Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyLoke

:hahaha: OK, έχεις ένα δίκιο σ' αυτό. Παίζει να σου κάνω κανά avatar μέσα στο καλοκαίρι, για ξεκάρφωμα.
Jul 01 2010 14:03
Photo

Kenny → matassos

Επιτέλους έβαλες Asuka στη sig. Τώρα μην την ξαναλλάξεις. XD BTW από σήμερα κατεβαίνω Κρήτη, οπότε δεν θα προλάβω τις περισσότερες sigs σου από δω και πέρα. :P
Jul 01 2010 14:01
Photo

LokeKenny

ναι ρε γτ σε βλεπω να σκιζεσαι να τα κανεις :P πιο γρηγορα θα ειχα παρει εγκριση απο το δημοσιο για να ανακυρηξη διαγωνισμου για τη δηιμιουργια set XD
Jul 01 2010 13:59
Photo

KennyLoke

Κι έχεις μετά και τα μούτρα να μου ζητάς avatar... μια σκατούλα θα πάρεις. XD
Jul 01 2010 13:53
Photo

LokeKenny

[QUOTE=Kenny;406485]Ο κυρ-λύκος και οι 7 σύντροφοι, ε; Ακόμα και ο τίτλος θυμίζει 2 διαφορετικά παραμύθια, lol. Κατά τ' άλλα, για τυπικό moeshit της JC STAFF το κόβω. Δηλαδή έλεος, πόσες φορές ακόμα θα κάνουν copy-paste την ίδια πρωταγωνιστική φιγούρα; Φτάνει πια με τους κλώνους της Shana (αν και κάποιος εδώ μέσα πρέπει να χαίρεται γι' αυτό XD). Αν έκανε και το voice acting της η Rie Kugimiya ΞΑΝΑ, θα δάγκωνα την πατούσα μου. Φτηνά τη γλύτωσα. Συμμετέχει σ' αυτό το anime, αλλά κάνει άλλον χαρακτήρα. XD [B]Τεεεεεελοσπάντων... θα κατεβάσω κάνα επεισόδιο, θα φαπαρω και βλέπουμε.[/B][/QUOTE] στο εφτιαξα, δε χρειαζεται να με ευχαριστησεις.
Jul 01 2010 13:51
Photo

Kenny → matassos

Και βέβαια ήταν φυσικό στις άλλες εικόνες ρε συ, και στο σχήμα και στο μέγεθος, κι αυτό τις έκανε ωραίες. Το φυσικό σχήμα δεν είναι μπάλα, είναι αχλάδι κομμένο στη μέση. Μου τη δίνουν οι καλλιτέχνες που βαριούνται να σχεδιάσουν ρεαλιστικά βυζιά και αντ' αυτού πετάνε κει πέρα απλά κάτι μπάλες στη θέση τους. Είναι αντιαισθητικό. Το Für Elise δεν το έχω, μάστορα.
Jun 30 2010 00:31
Photo

matassos → Kenny

ενω στα αλλα ηταν φυσικοτατο! XD , καλα μεθαυριο θα αλλαξω... βασικα αυριο αφου αλλαξε η μερα.. btw δες αν εχεις το "Fur Elise" του beethoven , καποια παρτιτουρα για κιθαρα, εχω μια που χα βρει παλια googlarontas αλλα δεν ξερω ποσο σοι ειναι
Jun 29 2010 23:29
Photo

Kenny → matassos

Χάλια η σημερινή sig. Πέτα την στον κουβά γρήγορα. Αν το βυζί δεν έχει το φυσικό σχήμα, απλά ΔΕΝ λέει.
Jun 29 2010 23:12
Photo

Tea-chanKenny

[QUOTE]Όσο για το πότε θα το τελειώσουν, έχοντας μάθει από έμπιστη πηγή [B](guess who)[/B] τι τρελό fail έπεσε στον τελευταίο τόμο του manga, δεν μπορώ να πώ ότι τρώω τα νύχια μου με ανυπομονησία.[/QUOTE] Ποιός ήταν άραγε, ποιός; XD
Jun 29 2010 22:00
Photo

spartankid → Kenny

λευκά είναι τα γράμματα :/ έχω μπει και χωρίς να είμαι συνδεδεμένος και πάλι έτσι τα δείχνει anyway θα αλλάξω χρώματα αν και με τα προφίλ δεν τα πάω καλά ~_~
Jun 29 2010 17:57
Photo

Kenny → spartankid

Βασικά έκανα edit στο post, γι' αυτό δεν το είδες την πρώτη φορά. BTW, μιας και γράφω πρώτη φορά στο profile σου, plz φτιάξε τα χρώματα. Δεν βλέπω τι γράφω στο message box. Είναι μαύρα γράμματα σε μαύρο background και πρέπει να κάνω highlight το κείμενο για να το ελέγξω. x___X
Jun 29 2010 17:53
Photo

spartankid → Kenny

πρέπει να αλλάξω τα γυαλιά μου τώρα το είδα sorry >.<
Jun 29 2010 17:50
Photo

spartankid → Kenny

μήπως θα μπορούσες να μου πεις πώς λέγεται ακριβώς η σειρά :ο το συζητούσα πρόσφατα με κάτι φίλους μου στη σχολή αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι :/
Jun 29 2010 17:49
Photo

AnelisKenny

zombies are cute , no one can deny it's not their fault if they make you wanna cry blood, guts and gore all around one day to see them we're bound rotting flesh, and desperate cries seem like paradise to my splatter-craving eyes so take your m-16 and throw it in a bin everyone knows, they always get in hear their gnarls and cries, that sweet melody and their bloody mouths is the last thing you'll see
Jun 28 2010 23:25
Photo

KennyAnelis

Oh no, you didn't. XD Your love for these zombies is completely insane To the point that it makes me feel physical pain. The sight of a zombie gives me no satisfaction All I can think is that it's time for some action. Cause an unconscious blood-thirsty excuse of a man Is only good for practice with my M-16 gun. Respect yo elders, kid.
Jun 28 2010 19:50