Community Status Updates
Botsun → Kenny
Γιατί μεγάλωσα,ωρίμασα κι ακόμα περιμένω την δεύτερη σεζόν! Τ__Τ
Έλα τωρα,μια χαρά είναι το προφίλ μου....
Dec 12 2011 21:17
Kenny → Botsun
Γιατί δεν το παινεύετε πια το Nyankoi, μεσιέ;
Επίσης, πολύ άσπρο προφίλ βρε παιδί μ', στραβώθηκα.
Dec 12 2011 21:13
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Χα χα χα, και καλός stalker και καλός στο να δίνει σε άλλους προτάσεις, οι άλλοι να τα διαβάζουν και να τα προτείνουν αργότερα! 2 σε 1!
Dec 12 2011 15:13
Kai → Kenny
Though Yamikagishi was not your work,
[spoiler]
είμαι κακός άνθρωπος, I know
[/spoiler] I bow to my sensei for the rest of them, πάω να προσθέσω κι άλλο ένα κομμάτι του έργου σου γιατί το ξέχασα να καμαρώνεις κι άλλο.
Dec 12 2011 15:11
Kenny → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Kibengakuha Yotsuya Senpai no Kaidan
Pretty Face
[B]Seizon -LifE-[/B]
[B]Confession[/B]
[B]Yamikagishi[/B]
[B]Genkaku Picasso[/B]
Doubt
G Senjou Heaven's Door
Goth[/QUOTE]*παρατηρεί το έργο του με καμάρι*
Dec 12 2011 15:07
Kenny → Kai
[spoiler]Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μεγαλώσει το cast, από τη στιγμή που ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της υπόθεσης είναι ότι "η κατάρα πρέπει να μείνει μυστικό". Μου φαίνεται ότι ο Kano έχει παγιδεύσει τον εαυτό του σε ένα μικρό cast. Από την άλλη, ίσως απλά είναι νωρίς ακόμα... μπορεί στα επόμενα 22 chapters να εμφανίσει κι άλλους χαρακτήρες, who knows.
[spoiler]Εγώ πάντως ψηφίζω να εμφανιστεί η Lucy από το Mx0 και να γίνει το τρελό crossover. Before you know it, θα έχουμε magic plates ξανά. :hahaha:
[spoiler]Και μετά ξύπνησα. T__T[/spoiler][/spoiler]Πάντως, για το θέμα ecchi, δεν θα αρνηθώ ότι Kano has "stepped up his game" in the ecchi department... αναμφίβολα το έχει κάνει. Aπλά δεν είναι ακόμα στα επίπεδα που θα με κάνει να πω "ντάξει ρε φίλε, το παράκανες". OK, ίσως θα μπορούσα να το πω στο chapter με τα hot baths, αλλά ντάξει, μια φορά έγινε, και most importantly είχε συνέπεια και λόγω ύπαρξης στο plot, δεν συνέβη μόνο για το fanservice.
[spoiler]Και ναι, τούτη τη φορά η νίκη είναι δική σου. :P[/spoiler][/spoiler]
Dec 12 2011 14:51
Kai → Kenny
[spoiler]
Μα και με όλα αυτά που μας είπε ως τώρα, ήδη φαίνεται ότι μας έλεγε μπούρδες. Εφόσον όμως δεν τα είχε ζήσει η ίδια ελπίζω να το δικαιολογήσει λέγοντας τουλάχιστον ότι δεν γνωρίζει όλες τις παρενέργειες που μπορεί να έχει.
Ο Kanou πάντα έχει καλές ιδέες. Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν θεωρώ το KnKnH κακό manga. Ειδικά για τα δεδομένα της Shonen Jump είναι πολύ καλό lovecom, το concept είναι επίσης πετυχημένο, απλά προσωπικά προτιμώ την ποικιλία χαρακτήρων, ίσως γι' αυτό να με κουράζει σε ορισμένα σημεία. Στο θέμα των σχέσεων είναι σίγουρα πρωτότυπο. Πέτυχα τον εαυτό μου να δείχνει ουκ ολίγες φορές την οθόνη λέγοντας "μπράβο" κι αυτό γιατί είχε μέσα πράγματα που δεν μπορείς να τα πετύχεις εύκολα. Αναφέρομαι στις σχέσεις που έχουν οι πρωταγωνιστές φυσικά.
Όσο για την κωμωδία. Το Pretty Face ήταν η πρώτη μεγάλη του σειρά. Θα έλεγα ότι ήταν άπειρος ακόμα και παρόλα αυτά ήταν αρκετά πετυχημένη. Ίσως να μην ήταν ό,τι πιο πρωτότυπο μπορεί να πετύχει κανένας, αλλά το κρατούσε καλά, ήταν κρίμα που δεν μπόρεσε να το φτάσει εκεί που ήθελε. Κόπηκε και πραγματικά δεν το βλέπω σαν ολοκληρωμένο έργο. Το Mx0 το θεωρώ πολύ αδικημένο, δεν θέλω να επεκταθώ πολύ πάνω του, θα βγει πολύ μεγάλο το vm πάλι.
Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι πόσο εύκολα γελάει κάποιος, ίσως ένας πιο σκληρός κριτής να βλέπει μάλιστα πολύ πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Πλέον ούτε κι εγώ μπορώ να πω ότι βρίσκω κωμωδία που μπορεί να με κάνει να πεθάνω από τα γέλια. Να χαμογελάσω ίσως, πολλές. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι γελάω δύσκολα παρόλα αυτά. Το γέλιο κάνει καλύτερη τη ζωή μας.
[spoiler]
Έλα, το περίμενες το τελευταίο, έτσι δεν είναι;
[/spoiler]
Δεν μπαίνω στον κόπο να συγκρίνω της δουλειές του Kanou με άλλα ecchi, εγωιστικό, παράλογο, το ξέρω, αλλά όχι, ειδικά σε σειρές που βασίζονται κυρίως πάνω σ' αυτό για την επιβίωσή τους. Ο Kanou έχει καλές ιδέες και το ecchi είναι το τελευταίο στοιχείο που θεωρώ πετυχημένο πάνω στο manga του, χωρίς να εννοώ πως δεν το έχει (ζωγραφίζει ωραία σώματα στις κοπέλες btw) . Το συγκρίνω με τις προηγούμενες δουλειές του, στις οποίες δεν ήταν τόσο έντονο (Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι, αν και πάει καιρός), γι' αυτό το θεωρώ κάπως forced.
[spoiler]
Νομίζω πως αυτή τη φορά νίκησα.
[/spoiler]
[/spoiler]
Dec 12 2011 14:12
Kenny → Kai
[spoiler][quote]Όσον αφορά την Saki, δεν αναφερόμουν στο κεφάλαιο 16 αλλά στο προηγούμενο κεφάλαιο όπου όταν ήρθε η ώρα να εξομολογηθούν και πάλι τα αμοιβαία τους συναισθήματα απέκρυψε το πρόβλημα που είχε με τη σχέση Harisugawa-Maki. Δεν την κατηγορώ γι' αυτό, το βρίσκω απολύτως φυσικό, απλά θεωρώ πως ίσως από εκεί πηγάζει το νέο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.[/quote]Κοίτα, αν είναι αυτό η αιτία, τότε μας έλεγε μπούρδες η τύπισσα με τους καθρέφτες... γιατί μας είχε περιγράψει πολύ διαφορετικά τις συνέπειες.
At this point, η εξήγηση που θα με ικανοποιούσε περισσότερο είναι ότι ο καθρέφτης απλά τα 'παιξε και δεν λειτουργεί πλέον σωστά. Μία ένδειξη περί αυτού είναι ότι μπορεί ακόμα να κάνει switch με τη Saki, ακόμα κι αν αυτή δεν τον αγαπά πια. Ή... η Saki εξακολουθεί να τον αγαπά, απλά ο καθρέφτης την πείραξε στα μυαλά και την έκανε ακόμα πιο tsundere και in denial (όπως ήταν μέχρι το ch15 δηλαδή).
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες... εγώ πάλι είμαι στο άλλο άκρο. Θεωρώ το KnKnH συναρπαστικό, σίγουρα καλύτερο από το Pretty Face και σχεδόν ισάξιο του Mx0. In fact, δεν ειχα ούτε το παραμικρό παράπονο μαζί του, μέχρι και πριν από ένα chapter. Αυτό το chapter όμως είναι μια βίαιη στροφή προς το χειρότερο, διότι ακυρώνει όλα αυτά για τα οποία συγχαίραμε τον Kano μέχρι προχθές, ότι δηλαδή δεν δίστασε να απορρίψει επιδεικτικά και εις διπλούν την κλασσική τεχνική για series lengthening "έχω αισθήματα γι' αυτόν/ήν αλλά φοβάμαι να του/της το πω, οπότε θα ξοδέψω 100 chapters «προσπαθώντας»". Αυτό είναι που με πίκρανε, I feel cheated.
Για τον παράγοντα comedy δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής, διότι πολύ δύσκολα γελάω έτσι κι αλλιώς. Είναι ένα πρόβλημα που έχω, δεν ξεσπάω σε γέλια εύκολα πλέον. Μπορείς να μου πεις το καλύτερο ανέκδοτο του κόσμου, θα καταλάβω απολύτως όλα τα στοιχεία που το κάνουν αστείο, αλλά το μόνο που θα κάνω είναι να χαμογελάσω. That said, το KnKnH με κάνει να χαμογελώ σε κάθε chapter (με προφανή εξαίρεση το latest). Θα το αδικούσα αν το έκρινα με βάση το πόσο συχνά με κάνει να χαχανίζω μπροστά από την οθόνη μου.
Σε ότι αφορά το ecchi όμως μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής (έπειτα από τόσα και τόσα ecchi που έχω διαβάσει), και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το ecchi στοιχείο στο KnKnH δεν είναι ούτε στο ελάχιστο forced. Είναι ακριβώς όσο πρέπει να είναι, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. Αν θες να δεις forced ecchi, δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα απ' το To LOVE-ru.
Τεσπά, πολλά έγραψα πάλι... ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια. :knock-knock:[/spoiler]
Dec 12 2011 13:53
Kai → Kenny
[spoiler]
Όσον αφορά την Saki, δεν αναφερόμουν στο κεφάλαιο 16 αλλά στο προηγούμενο κεφάλαιο όπου όταν ήρθε η ώρα να εξομολογηθούν και πάλι τα αμοιβαία τους συναισθήματα απέκρυψε το πρόβλημα που είχε με τη σχέση Harisugawa-Maki. Δεν την κατηγορώ γι' αυτό, το βρίσκω απολύτως φυσικό, απλά θεωρώ πως ίσως από εκεί πηγάζει το νέο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
Χωρίς να σημαίνει ότι θα σταματήσω να το διαβάζω ή ότι είναι πολύ κακό, το KnKnH είναι απογοήτευση σε σχέση με προηγούμενες δουλείες του Kanou. Δεν γελάω εξίσου, μου λείπουν οι χαρακτήρες που έβαζε στα προηγούμενα και μπορώ να πω πως έχω διασκεδάσει περισσότερο με oneshots του. Το συγκεκριμένο, ναι μεν έχει ενδιαφέρον, αλλά έχω να γελάσω από το school trip πιθανόν... οκ, γέλασα λίγο με τον αδερφό της Saki και το ecchi κομμάτι βγαίνει πολύ forced. Δεν με ενοχλεί, αλλά κάπως έτσι το βλέπω όταν το διαβάζω.
Και λέγοντας τα παραπάνω να κι ό,τι από μια άποψη βρήκα λογική την απώλεια των αναμνήσεων και των συναισθημάτων της Saki. Σίγουρα θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο σ' αυτό το σημείο αλλά επειδή μάλλον δεν είχε τις ιδέες, τα γύρισε όλα πίσω. Δεν θέλω να κρίνω από τώρα την κίνηση γιατί δεν είμαι μέσα στο μυαλό του και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει στη συνέχεια, αλλά όπως έχω πει κι άλλες φορές το μπες - βγες, σε θέλω - δε σε θέλω έχουν αρχίσει να με κουράζουν, αν το συνεχίσει έτσι και δεν βάλει κι άλλα στοιχεία μέσα δε θα μου κάνει εντύπωση αν κοπεί. Ναι, λυπάμαι που το λέω, δεν είναι κακό, αλλά έχουμε δει και καλύτερες σειρές να κόβονται στη Jump και συμπεριλαμβάνονται και δικές του μέσα. Από την άλλη, ίσως επειδή προτιμώ σειρές με ποικιλία χαρακτήρων ή τουλάχιστον ορισμένους που να πλαισιώνουν το βασικό cast και να δίνουν και μια νότα φρεσκάδας. Πραγματικά, δεν θα με πείραζε καθόλου αν ξεχνούσε καθρέφτες και κατάρες και το γύρισε σε school comedy.
[/spoiler]
Ευχαριστώ για τη μετακίνηση του thread.
Dec 12 2011 08:07
Kenny → Kai
[SPOILER=KnKnH ch22]My face while reading this chapter:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/mio-is-fascinated.jpg[/IMG]
Κύριε Kano, αν θέλω να νιώσω βάναυσα trolled κατά την ανάγνωση ενός κεφαλαίου, πάω και διαβάζω Kimi No Iru Machi. Από εσάς έχω μάθει και περιμένω (και απαιτώ) πολύ καλύτερα.
Δηλαδή έλεος. Πάνω που πείθομαι κι ανεβαίνω κι εγώ στο Saki X Tetsu ship, μας ακυρώνει τα πάντα, and we're back to square fucking one. Διότι αν το καλοσκεφτείς, αυτό το chapter δεν απάντησε καμία απολύτως από τις απορίες που είχαμε. Το μόνο που κατάφερε ήταν να καταστρέψει όλα όσα είχε χτίσει από το confession της Saki κι έπειτα. Nice backpedaling there...
BTW, πιστεύω ότι κάνεις λάθος εκεί που λες ότι "δεν έκανε ειλικρινή εξομολόγηση". Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι η εξομολόγηση της Saki στο κεφάλαιο 16 ήταν ειλικρινής. Όυτε χάθηκε ο Harisugawa μέσα στο έρεβος του καθρέφτη έπειτα από την επιβεβαίωση που του έδωσε στο κεφάλαιο 21, για την οποία όπως θυμάσαι είχα κάποιες αμφιβολίες. Άρα όλα είχαν πάει ιδανικά μέχρι εκείνη τη στιγμή... and then the storyteller decided to use the mirror as a fucking [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Retroactive_continuity"]retcon[/URL] device. Cause that's what it is. Μπορώ να δεχτώ έναν καθρέφτη που ρουφάει ανθρώπους, αλλά όχι έναν καθρέφτη που αφαιρεί συγκεκριμένα αισθήματα και αναμνήσεις από τον εγκέφαλο κάποιου. My suspension of disbelief just can't go that far.
Επίσης, δεν θα έβγαζε και πολύ νόημα το να είναι πλέον η Saki παγιδευμένη στον καθρέφτη. Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν είναι πιθανόν να το κάνει ο Kano... μπορεί άνετα να διαλέξει να γίνει αυτό, γιατί ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καμία καλή πιθανή δικαιολογία, ούτε κάποιο καλός λόγος για να αλλάξει το άτομο που έχει την κατάρα. Και άντε, πες ότι αυτό συμβαίνει, και ο Tetsu καταλαβαίνει ότι το τίμημα για το σπάσιμο της κατάρας είναι αυτό που είναι. Τί θα κάνει; Θα πάει στην Mao, θα της εξομολογηθεί, θα του πει το ναι, η κατάρα θα σπάσει, και μετά θα του πει "όχι" κι αυτός θα προσπαθήσει να ξαναχτίσει την αγάπη από το μηδέν; And at which point during all this will Saki be freed from the mirror (if at all)?
Αχ, το βλέπω το lame τέλος να 'ρχεται... :sigh2:
PS. Προσπερνώ τη μουδιασμένη και τελείως μη ρεαλιστική αντίδραση της μητέρας της Saki στην από-το-πουθενά εμφάνιση ενός αγνώστου αγοριού στο κρεβατι της κόρης της σαν απλό πλημμέλημα.[/SPOILER]
Dec 12 2011 01:55
Kai → Kenny
KnKnH
[spoiler]
Οκ, μπορώ να πω πως περίμενα κάτι πιο περίπλοκο αλλά δεν με χάλασε εν μέρη και ό,τι έγινε (αρκεί η Saki να ξαναθυμηθεί κάποια στιγμή). Περιμένω να κολλήσει η Saki μέσα στον καθρέφτη τώρα μιας και εκείνη ήταν που δεν έκανε ειλικρινή εξομολόγηση.
[/spoiler]
Dec 11 2011 18:03
Kai → Kenny
Kenny, κατάφερα και άνοιξα το thread του "Gekkan Shoujo Nozaki-kun" στο Anime Γενικά.
:unlucky: Συγνώμη για το μεγάλο fail.
Dec 11 2011 16:42
Kai → Kenny
:uhh: Το είδα. Και μέχρι και τώρα τίποτα νεότερο.
Ελπίζω να μην το κάνουν επίτηδες για να μας κάνουν να σκάσουμε.
Dec 10 2011 15:52
Kenny → Kai
Τελικά όλο το βράδυ χθες δούλευαν στο KNIM. :deadga6:
Να μην τους πω τώρα που το έχω γραμμένο.
Dec 10 2011 14:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed