Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Serestrum

Ρώτα καλύτερα πόσες φορές το έχω δει ήδη.
Sep 29 2010 11:41
Photo

Serestrum → Kenny

θεωρω δεδομενο πως κατεβασες την 1080 εκδοση απο το site τους ετσι?
Sep 29 2010 11:35
Photo

Kenny → aboumonkey

[QUOTE]Τέσπα και εγώ είχα [B][B]παρόμοια άποψη με τον Kenny[/B][/B] πριν ξεκινήσω το OP εξαιτίας του fanbase, [B]αλλά όταν το ξεκίνησα[/B] μετά από ανελέητο ψήσιμο από την παρέα, [B]μου άρεσε από τα πρώτα επεισόδια[/B].[/QUOTE]Έτσι όπως το λες είναι σαν να αναφέρεσαι στη γνώμη μου για το One Piece, η οποία είναι έτερον εκάτερον. Ούτε καν την ανέφερα μέσα στο post. Εμένα με ενδιαφέρει ποια είναι η γνώμη σου για το fanbase. Παραφέρονται ή δεν παραφέρονται σε δυσανάλογο βαθμό;
Sep 29 2010 11:30
Photo

Kenny → Serestrum

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/icamesohard.jpg[/IMG]
Sep 29 2010 11:12
Photo

Serestrum → Kenny

[youtube]Nds1T7U9FqY[/youtube]
Sep 29 2010 10:34
Photo

Kenny → Hanzo

Σωστός για τον Akagi στο manly thread. Damn, δεν το σκέφτηκα, με πρόλαβες. :P
Sep 28 2010 23:46
Photo

6Greed9 → Kenny

ελπιζω να ειναι ωραια τα spin-offs του Devilman... ωραια,ευχαριστω για τις προτασεις σου,θα πιασω κατι,λογικα απο Nagai πρωτα,και θα σου πω εντυπωσεις. :)
Sep 28 2010 21:59
Photo

Kenny → 6Greed9

Ναι, όλα από τον ίδιο. Για παρόμοιο καλλιτέχνη, πιθανόν θα σου αρέχει ο Kazuo Umezu. Αυτός βέβαια εστιάζει περισσότερο στο horror genre. Δοκίμασε Drifting Classroom και Left Hand of God, Right Hand of the Devil. Και φυσικά διάβασε Tezuka, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Kirihito Sanka, MW, Adolf, Apollo's Song... όλα τους διαμάντια.
Sep 28 2010 21:32
Photo

6Greed9 → Kenny

χμ,τα spin-offs απο τον ιδιο ειναι? το οτι δεν εχουν μεταφραστει πληρως ειναι οντως κακο... παντως θα τον ψαξω γενικα. αν εχεις καποιον αλλο στο μυαλο σου με παρομοια εργα,η καποιο εργο γενικα,κυριως παλαιοτερων χρονων,πες μου,η μαλλον οχι απαραιτητα στο ιδιο μοτιβο,αλλα κατι παλιο και καλο τελος παντων. :)
Sep 28 2010 21:02
Photo

Kenny → 6Greed9

Καλά, ο Nagai είναι μορφή. Από horror μέχρι ecchi έκανε ο αθεόφοβος, αρκετές φορές μάλιστα τα ανακάτευε όλα σε ένα τεράστιο genre clusterfuck. :hahaha: Το Devilman όντως τα σπάει, και όντως ήταν πολύ μπροστά για τα δεδομένα της εποχής του. Το κακό είναι ότι έχει κι ένα σωρό spin-offs (Amon, Devilman Lady, Devilman Mokushiroku - Strange Days, Neo Devilman, Shin Devilman, Violence Jack), από τα οποία δεν έχουν μεταφραστεί και πολλά πράγματα. Θα σου προτείνω να δοκιμάσεις και το Mao Dante του ίδιου. Προηγήθηκε του Devilman κατά 1 χρόνο, και κινείται σε παρόμοια πλαίσια. Για κάτι πιο ανάλαφρο δια χειρός Nagai, το Cutey Honey είναι must. Τέλος, λέγεται ότι τα manga των Getter Robo και Mazin Kaiser ήταν πιο mature από τα αντίστοιχα anime, οπότε ίσως θελήσεις να τα δοκιμάσεις κι αυτά. Δυστυχώς ούτε αυτά έχουν μεταφραστεί πλήρως, και είναι κρίμα.
Sep 28 2010 20:39
Photo

6Greed9 → Kenny

χαχα οντως θα μπορουσε να ειχε εξαιρετικη πορεια στα ecchi,το κατεχει,αυτο δεν το ειχα σκεφτει! μιας και ανεφερες Go Nagai,το καλοκαιρι διαβασα το Devilman και το λατρεψα πραγματικα,μιλια μπροστα ηταν ο ανθρωπος... σκεφτομαι να πιασω και αλλα εργα του,μπορεις να προτινεις κατι? ^^
Sep 28 2010 20:19
Photo

Kenny → 6Greed9

[QUOTE=6Greed9;432502]ωραιο ποστ,και στα περισσοτερα ειμαι συμφωνος... τελικα ποιο θεωρεις καλυτερο/χειροτερο ομως:P[/QUOTE]Bleach. Διότι ο Kubo έχει το ταλέντο να κάνει ένα φοβερό ecchi manga, και αντ' αυτού κάθεται και χάνει το χρόνο του με bankai και @@ μάντολες. Για τους άλλους 2 mangaka δεν μπορώ να πω το ίδιο, οπότε καλά κάνουν και κάνουν ό,τι κάνουν.
Sep 28 2010 20:11
Photo

Kenny → Adventurer

Παίζουμε με το ruleset που δέχεται η πλειοψηφία των ιαπώνων. Ρίξε μια ανάγνωση σ' [URL="http://v3gas.navhost.com/mahjong/"]αυτό[/URL].
Sep 28 2010 19:34
Photo

Adventurer → Kenny

Count me in then. Θα τα κανονισω καπως ωστε να μπορεσω, οσο νωριτερα μπορειτε να μου πειτε ωρα τοσο καλυτερα θα το κανονισω. Προσωπικα οσο πιο αργα τοσο περισσοτερο με βολευει (και οπως φανταζεσαι δε χαλιεμαι να το ξενυχτησο οσο παει) :) Παρεμπιπτοντως, εχω μαθει πανω-κατω τους κανονες (θα φροντισω να δω και κανα επεισοδιο Akagi μεχρι τοτε :P ) αλλα βλεπω υπαρχουν πολλες παραλλαγες - ξερεις ποια θα εχουμε;
Sep 28 2010 19:29
Photo

Kenny → Adventurer

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα κάποια ώρα. Υπόψην ότι θα πρέπει να μιλήσω με ένα ακόμα άτομο, μιας και το mahjong παίζεται με 4 (ή τον Ilpalazzo θα φέρω, ή τον Χρίστο... ελπίζω). Από μεσημέρι έως βράδυ, ό,τι σας βολεύει. Ο phm κι εγώ δεν έχουμε πρόβλημα. Όταν λέω live, εννοώ όχι μέσω υπολογιστή και Internet, αλλά the real thing. Ο phm μόλις παρέλαβε το mahjong set που παράγγειλε. :P
Sep 28 2010 15:05