Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → matassos

Σε προλαβαίνω πριν καν με ρωτήσεις. Η συγκεκριμένη sig είναι καλή από τον αφαλό και πάνω... από τον αφαλό και κάτω όμως έχουμε χοντρό πρόβλημα... Τί μέση είναι αυτή; Ξέρει ανατομία ο καλλιτέχνης; :terror2: Ρίξε ένα crop από αριστερά να φύγει αυτό το αίσχος και θα είσαι jet. Delicious boobies!
Jun 28 2010 11:24
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

την μπερδεύουν αρκετές φορές οπότε XDD Και εμείς :)
Jun 28 2010 10:39
Photo

Kenny → Warchief

Και μόλις διάβασα τα παρακάτω VM...
Jun 28 2010 09:45
Photo

Glaurung → Kenny

[SPOILER]Εννοώ πως μετά το ξύλο που θα φάει από τον Oga στη μάχη ( σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει αυτό ) , το πιο πιθανόν είναι να είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα ή κάτι τέτοιο και κάπως να του εξηγήσουν/καταλάβει τον Oga και να μην έχει πλέον τέτοιο μίσος ( με δάκρυα πιθανόν όλο αυτό ) [ το ξέρω πως αρκετές φορές δεν μπορώ να γράψω ένα αρκετά δομημένο κείμενο :P] Αν αναφέρεσαι στα ακαταλαβίστικα , δεν ξέρω πως βγήκαν αλλά τα διέγραψα τώρα :P [/SPOILER]
Jun 27 2010 14:30
Photo

LokeKenny

λοιπον θελω εκεινο το set, και θελω ενα εξτρα ava και αλλη μια απλη βλακεια που χρειαζεται 5 λεπτα photoshop. μπες msn και μη κανεις τη παπια.
Jun 27 2010 02:22
Photo

Kenny → Glaurung

[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=404625&postcount=72[/url] Wat.
Jun 26 2010 20:58
Photo

Kenny → Strange Loop

Dude...
Jun 26 2010 16:55
Photo

Strange Loop → Kenny

Φίλε, εγώ κάνω έρωτα στην κιθάρα, δεν την παίζω απλώς...
Jun 26 2010 15:49
Photo

Kenny → Strange Loop

Πονάει ακόμα από χθες, ε; My apologies. XD
Jun 26 2010 15:45
Photo

Strange Loop → Kenny

[QUOTE=Kenny;404495]Κιθάρα forever. [/QUOTE] Aστο, φίλε, δεν το εχεις στην κιθάρα...xD :hahaha: Οk τωρα είμαι κακός....
Jun 26 2010 15:43
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Α, η Kai... που την μπέρδεψα για αγόρι κάποτε. XD Ελπίζω να σας δω κάποτε σε κάποιο meeting.
Jun 26 2010 15:21
Photo

meidei → Kenny

Θα τα εξηγούσα αν η εξήγηση τους δεν παραβίαζε προσωπικά δεδομένα για τα οποία δεν έχω άδεια να δημοσιοποιήσω.
Jun 26 2010 14:49
Photo

α, thanks και πάλι τότε! :D Φαίνεται, πρέπει να έριξες δουλειά πάνω του! βασικά αν είχα και εγώ τέτοιο avatar δεν ξέρω αν θα ήθελα να το αλλάξω ποτέ XD αν αλλάξεις θα μου φαίνεται πολύ περίεργο, νομίζω δηλαδή. το συνήθισα XD Ήθελα να το διαβάσω, θα το αγόραζε κάποτε η αδερφή μου από το mangashop(που δε φέρνει τίποτα πια) αλλά είχε μόνο το 2 vol. το 1 το είχαν πάρει =P παλιά μπάντα ε; τουλάχιστον είναι ροκ οπότε θα μου αρέσουν. :) οι στίχοι πάντως όταν τους είχα δει με είχαν αρέσει :D ναι, είναι στο forum, συγκεκριμένα η Kai.
Jun 26 2010 14:45
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Ναι, για το καινούργιο avatar λέω. ^^ Χαίρομαι που σου αρέσει και το δικό μου set. Ειδικά το avatar είναι με διαφορά το πιο δύσκολο gif που έχω φτιάξει. Τι χρονισμοί, τι fades... τα πάντα όλα έχει... γι' αυτό θέλω να το φορέσω για καιρό. Και όντως, είναι από το Ikigami, και μιλάμε για ένα καταπληκτικό manga που πρέπει να διαβάσεις. Οι στίχοι στην sig είναι από το τραγούδι 2112 των Rush, ένα συγκρότημα που πρέπει να ακούσεις. Η αδελφή σου είναι στο forum;
Jun 26 2010 14:24
Photo

ευχαριστώ πάρα πολύ!!! αν και μόλις άλλαξα avatar οπότε δεν ξέρω ποιο από τα δύο εννοείς =P και για τα δικά σου μπορώ να πω το ίδιο φυσικά! :D sig από το ikigami σωστά; ή τουλάχιστον έτσι μου είχε πει η αδερφή μου. πρέπει να το διαβάσω κάποια στιγμή XDD
Jun 26 2010 14:12