Community Status Updates
acid black cherry → Kenny
δαμν, πρεπει να ξαναδω το akagi αλλα αυτη τη φορα να κραταω σημειωσεις!
παντως εχω δυσκολευτει με τους κανονες του riichi, ασε που δεν εχω και κανενα
φιλο που να βρισκομαστε τακτικα να ασχολειται και να το δουλευουμε λιγακι.
thanks for the mini-lesson Kenny-sensei:D
Feb 06 2011 14:37
Kenny → acid black cherry
OK, mini-lesson τότε. :P
Daisuushii (大四喜): Και οι 4 άνεμοι σε triplet/quad + οποιοδήποτε ζευγάρι. Double yakuman.
Tsuuiisou (字一色): Το hand αποτελείται μόνο από honor tiles (winds/dragons). Yakuman.
Feb 06 2011 14:18
Kenny → Guest-13157
You silly thing, δεν είπαμε ότι σου χαρίζω τον τελευταίο λόγο; Έτσι κι αλλιώς σε δέρνει τόση έπαρση, που και να σου εξηγήσω που κάνεις λάθος μαζί μου και γιατί, δεν πρόκειται να το δεχτείς. Είσαι από τα λίγα άτομα που ξέρω που η μελέτη Freud, Reich etc αντί για καλό τους έκανε κακό (και μάλιστα ανεπανόρθωτο).
Άντε, γράψε ένα ακόμα VM για να έχεις τον τελευταίο και οριστικό λόγο, και πάμε γι' άλλα.
Feb 06 2011 14:08
acid black cherry → Kenny
Kenny, maajan master:respect:
μονο εσυ θα το επαιρνες πρεφα αμεσως!
οσο για το daisuushii tsuuiisou triple yakuman
δεν ξερω να αναγνωριζω με τις ονομασιες τους νικητηριους
συνδυασμους απλα βρηκα το εμοτικον στο ινδερνετιον:D
Feb 06 2011 13:00
Guest-13157 → Kenny
Μπορείς να μην απαντήσεις αλλα πραγματικά επειδή ΟΛΟ το ΠΜ βασίζεται σε ερωτήματα δεν θα είχε νόημα. Αν τύχαινε να'ναι σκέτη κριτική τότε ναι θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεις σε έντονο βαθμό το ελάτωμα της υπεκφυγής.
Feb 06 2011 12:26
Kenny → acid black cherry
[QUOTE]( °∇°)ノ 東東東南南南西西西北北北1 1[/QUOTE]Αντί για άσσους βάλε haku (白), για να είναι daisuushii tsuuiisou triple yakuman.
Feb 06 2011 11:21
Kenny → Xeiji
Επιλέγεις το κείμενο που θέλεις να κρύψεις και μετά πατάς το κουμπί [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/spoiler.gif[/IMG] που υπάρχει στον post editor.
Εναλλακτικά, το κάνεις και χειροκίνητα, γράφοντας [size=2][sp[/size][size=2]oiler][/size] αριστερά και [size=2][/sp[/size][size=2]oiler][/size] δεξιά από τη φράση που θέλεις να κρύψεις.
Feb 04 2011 15:43
Xeiji → Kenny
βασικα.... πως μπαινει το spoiler? το διαλεγεις απο πανω και μετα γραφεις αυτο που θελεις? ειδα οτι εκανες edit και αλλο ενα μου post : (
Feb 04 2011 15:37
Xeiji → Kenny
ουγκ! δεν θα το αντεξω για δευτερη φορα.. οκ οκ sorry και σευχαριστω!
Feb 04 2011 15:34
Kenny → Xeiji
Ναι, σκόπευα να στο πω και ο ίδιος. Ξέχασες να βάλεις έναν θάνατο χαρακτήρα εντός spoiler. Πρόσεχέ το αυτό στο μέλλον, μπορεί να διαβάζει τα posts σου κάποιος που δεν έχει δει το συγκεκριμένο anime και να τον πάρεις στο λαιμό σου.
Feb 04 2011 15:31
Xeiji → Kenny
να σε ρωτησω... γιατι στο post μου εβγαλε οτι last edited απο σενα? Εγινε κατι καιδ εν το πηρα χαμπαρι?
Feb 04 2011 15:29
Kenny → iristella
- Οβελιστήριο "Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας", λέγετε παρακαλώ.
- Ναι, γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια παραγγελία. Θα ήθελα ένα gay σουβλάκι μ' απ' όλα.
- Μ' απ' όλα... Transexuals να βάλω;
- Όχι, χωρίς transexuals. Αλλά βάλε γυναίκα και παιδιά. Και βάλε και διπλή μερίδα bisexuals.
- Έγινε. Κάτι άλλο;
- Και μια Coca Cola Zero για τη χώνεψη.
- Έγινε, αγορίνα. Που να τα στείλουμε;
- Οδός Κακιάς Ώρας, αριθμός 39, 2ος όροφος.
- Καλώς. Ευχαριστούμε.
Feb 01 2011 19:50
meidei → Kenny
Αν και δικαίως μας φωνάζεις για offtopic, aπό την στιγμή που πρωτοάνοιξε τέτοια συζήτηση στο νήμα και ξεκίνησαν να ακούγονται και επικίνδυνες απόψεις (αν και μάλλον τρόλλινγκ είναι), δεν είναι ότι σοφότερο να μείνουν να αιωρούνται πράγματα.
Feb 01 2011 19:43
Tristessa → Kenny
You're very welcome :hahaha:
[SIZE=1]Enjoy Nana Kitade and Hitomi Shimatani while it lasts, γιατί σύντομα το βλέπω να γίνεται ξανά ανδροκρατούμενο :3[/SIZE]
Jan 26 2011 13:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed