Community Status Updates
Kenny → Trivia Spitting Monster
[QUOTE=mono]Και μην κοιτάς τί λέει ο Kenny! ΑΥΤΟΣ με είχε βάλει να το δω in the first place. Και όταν λέω με έβαλε, εννοώ με έκατσε στην καρέκλα και με ανάγκασε να δω το πρώτο επεισόδιο. Ήταν 3-4 μαντράχαλοι θυμάμαι μαζί και όλοι κάνανε σαν χαζά. Αλλά τώρα αποποιούνται το παρελθόν, σαν δεν ντέπονται![/QUOTE][S]Ομολογώ ότι εγώ το έκανα αυτό, ναι εγώ! Την ανάγκασα δένοντας τη στην καρέκλα ενώ αυτή ούρλιαζε και χτυπιόταν.
Ομολογώ επίσης ότι λατρεύω ακόμα το K-on kαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ βλέπω 3 επεισόδια ενώ πίνω τσαγάκι και τρώω γλυκάκια.
Είμαι ο Kenny και ΑΓΑΠΑΩ το K-on![/S]
[B]Edit:[/B] MOD ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ EDIT ΤΑ VMs ΜΟΥ. Θα σε σκίσω μαρή! :roar:
Original VM: Σιγά μη σ' έδεσα κιόλας, Clockwork Orange style... μια χαρά σου άρεσε από το πρώτο δευτερόλεπτο. :hihi2:
Δεν πρόκειται να αρνηθώ ότι κι εμένα μου άρεσε στην αρχή, αλλά αυτός ο αρχικός ενθουσιασμός γρήγορα ξεφούσκωσε.
Mar 16 2012 12:25
Trivia Spitting Monster → Kenny
Ουπς, ναι! Το μήνυμα έκανε ένα τέταρτο να φτάσει απ' τα μάτια στον εγκέφαλο! Είναι μια πρόοδος! ΧD
Mar 16 2012 12:17
[QUOTE=Trivia Spitting Monster]Κι εσύ, τέκνον Κέννυ;[/QUOTE]Δε νομίζω ότι με κατάλαβες. Εγώ μαζί σου είμαι. :bike:
Mar 16 2012 12:13
[quote=Trivia Spitting Monster]Δεν θέλω ούτε να ξέρω τι παθαίνουν αυτοί που τους αρέσει το Saikano...![/quote]Ένας απ' αυτούς είναι admin, ένας άλλος πρώην global mod νυν VIP. ^^
Mar 16 2012 12:09
v K-ON fanatics are kindly requested to disembark this profile, thank you.
Mar 16 2012 12:04
Erisadesu → Kenny
Just sayin...
[url]http://www.anime.gr/forums/play-post/5583-character-reference-meme-spotting-25.html[/url]
Mar 16 2012 00:43
Lord Leon → Kenny
Οχι, δεν ήμασταν, απλώς εσύ είσαι προβλέψιμος σε κατι τετοια :P. Μια από αυτές τις μέρες να κανονισουμε να πας στα κεντρικα στην Osaka για να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές XD
Mar 13 2012 20:35
Kenny → Lord Leon
Καμία σχέση (και μετά το VM της Ειρήνης, υποψιάζομαι ότι συννενοημένοι ήσασταν).
Mar 12 2012 22:56
Lord Leon → Kenny
[QUOTE=Kenny;570080]Εγώ φταίω ρε που σας λύνω τις απορίες.[/QUOTE]
[URL="http://youtu.be/sF-gGh8YTnc"]0:16[/URL]
Mar 11 2012 23:21
Kenny → DoB
[QUOTE]Δεν έχω δει το Beepop[/QUOTE]Τώρα ξέρεις ποιο είναι το πρώτο anime στην "Πρέπει-κάποτε-να-δω-οπωσδήποτε" λίστα σου.
Mar 10 2012 21:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed