Community Status Updates
Kenny → crazyBoyMangaFun
[QUOTE]λοιπον θα ηθελα κατι supernatural mistery σε greek subs αν γινεται αλλα και αγγλικα δεν με πιραζει[/QUOTE]Σου απάντησαν ήδη [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=371906#post371906"]εδώ[/URL]. Μετέφερα το post σου γιατί το είχες γράψει σε λάθος thread.
Feb 27 2010 17:47
Cassiel → Kenny
Thanks:).Δεν φαντάζεσαι πόσες φορές έχω σκεφτεί να παρατήσω 1-2 από αυτά από την υπερβολική κούραση και χρόνο που απαιτούν.Τουλάχιστον των games σίγα σιγά θα ηρεμεί μιας και στις 3 μεγάλες δεν βγαίνουν τόσα ενώ τα φορητά θα αρχίσουν από τέλος του χρόνου και μετά να έχουν λιγότερο πράγμα μιας και φέτος θα βγουν οι διάδοχοι τους με βάση πληροφορίες.Όσο για το θέμα των cosplays,αυτό με χωρίζει πανμέγιστα και μπορεί στο μελλον να βρω μια καλύτερη λύση από την παρούσα.Πάντως αυτό δεν θα το σταματήσω.Το ίδιο και την λίστα με όλα τα anime & manga.Εκείνο καμιά μέρα να μου πέρνει μόνο να αναβαθμίσω οπότε δνε με ζωρίζει τόσο.
Feb 25 2010 17:42
Kenny → Cassiel
Done. Awesome job BTW, χαρά στο κουράγιο σου μ' αυτά τα 3 database threads που συντηρείς. :riiight:
Feb 25 2010 15:45
aboumonkey → Kenny
Η πλάκα είναι ότι η Louise στην αρχή μου άρεσε σα χαρακτήρας. Το ίδιο και η Shana. Στις δεύτερες σεζόν χάλασε το γλυκό, όμως.
Feb 24 2010 01:01
Kenny → aboumonkey
[QUOTE]Finished Toradora: Ωραία σειρά, ευχάριστη, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, λόγω των κλασσικών κλισέ του είδους και της πρωταγωνίστριας. Ίδιο, αντιπαθητικό tsundere-loli με το Shakugan no Shana και το Zero no Tsukaima. Αλλά για την Ami και τη Minorin αξίζει να το δει κανείς.[/QUOTE]Ν' αγιάσει το στόμα σου.
Feb 23 2010 23:22
Hazuki → Kenny
ΦΑΚ ΓΕΑ, ΤΕΛΕΤΟΥΜΠΙΖΖ ΕΝΤ ΜΑΝ ΟΝ ΓΟΥΟΡ, ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣ ΙΖΖΖ ΝΑΟ ΚΟΜΠΛΙΤ :burningbe3:
Feb 18 2010 10:42
Kenny → Hazuki
THERE SHALL BE TELETUBBIES HEADBANGING TO JUDAS PRIEST AND MANOWAR. :roar:
OK τώρα; ΧD
Feb 18 2010 09:59
Kenny → Mad_Hatter
Και στους 2 σας:
Marriage To Hinako (You'd Better Take Responsibility For All Your Actions) With Hinako
/contest
Feb 18 2010 09:07
Kenny → zade
Και στους 2 σας:
Marriage To Hinako (You'd Better Take Responsibility For All Your Actions) With Hinako
/contest
Feb 18 2010 09:06
Mad_Hatter → Kenny
[QUOTE=zade]
Υο Seriously μου έδωσες καλή ιδέα! Κάνουμε ένα contest με δώρο ένα no-prize ;
Ποιός θα πει την κaλλυτερη "doing sth with Hinako" ατάκα;
[/QUOTE]
Butts in
Bringing the 1337th impact with Hinako.
Runs away
Feb 18 2010 02:08
Kenny → iristella
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/1266438956525.jpg[/IMG]
How about a game of Poker?
Feb 17 2010 23:18
zade → Kenny
Υο Seriously μου έδωσες καλή ιδέα! Κάνουμε ένα contest με δώρο ένα no-prize ;
Ποιός θα πει την κaλλυτερη "doing sth with Hinako" ατάκα;
Feb 17 2010 22:46
Kenny → aboumonkey
Έχω δει το Night On The Galactic Railroad και το Gauche the Cellist, πολύ ωραία anime και τα 2. Ψάχνω σαν τρελός τα υπόλοιπα. >__<
Feb 17 2010 17:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed