41
Kenny → Tenshi
TENSHIIIIIIII... μίκρυνε την υπογραφή σου μέχρι 700 pixels πλάτος. Δεν έχουν όλοι 1920x1080 ανάλυση οθόνης. :chigau:
Dec 13 2011 02:22
Botsun → Kenny
Λες ε ;
Είχα ξεκινήσει να το διαβάζω,αλλά πλακώθηκα στο πρώτο εξάμηνο με την σχολή και το παράτησα...
Άκυρο,αλλά με την επιλογή νέου mod,τι γίνεται ;
Dec 12 2011 21:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed