Community Status Updates
God Clande → Kenny
Καλησπέρα ρε Κένη. Τι λέει; Ρε συ δεν θυμάμαι πώς έγραφα το nick στο irc... μπορούμε να κάνουμε κάτι γιά αυτό το φτωχό παιδί των λουλουδιώνε;
Mar 10 2012 08:17
Kalamaris → Kenny
And you were so fucking right.Θυμαμαι ενω στην αρχη ηθελα να πιασω τη γιοκο και να τη κανω σουβλακι μεχρι το τελος ειχα βγαλει καρδουλες.
Αλλα την αλλη την μαλ*κισμενη τη φιλη της δεν σταματησα ποτε να τη μισω.Καλα που πηρε ποδι απο νωρις....
Mar 09 2012 16:25
Kenny → Kalamaris
Much better. Ωραίο και το background.
BTW, εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι δεν την πολυπάλευες στα πρώτα επεισόδια του Twelve Kingdoms κι εγώ σου είπα συνέχισέ το, απογειώνεται σε λίγο; :hihi2:
Mar 09 2012 15:47
Kenny → Kalamaris
Ψιτ, καλλιτέχνη... άλλαξε χρώμα στα γράμματα της υπογραφής, γιατί δεν διαβάζονται.
Mar 09 2012 01:17
Kenny → iristella
Γιατί, σάματις πήρα εγώ παρηγορητικό δώρο για όσα τράβηξα με τον Giorgosdbz; :hahaha:
ΑΣ' ΤΟ ΚΑΤ'.
Mar 08 2012 19:29
iristella → Kenny
Οπότε εκείνο το Casshern Sins boxset να το κρατήσω; Ε φανταστικέ Kenny? XD
Mar 08 2012 19:21
Kenny → iristella
Ειρήνη, μου θυμίζεις ηρωικές εποχές τύπου Giorgosdbz εναντίον εμού. Μόνο αυτό λέω.
/manlytear
Mar 08 2012 18:31
Kenny → Trivia Spitting Monster
Είσαι tsundere απέναντι στο ίδιο το archetype. Συγχαρητήρια. :hahaha:
Mar 07 2012 21:07
Trivia Spitting Monster → Kenny
Εγώ, tsundere; Εγώ;! Τι είπες, ρε; Παρ' το πίσω αυτό! Τώρα! Το 'ξερα πως κάτι δεν πάει καλά με σένα! Βλαμμένε! Ηλίθιε!
Χμ. Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να σε ανεχτώ από 'δω και πέρα. Τι να γίνει, στο ίδιο forum είμαστε. Αλλά έτσι και μου ξαναριχτείς...!
(Σοβαρά τώρα, ορισμένες tsundere τις απεχθάνομαι. Ναι, Naru, για σένα μιλάω! Αλλά δεν ξέρω γιατί, πολλές όχι μόνο τις ανέχομαι, αλλά τις συμπαθώ κιόλας. Κρατάω θέσεις respect για την Asuka -όλο το NGE είναι respect, αλλά whatever!-, την Rin του Fate -γιατί από κάποια πρέπει να μάθεις τα... κόλπα του επαγγέλματος!- και μερικές ακόμα που δεν ξέρω αν χαρακτηρίζονται όντως tsunderes. Τι αποκαλύπτει αυτό για το anim-ικό ποιόν μου, άραγε;)
Mar 07 2012 21:02
Κρατούσα μια μικρή πισινή, αλλά μ' αυτό το VM σιγουρεύτηκα. Trivia confirmed for tsundere. :kakaka:
(Who are you calling a moderator... :mafia:)
Mar 07 2012 20:49
Trivia Spitting Monster → Kenny
:mador2:Δεν τολμάει κανείς να αλλάξει λίγο γνώμη σ' αυτό το forum κι ο γνωστός-άγνωστος husbando της [URL="http://myanimelist.net/character/94/Asuka_Langley_Soryu"]πιο εμβληματικής απ' την κομπανία[/URL] θα του την πει κιόλας! Βρε ουστ! Απαίσιε!
...
Αχ, ήμουν πολύ κακιά τώρα! Συγνώμη, κύριε Μοντερέιτορ! Θα με συγχωρήσετε;:blingeye2:
Mar 07 2012 20:27
[QUOTE]Όχι πως η Madoka είναι το αριστούργημα της προηγούμενης χρονιάς [B]ή τίποτα τέτοιο...[/B][/QUOTE]Why so tsundere, Trivia-san? :hahaha:
Mar 07 2012 20:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed