Community Status Updates
Kenny → Serestrum
Ντάξει, πόσο πιο γαμάτος medic... πιάνει enemy control point, κάνει ubercharge τον heavy για ν-οστή φορά, ΚΑΙ σκοτώνει και τον spy. Θεός.
Fuck, I miss TF2. :if:
Mar 30 2010 21:43
Mad_Hatter → Kenny
Φτου, το λαθος πετυχα?
Ηξερα οτι ενα απο τα 2 ηταν η κιβωτος αλλα δε θυμομουν πιο, και σε κανα μηνα παλι δε θα θυμαμε:hahaha:.
Mar 30 2010 17:06
Kenny → Mad_Hatter
Επειδή αν δεν σου το πω θα σκάσω... :P
Ark είναι η κιβωτός. Arc είναι το... arc. XD
Mar 30 2010 16:47
Serestrum → Kenny
το παραμυθι με το βοσκο...
ουτε γω θα το πιστευα. θα παραταγα τα παντα παντως για αυτο!
[IMG]http://i42.tinypic.com/59x8nm.jpg[/IMG]
Mar 30 2010 16:46
Kenny → Serestrum
Ό,τι και σκεφτόμουν το εξής:
Φαντάζεσαι να κάνουν release το Black Mesa την Πρωταπριλιά; Και να μην τους πιστεύει κανείς. :hihi2:
Mar 30 2010 16:40
iristella → Kenny
Got it. I ll ddl it and I promise i ll behave (αλλά να το δούμε το thread κάποια στιγμή έ?). So please don't eat me!:blingeye2:
Mar 30 2010 07:22
Kenny → mono
Πιο μετά. Ελπίζω. Για τους γνωστούς λόγους. -___-'' Προς το παρόν, laterz. :P
Mar 30 2010 00:02
Kenny → iristella
Σου έχω πολύ καλύτερο manga με zombies (για μένα, τουλάχιστον). Sankarea λέγεται. Check it out... αλλά μη μου φας το thread, σε 'φαγα! :hahaha:
Mar 29 2010 23:35
Mad_Hatter → Kenny
oh yea
cyberpunk+seinen=:head:
Τα ρεστα μου ειδικα σε αυτο το τραγουδι
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=v6aqDZW1BUM&feature=PlayList&p=FC4A7CEB19538058&playnext=1&playnext_from=PL&index=13[/URL]
Mar 26 2010 01:28
Kenny → Mad_Hatter
[QUOTE]Ειδα απανοτα τις 2 ταινιες του Ghost in the shell και 6 επισοδια Serial Experiments Lain.
Γαματος συνδυασμος.[/QUOTE]Τα 2 μου πρώτα anime... good times... :if:
Ελπίζω να σε αποσβολώσουν, όπως αποσβόλωσαν κι εμένα.
Mar 26 2010 01:01
master → Kenny
rixe mia matia sto [url]www.anime.gr/portal[/url] kai dokimase na kaneis login thelo na do kati an mporeis.. parakalo ;)
Mar 23 2010 02:41
Deathless → Kenny
Άφ'ενός η συζήτηση δεν χρειάζεται να καταλήξει εκεί...και 'αφ'ετέρου η απορία ήταν γιατί να μην γίνει κάτι τέτοιο..
Καινούργιες ιδέες ή ιδέες προσιτές οι οποίες έχουν εφαρμοστεί σε άλλα μεγάλα sites...
Καλό το seed και οι σελιδοδείκτες αλλα οποιαδήποτε είδους άνεση που σου γλυτώνει χρόνο είναι καλοδεχούμενη.
No worries, by "surfing" throught the threads I can feel that you spammers and trolls are giving you a headache.
Mar 22 2010 03:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed