Community Status Updates

Kenny → karkas
Post 25000 GET = FAIL GET. Περίμενε όπως περιμένω κι εγώ για το 30000. ;)

sleepless
→
Kenny
μπαα..... αξίζω τουλάχιστον ένα 6/10. και αν δεν μου είχατε κλείσει τα threads με τα replies που θα είχα μαζέψει θα έφτανα και το 9/10. Ah, life is life.

LucyBR → Kenny
sooner or later they will all bow to his greatness... they just have to choose the easy way or the hard way...:hiding_something: /jihad :xx

Kenny → LucyBR
I have faith in you. Teach all those infidels everything about Kusuru Uri! :congrats:

LucyBR → Kenny
καλα εκανες και πεταχτηκες στο japanese boybands thread :33 [s]pointing out the same difference every time is getting tiring απο ενα σημειο και μετα *sigh*[/s]
θα φροντισω προσωπικα να τα δει παντως, be sure about that :kukuku:

Kenny → Tea-chan
[url]http://a.scarywater.net/frostii/%5BFrostii%5D_Eden_of_the_East_-_03_%5B720p%5D%5B81B65832%5D.mkv.torrent[/url] ;)

Kenny → LucyBR
Well, κι εγώ βρίζω την τύχη μου την μπαλαρίνα. Εξεταστική προ των πυλών, και τα μυαλά στους τοίχους. >__<
Τουλάχιστον από υγεία είμαστε καλά. Υπάρχει και μια μικρή δόση δημιουργικότητας... κάτι είναι κι αυτό. :P
Nudge me in MSN when you can... I've got some fanart for you. :P

LucyBR → Kenny
oh hai! : D/ Ozric Tentacles rabuuuu~ X333 (btw φωτια-πισσα-πουπουλα στα [I]νουμερα[/I] που ειχαν ακυρωσει το live τους προπερσυ -αν θυμαμαι καλα :hmmm:- sjdl;a >.<)
*pats* you just can't keep away from music like that mate! =w=\m/ και το "become the other" μου ειχε αρεσει quite a lot!
struggling between a rock and a hard place really... :deadga6: how have [I]you[/I] been?? :33

Kenny → LucyBR
Oissu! Ozric Tentacles έχεις ακούσει; Αν όχι, κατέβασε το Spirals In Hyperspace. Έχω σκαλώσει! ^^
How are you?

Scargonar → Kenny
ξερεις πως αλλαζω αυτο που λεει κατω απο το ονομα μου (Anime amateur) ?

Kenny → miko-chin
Ανέβασα [URL="http://www.boxtorrents.com/torrent/145553/Osamu_Tezuka_Experimental_Short_Films_Collection.html"]torrent με όλα τα έργα μικρού μήκους του Tezuka[/URL] σε πολύ καλή ποιότητα. Ίσως σε ενδιαφέρει. ;)