Community Status Updates
1451 → Kenny
Οι ρίζες μου δεν βρίσκονται, στην τιμημένη Κρήτη
μ' απο βουνό κατάγομαι, ωσάν τον Ψηλορείτη
Mar 11 2010 20:08
Kenny → Strange Loop
Αυτό ήταν από την εποχή που δεν δεχόμουν κανένα friend request... αλλά πρόσφατα αλλοτριώθηκα κι εγώ... :hihi2:
Mar 11 2010 17:53
Strange Loop → Kenny
funny story: Σου έστειλα πριν απο πολύ καιρό (πολυ όμως) friend request ( we share same opinion about politics and religion) αλλα ποτε δεν απαντησες , και σήμερα το μεσημέρι κοιτούσα την friend list μου και ειδα οτι εκρεμμούσε το request και λεω μάλλον δε θα απαντήσει ποτε και την έσβησα, μετά απο λίγο έστειλες εσύ..xD
Mar 11 2010 17:20
Kenny → QueenofHearts
Άπειρο respect για τα posts σου στο thread για τους μετανάστες.
Mar 11 2010 16:46
Hellraider → Kenny
Aha thanks Kenny καλά που μου το θύμησες.Ας του ρίξουμε μια ματιά να δούμε λέει τίποτα. :P
Mar 10 2010 01:18
Kenny → Hellraider
Δεν ξέρω αν είδες την απάντηση γιατί ήρθε μετά από πολλές μέρες, αλλά το manga που έψαχνες είναι το Chrno Crusade.
Mar 09 2010 23:19
Kenny → Serestrum
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/BRILLIANT.jpg[/IMG]
Mar 09 2010 21:59
Kenny → Night Wizard Seal
... τεράστια κουβέντα. XD
Λοιπόν, to keep it short and simple, μιας και αντιπαθώ τα μεγάλα VMs, θα πω απλά ότι έχω πολλά αγαπημένα συγκροτήματα, από πολλά και διάφορα είδη, τα οποία δεν θα κάτσω να απαριθμήσω εδώ πέρα γιατί θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια (εκτός κι αν θες να με ρωτήσεις για συγκεκριμένο είδος). Αν όμως έπρεπε να πετάξω όλη μου τη μουσική συλλογή εκτός από ένα συγκρότημα, θα κράταγα τους Pink Floyd. Τέτοιο συγκρότημα δεν υπήρξε άλλο, ούτε θα υπάρξει ποτέ. Και σε μελωδία και σε στίχο, κατ' εμέ βρίσκονται σε ένα επίπεδο πάνω από το ανθρωπίνως εφικτό. :nod:
Mar 09 2010 01:15
Kenny → zade
Ξέχασα να απαντήσω (:hihi2:) οπότε απαντώ τώρα. Θα κατέβω Κρήτη στις 24 του Μάρτη, οπότε αν θες να με προλάβεις, φρόντισε να έρθεις πριν τις 23.
Όσο για τον αξιοσέβαστο κύριο Hideshi Hino, επιβάλλεται να εντρυφήσεις, κατ' εμέ. Είναι ΤΟ όνομα-θρύλος στα horror manga. ^^
Mar 08 2010 23:31
zade → Kenny
Kατ αρχάς δεν απάντησες στο προηγούμενο VM μου οποτε σου κρατάω μούτρα.Κατά δεύτερον ,αυτό το μάγκα που έβγαλε ο κέρδος τον προτείνεις σε μένα ,ή όχι ;
Mar 08 2010 22:50
Night Wizard Seal → Kenny
Πιο είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα ή συγκροτήματα; Άκουσα το the great Misdirect. Τρελό κομμάτι.
Mar 08 2010 18:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed