Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoKenny

Άκαρδε άνδρα! Δεν φτάνει που με παράτησες με ένα παιδί στην αγκαλιά, τώρα με αγνοείς κιόλας! Τουλάχιστον πλήρωσε τη διατροφή να μπορώ να πάρω στο παιδί πάνες! Χέζει συνέχεια το άτιμο! Πήρε από τον πατέρα του φαίνεται...
Feb 18 2011 01:05
Photo

Guest-13157 → Kenny

Είσαι άδικος, με αγνοείς για την 'άρνηση' που λέει και ο Παπανούτσος.
Feb 18 2011 00:30
Photo

Erisadesu → Kenny

επειδή είχες γράψει ένα σχόλιο στον ahireasu πως ο αύξοντας αριθμός του ειναι ωραίος και σπάνιος. .. για κάποιο περίεργο λόγο και έτσι είπα να σε πειράξω λίγο
Feb 17 2011 20:01
Photo

Kenny → Erisadesu

Ναι, σαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του παπιού (καλή ώρα, το VM από κάτω :P). Αλλά που σου 'ρθε αυτή η ερώτηση;
Feb 17 2011 19:00
Photo

Erisadesu → Kenny

εγώ Kenny Μου δεν έχω ωραίο αύξοντα αριθμό χρήστη ; ε ; όχι; ούτε λίγο;
Feb 17 2011 16:53
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Δεν θα μου δώσουν σημασία σε αυτό το θέμα, δεν με πειράζει όμως. Με αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα μπορώ να να ψηφίζω όποιον θέλω για κάθε ηλίθιο λόγο xD Αν και άρχισα να μου δίνουν γενικά, μια μικρή, μετά την κατηγορία της αδερφής μου :P
Feb 16 2011 23:27
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Δεν σε χτυπάει κανείς στα αχαμνά. ;__;
Feb 16 2011 23:20
Photo

matassos → Kenny

ξενερωτε.. πηγες και κλειδωσες το θρεντ πανω που ειχα ετοιμασει ποστ: ............................... [SPOILER] [IMG]http://blog.beliefnet.com/pontifications/imgs/Kalahari%20Desert.jpg[/IMG] [SPOILER]νεκρικη σιγη[SPOILER][SIZE=1]sorry αλλα επρεπε να το πω[/SIZE] :hahaha:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Feb 16 2011 23:08
Photo

igano → Kenny

Ωχ ρε συ συγνωμη :(. Οντως το εκαψα ειπα τα πιο τραγικα...... Νομιζα οτι αυτο ισχυει σε ongoing δεν ξερω πως μου ειχε ερθει αυτη η ιδεα.... Αστο να περασει κανας χρονος να το ξεχασεις λιγο :p. Συγνωμη!
Feb 16 2011 12:52
Photo

Kenny → igano

Όταν γράφεις ending spoilers για μια σειρά, βάζε τα μέσα σε spoiler tags για να μην πέφτουν πάνω τους ανυποψίαστα θύματα. [size=2][spo[/size]iler]Το κείμενό σου εδώ[size=2][/spo[/size]iler] PS. Μου το 'καψες το Katanagari. >__>
Feb 16 2011 11:52
Photo

Kenny → kakashi sensei

Μόνο τα OP/ED είναι σε 720p. Τα ίδια τα επεισόδια είναι upscaled. Για HD Gintama, περίμενε μέχρι τον Απρίλη. :P
Feb 16 2011 11:34
Photo

kakashi sensei → Kenny

to ksero oti aples epanalipseis alla einai se 720p (pou oute kan ta dvd-rips den exoun tetoia analisi) kai ta ithela perissotero gia sillektikous logous afou ksero tous dialogous ;) genika exo vrei mono ta 2 prota episodeia.
Feb 16 2011 01:24
Photo

Kenny → kakashi sensei

Το Yorinuki Gintama-san δεν είναι τίποτα παραπάνω από re-airing παλαιότερων επεισοδείων Gintama, δηλαδή πράγματα που τα έχεις ξαναδει. Το μόνο που διαφέρει είναι τα openings/endings, και γι' αυτά μπορείς να βρεις torrents στο Tokyotosho, ή απλά να τα δεις στο YouTube.
Feb 16 2011 01:05
Photo

kakashi sensei → Kenny

kenny meta ton gintama mini-marathonio mou anoikse i oreksi kai psaxno ta episodeia tou "[I][B]yorinuki gintama-san[/B][/I]" esto kai se raw.mipos ta xeis petixei pouthena?
Feb 16 2011 00:48
Photo

Kennyiristella

Asuka is credit to team!
Feb 15 2011 18:21