Community Status Updates
laraska → Kenny
[QUOTE][SIZE=1]PS. Πάλι σε έπιασε thread frenzy, ε;[/SIZE][/QUOTE]
εγω γιατι θυμαμαι θιγμενους ταχα που εκαναν τον κοσμο ανω κατω και τον εαυτο μου να εκφραζει απλα μια γνωμη;
//αν εκει ηθελες να φτασεις.
κατα τ'άλλα το λεγομενο σου δεν διακιολογειται.
Jan 15 2011 14:53
tio1996 → Kenny
Misunderstanding my friend το εγραψα αυτο επειδη δεν ηξερα οτι τα sequels παιρνουν διαφορετικο thread nee~~~ οσο για το χακινγκ δεν ειμαι ηλιθιος να το χακαρω Hontoni Gomenasai!!oλα ηταν μια πλακιτσα α που μπορω να διαβασω τα rules?
Jan 15 2011 09:37
Kenny → tio1996
[QUOTE]Μονο και μου το κανετε move ειναι το ανιμε θα σας χακαρω το σιτε γιατι ξερω απο αυτα
Last edited by tio1996; Today at 17:11.. Reason: forgot saying smthing to the admins![/QUOTE]Για κάτσε ρε φίλε, δηλαδή... μας απειλείς ότι θα μας hackάρεις το site επειδή... κάνουμε τη δουλειά μας και νοικοκυρεύουμε το forum, κάνοντας merge το ένα ή το άλλο thread σου με άλλα προϋπάρχοντα threads που κακώς δεν μπήκες στον κόπο να ψάξεις εσύ ο ίδιος;
Ας σοβαρευτούμε καλύτερα. Καλή η ματαιοδοξία που προσφέρει το άνοιγμα threads, αλλά υπάρχουν και κανόνες, και υπάρχουν για να τηρούνται.
Το Ao No Exorcist thread είναι in good standing BTW, μιας και δεν υπήρχε προηγούμενο.
Jan 14 2011 20:14
Anelis → Kenny
γιατί ΜΠΟΡΩ!
[IMG]http://cheezcomixed.files.wordpress.com/2011/01/b8d51b01-c05e-42e9-9e0a-e600a8dd604d.jpg[/IMG]
Jan 13 2011 14:36
ice_hime → Kenny
πιστευω οτι αν δεν ειχα φαει spoiler για το τελος θα την ειχα ευχαριστηθει ακομα πιο πολυ.αλλα και παλι επικη σειρα :riiight:
Jan 13 2011 06:35
Kenny → ice_hime
[QUOTE]ειδα το cowboy bebop : αν και ειχα φαει spoiler για το πως τελειωνει ,πραγματικα το λατρευσα.ειναι τελειο και πολυ μοναδικο.ακριβως αυτο που ελεγε στο eyecatch η σειρα που θα δημιουργησει δικο της ειδος.απο που να αρχισω ,απο το animation πολυ καλοσχεδιασμενο και πανε πανω απο δεκα χρονια που το εφτιαξαν.η μουσικη ηταν γαματη η Yoko Kanno εδωσε ρεσιταλ.οι χαρακτηρες ολη γαματοι μεχρι και ο σκυλος ηταν τελειος..επικη σειρα..δεν επρεπε να μου παρει τοσο καιρο να την δω.[/QUOTE]Πες τα. Η μοναδική σειρά που έχω δει 4 φορές... ολόκληρη. :if:
Jan 12 2011 22:10
Kamen Tantei Zura → Kenny
[IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/2ps0cr7.jpg[/IMG]
[SIZE="4"][B]YEEEEES!![/B][/SIZE]
Μπαίνω τώρα :P
[SIZE="6"]ΤΗΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΚ YOU!!!![/SIZE]
Jan 11 2011 18:02
Kenny → Kamen Tantei Zura
Adolescence Avatar ch2 raw (κατέβηκε επιτέλους)... ενδιαφέρεσαι; :P
Jan 11 2011 17:36
papp0us → Kenny
αρχαιό δε θα πείς..Πάνω απο 7 χρώματα δε παίζει να εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη, και είναι και 100 επεισόδια.. darn!!
Ασε που το animation είναι σαν Slideshow στα αθλήματα, μέχρι το 50!!(μετά παίζει να πήραν κανα δάνειο, ή απλά ανακαλύφθηκε το full animation..
Έτσι όπως πάω σε λίγο, θα αρχίσω να βλέπω και anime της προκοπής.. Ο Onizuka να βάλει το χέρι του, να γλιτώσουμε.. :P
Jan 08 2011 11:23
Tenshi → Kenny
i think i'll leave this here ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F0s6fpobwUs[/youtube]
Enjoy bro! :)
Jan 08 2011 10:38
Kenny → papp0us
Ώστε βλέπεις πλέον και αρχαίο animation... how the mighty have fallen. :P
(Στα 'λεγα εγώ από παλιά και δεν μ' ακουγες... XD)
Jan 08 2011 01:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed