Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyBlack Rock

[QUOTE]'μα ζάγουα,ζατί μου το κάνεις αυτο; Είπες οτι δεν θα αργήσουμε ζάγουα!'[/QUOTE]:hahaha: Anyway, που θα πάει, θα τον λατρέψεις κι εσύ τον Akagi κάποτε. :P
Sep 30 2010 14:19
Photo

Black RockKenny

έχω κι εγώ τις πηγές μου,τι νόμιζες. Είχα αρχίζει Kaiji από καιρό αλλά δεν μπήκα ακόμα στον κόπο να το τελειώσω. Στην πορεία άρχισα το Legend Of The Strongest Man Kurosawa που το λάτρεψα και είδα και το Akagi που από την μία μου άρεσε και αυτό από την άλλη όμως η απίστευτη τελειότητα στα πάντα που είχε το τυπάκι δεν μου άρεσε και τόσο. Το κόλημα με το zawa...ήρθε από αλλού όμως. Είχε έρθει ένα ζευγάρι στο γραφείο. ΕΠΟΠ πρέπει να ήταν ο τύπος γιατί είχε ένα τρόπο και ένα αυτοκίνητο υπερπαραγωγή. Η κοπέλα πρέπει να ήταν στην ηλικία μου,κάμια σχέση με μένα όμως και έκανε και προσποιητά μοε μοε ναζάκια. Αυτός ήθελε να του κάνουμε κάτι επιγραφές για το αυτοκίνητο και επειδή δεν ήξερε τι να κάνει του δείχναμε τις τεχνικές και όσο να ναι θέλει κάποια ώρα. Η άλλη επειδή ήθελε να πάει κομμωτήριο του έλεγε 'μα ζάγουα,ζατί μου το κάνεις αυτο; Είπες οτι δεν θα αργήσουμε ζάγουα!' (Σάββα τον έλεγαν μάλλον!) zawa,nose supremacy and manly tears...wouldn't ask for more!
Sep 30 2010 14:15
Photo

KennyBlack Rock

LOL, που πας και τα βρίσκεις. :hihi2: Επίσης, η υπογραφή σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!11one (Πες μου ότι είδες και Akagi και κόλλησες. :P)
Sep 30 2010 13:21
Photo

Black RockKenny

[spoiler][img]http://img718.imageshack.us/img718/3830/110af.jpg[/img][/spoiler] hoping to stop the moeblob syndrome in time
Sep 30 2010 12:45
Photo

KennyBlack Rock

HHHHHNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGG! I think I died from the moe. :if:
Sep 29 2010 20:18
Photo

Black RockKenny

αυτά τα δημητριακά είναι οτι πιό απαίσιο έχω φάει... έχει όμως το βλέμα του δολοφόνου... σου αφήνω κάτι άλλο πιό γλυκό [spoiler][img]http://img202.imageshack.us/img202/571/asukatrace.png[/img][/spoiler]
Sep 29 2010 18:57
Photo

Adventurer → Kenny

LOL, αυτο ειναι δυσκολοτερο απο αυτα που ειχα διαβασει. Καλυτερα ετσι! :P Ok, thanks για το link, θα ειμαι ετοιμος οταν θα ερθει η ωρα :)
Sep 29 2010 15:00
Photo

aboumonkey → Kenny

Ισχύει αυτό που λες. Απλά κάποιοι δεν είναι τόσο "καμμένοι" όσο πολλοί από εμάς. Όπως υπάρχουν αυτοί που από αγγλικές σειρές έβλεπαν μόνο Lost, Prison Break, 24 και τους αρκεί, το ίδιο ισχύει και με αρκετούς που ξεκίνησαν με τα 3 μεγάλα.
Sep 29 2010 12:12
Photo

Serestrum → Kenny

ασε και με τρωει να ξαναρχισω... με τα 1000 ζορια κρατιεμαι... δεν νομιζω για πολυ ακομα >_<
Sep 29 2010 12:07
Photo

Kenny → Serestrum

[size=5][b]Zat vas doktor assisted homicide![/b][/size] Θέλω να ξαναλιώσω medic. :if:
Sep 29 2010 12:06
Photo

Serestrum → Kenny

και επειδη η μερα θελει λιγο ακομα awesomeness... [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/5409/1285527145536.png[/IMG]
Sep 29 2010 12:03
Photo

Kenny → aboumonkey

Βασικά, μη νομίζεις, μου άρεσε κι εμένα στην αρχή, απλά στην πορεία το βαρέθηκα. Πλέον όμως του έχω μια παραπάνω αντιπάθεια γιατί παρατηρώ πόσα άτομα "ρουφάει" σε βαθμό που σχεδόν δεν βλέπουν άλλα anime. Αυτή η μονομέρεια στο γούστο είναι που με ενοχλεί. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα άλλα 2 μεγάλα.[QUOTE]Aπλά αποφεύγω το latest chapter thread τις περισσότερες φορές.XD[/QUOTE]Δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει, κι αυτό με προβληματίζει ακόμα περισσότερο. Δηλαδή η κατάσταση η οποία επικρατεί εκεί μέσα διώχνει άτομα που θέλουν να κάνουν συζήτηση. Αυτό είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Sep 29 2010 11:59
Photo

aboumonkey → Kenny

Mα φυσικά και παραφέρoνται. Αυτό που έγραψα, το έγραψα γιατί θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά που θερμάνθηκε η συζήτηση είχες πει ότι είδες αρκετό από το One Piece και δεν σου άρεσε. Αυτό το λέω γιατί αν σου άρεσε το OP δε θα σε ενοχλούσε τόσο το fanbase, νομίζω. Ότι είναι τέρμα υπερβολικοί κάποιοι readers είναι. Aπλά αποφεύγω το latest chapter thread τις περισσότερες φορές.XD
Sep 29 2010 11:52
Photo

Kenny → Serestrum

Exactly. XD
Sep 29 2010 11:52
Photo

Serestrum → Kenny

οχι αρκετες XD
Sep 29 2010 11:51