Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glastenen → Kenny

Blame Katan ^^ Αν δεν ήταν το δικό της seal of approval δε θα χε γίνει τίποτα...
May 07 2009 00:10
Photo

Kenny → Glastenen

Το φαντάστηκα όταν είδα το post σου στο cultural notes thread. I'm sooooo happy. :congrats:
May 06 2009 21:19
Photo

Glastenen → Kenny

[SIZE=1]This is the newest gintama-convert speaking to you. shhh I'm [s]still in denial[/s] undercover [/SIZE]:hahaha:
May 06 2009 20:56
Photo

Kenny → Glastenen

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/bikercat.jpg[/IMG] Sup?
May 06 2009 20:36
Photo

KennyNighteyes

Δεν ξέρω αν είδες την τελευταία απάντηση στο yaoi thread... αλλά ασ' τον σε μένα plz. :congrats:
May 05 2009 23:27
Photo

Kenny → Namida

Fixed. ;)
May 05 2009 22:17
Photo

psofia → Kenny

Η profile pic σου είναι τόσο γλυκιά, που καταντάει αηδιαστικά γλυκιά. :Ρ
May 02 2009 11:48
Photo

satisfaction → Kenny

Ατιμη π...να ζωη τι κανεις στα παιδια και τα στερεις απο τα anime :P:P
May 01 2009 11:57
Photo

Kenny → satisfaction

Κι εμείς διαβάζουμε, με τη διαφορά ότι σχεδόν δεν ασχολούμαστε με anime/manga πια. Άτιμο πανεπιστήμιο. :if:
May 01 2009 01:35
Photo

satisfaction → Kenny

Διαβαζω ρε συ man :P:P Αστα να πανε! Ομως,δεν ειπε κανεις οτι δεν διαβαζω και δεν βλεπω ανιμε ή μανγκα(ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!) Αυτες τις μερες βλεπω μερικα tokusatsu,διαβαζω το manga του death note (ειναι τελειο!) και βλεπω σε καλυτερη ποιοτητα το witch hunter robin,απο τους Kick Ass Anime :D Εσυ?Τι κανεις?:)
May 01 2009 00:36
Photo

miko-chin → Kenny

μου άρεσαν?μόνο?τις λάτρεψα!!!!!! και τις είδα απανωτά σε μία μέρα όλες.ειδικά το tales of a street corner έγινε επισήμως το αγαπημένο μου anime ever(εκτόπισε το ruroken).μ'άρεσε που έδιναν και μηνύματα οι ταινίες.Απο την άλλη έπεσε τέτοιο κλάμα στο Mori no Densetsu.Μόνο το murder δεν πολυέπιασα αλλά θα τα ξαναδώ καμιά μέρα απο αυτές.Σ'ευχαριστώ και πάλι που μου τις πρότεινες.
Apr 30 2009 17:54
Photo

Kenny → miko-chin

Χαίρομαι που σου άρεσαν. :)
Apr 30 2009 15:38
Photo

Kenny → satisfaction

Που χάθηκες εσύ; :P
Apr 30 2009 00:27
Photo

Kenny → digitaltracker

Πολύ ενδιαφέρον! Όπου βρίσκεις ιαπωνικές γραμματοσειρές, plz ενημέρωνέ με. Τις κυνηγάω παντού.
Apr 29 2009 21:20
Photo

digitaltracker → Kenny

Χρονια Πολλα και καλως όρισες στην ενεργό δράση! Βρηκα τυχαια μια ενδιαφερουσα σελιδα που εχει τα translation scripts απο τα ongoing anime αλλα το πιο ενδιαφερον ειναι οτι στα zip/rar/7z περιεχονται links για τις γραμματοσειρες που χρησιμοποιουν τα fansub αλλα και DVD releases. Εγω πχ βρηκα τα επισημα fonts που χρησιμοποιει η GONZO για το Shangri-la.
Apr 29 2009 13:48