Community Status Updates

Kenny → Adventurer
Καλά, πέρα από την πλάκα, δες το Mononoke αν δεν το έχεις κάνει ακόμα γιατί είναι ένα απο τα καλύτερο anime του 2007, και πιστεύω θα συμπαθήσεις τον Medicine Seller.

Adventurer → Kenny
Σου απαντησα ηδη, απλα δεν εχω ποιον να κανω hurt (το οτι χανει hp ουτε καν το παρατηρησα χθες να σου πω την αληθεια!). Ο μονος που χαιρομαι να hurtαρω ειναι ο Medicine Seller αφου τον βλεπω και ανατριχιαζω (με την κακη εννοια του ορου) αλλα αν κανω αυτον συνεχομενα hurt μετα θα εχεις και τη LucyBR συνεργο σου στα παραπονα, αρα με βολευει να κανω hurt μονο την Chiyo απο εδω και μπρος :kill4u:
Και αφου σε κοψοχολιασα αρκετα, υποσχομαι οτι δε θα ξανακανω hurt την Chiyo για τουλαχιστον 30 μερες :wis:
Οσο για την Chise, δεν ειναι loli :emptyonexg1: απλα schoolgirl ειναι :lovulovu:

Kenny → Adventurer
Μωρέ τη βρίσκω πιο kawaii (ένα loli που πετάει με τα κοτσιδάκια του είναι πολύ πιο kawaii από ένα loli που πετάει με μεταλλικά φτερά :P), αλλά το θέμα είναι άλλο: Γιατί τη βαράς από πάνω όταν ήδη χάνει HP, αν δεν την μισείς; :zetsubou:

Adventurer → Kenny
Δεν ξερω γιατι, αλλα πιστευω οτι η Chise με τους πυρηνικους της πυραυλους θα σκοτωνε μαλλον περισσοτερους παικτες απ'οτι ο Kaiba με τα ολογραμματα του :bleh:
Οσο για τα hurt μου, δεν υπαρχει και κανενας χαρακτηρας που να ξερω και να αντιπαθω οποτε τα εναλλασσω αναμεσα στους χαρακτηρες που μου ειναι αδιαφοροι (την Chise την εχω κανει και heal στο παρελθον). Azumanga fan ειμαι, fan των περισσοτερων χαρακτηρων του δεν ειμαι (πχ τη Sakaki τη [B]σιχαινομαι[/B]) οποτε αφοβα τους hurtαρω και αυτους. Το οτι εγραψα οτι προτιμουσα την Tomo διπλα στο hurt της Chiyo, δε σημαινει οτι μισω την Chiyo για αυτο, σημαινει απλα οτι σπαμμαρω την αγαπη μου για την Tomo :hahaha:
Και περι ορεξεως πιτσα με μαρμελαδα και γιαουρτι αν σου περναει καν η ιδεα απο το μυαλο οτι η Chiyo πλησιαζει καν σε αποσταση 500 χιλιομετρων το μεγαλειο της κawaiiτητας της Chise :oo:

Kenny → Dante80
Έτσι... κι εγώ κανά gif ψάχνω να βάλω, που να σε ζαλίζει τον άτυχο επισκέπτη. :hahaha:

Dante80 → Kenny
Πάντως, βρήκα ένα εύκολο τρόπο για αν αποτρέπω άτομα από το profile μου...check it out...^^

odin → Kenny
[I]Μ' αρέσει που ήθελες να βάλουμε και στοίχημα ότι δεν θα χρειαστεί να παρέμβεις. :bleh:[/I]
Αφού δεν το βάλαμε μπορώ να κάνω ότι θέλω:tensai:

Kenny → Phantom Duck
Αυτό που εννοούσα ήταν... έτσι όπως τελείωσε το anime Berserk, πως να εκμεταλλευτούν τα υπόλοιπα volumes του manga; Αν υπάρξει 2η season, μάλλον θα το πιάσουν από την αρχή (αυτό που όλοι υποθέτουμε ότι θα γίνει και με το FMA του χρόνου).

Melkor → Kenny
καταλαβαινεις οτι αμα αυριο το πρωι δεν ειναι κλειστο, θα κανω φασαρια. και δεν το λεω σαν απειλη. απλα τοτε μιλαμε για 2 μετρα και 2 σταθμα

Kon_Okami → Kenny
Ώπα ρε συ. Τόσο καιρό νόμιζα ότι το swiss knife είναι made by odin.
ROFLMAO!!!!!
Σιγά μη δεν είχε. Easy, simple and quick. No need for more(btw να κάνουμε και κάνα emoticon or however they are called[the ones like dancing locku locku] με ένα "σουγιαδάκι ja nai, forum desu")

Zoro → Kenny
Ναι,είχα δει που πέρασες από το προφιλ μου το πρωί και το φαντάστηκα ότι όλο και κάποιο vm θα πεφτε;)
.mkv,όπως και αντίστοιχα .ogm,δεν έχω δει πολλά,με το πρώτο κατέβασα το Seirei no Moribito(που δεν έχω δει πολύ ακόμη πέρα από κάποιες ματιές) και με το 2ο μερικά επεισόδια Berserk παλιά,τα οποία τελικά δεν κράτησα,επομένως αντικειμένικη σύγκριση δεν μπορώ να κάνω.
Η σύγκριση που αναφερόμασταν πήγαινε πιο πολύ με τα .avi,που τα έχω κοιτάξει περισσότερο.
Αλλά ακόμη και με τις μορφές που αναφέρεις,κι ας μην τις έχω ψάξει,όλο αυτό που εγώ και ο dennisuke λέμε είναι ότι:
Ναι μεν όλες οι υπόλοιπες μορφές έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας από τα .rmvb,αλλά τα συγκεκριμένα και σου πιάνουν λίγο έως πολύ λίγο χώρο σε σκληρό και DVDs και παράλληλα σου προσφέρουν μια παραπάνω από decent ποιότητα.
Όπως ήδη ανέφερα στο thread του Monster,οι εικόνες που έδειξα προέρχονται από αρχεία .rmvb μόλις 30mb!
Και βασικά μόνο τα πρώτα 27 περίπου ήταν των 30mb,τα υπόλοιπα τα βρήκα προς 80mb και εκεί η εικόνα ήταν παραπάνω από fine,ότι πρέπει για μια σειρά με τόσα επεισόδια.
Και επειδή όπως ανέφερα τα anime είναι άπειρα και επειδή λίγο έως πολύ κανείς μας δεν τα σβήνει,αλλά όλοι τα κρατάμε,μια μορφή που πιάνει λίγο χώρο είναι ότι χρειαζόμαστε πιστεύω.
Τέλος,να πω και ότι δεν είναι όλα τα .rmvb ίδια,σε άλλα είδα μεγάλο μέγεθος και χάλια δουλειά και σε άλλα το ανάποδο,μικρά σε μέγεθος και μία χαρά εικόνα,όλο έχει να κάνει με το encoding απ όσο ξέρω.
Εννοείται ότι δεν προσπαθούσαμε να το επιβάλλουμε σε κανέναν αυτά που πιστεύουμε και οι 2,αλλά απλά θεωρούμε πως είναι μια underrated μορφή που θέλει να γίνει πιο γνωστή και να χρησιμοποιείται πιο πολύ από όσους έχουν προβήματα χώρου,αλλά παράλληλα θέλουν να "βλέπονται" τα anime;)
Α,και καλά που μου είπες για το thread,θα περάσουμε σίγουρα κάποια στιγμή,ειδικά ο dennisuke,μιας και ξέρει παραπάνω από μένα στο θέμα ^_^