Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Χα χα, ναι! Σαν το σπιτικό φαγάκι δεν έχει...Ε, όσοι μένουν μακρυά απ'το σπίτι το ξέρουν καλύτερα, σωστά? Αλλά κι εσύ πηγαινοέρχεσαι δύσκολα, πλοία τρένα...
Apr 14 2011 16:01
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Από τα Χριστούγεννα. Θα με περιμένει σπιτικό φαγάκι, κάτι είναι κι αυτό. :P
Apr 14 2011 15:56
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Oh dear! Όντως...μόνο τους τίτλους διάβασα και τα παιξα! Πω πω, ελπίζω να διορθώνετε χωρίς να χαθούν τα αρχεία!
Χμ, ωραία! Είχες καιρό να κατέβεις?
Apr 14 2011 15:51
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Εγώ τι να λέει...
Έπαθε βλάβη ο 1 TB σκληρός δίσκος γεμάτος με προσωπικά έγγραφα, εργασίες, μουσική, manga κτλ... και για να τον επαναφέρω στη ζωή πρέπει να αγοράσω και να κάνω [URL="http://www.mapleleafmountain.com/seagatebrick.html"]ΌΛΑ ΑΥΤΑ[/URL]. Αύριο κατεβαίνω και Κρήτη για το Πάσχα οπότε δεν προλαβαίνω να το φτιάξω. Ε, και είμαι σε φάση "fuck my life". >__<
Apr 14 2011 14:36
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Άσε ναι...Καιρό έχουμε να τα πούμε! Τι κάνεις? Κι ότι σε σκεφτόμουν! Αλλά βλέπεις πάντα βαριέμαι! xD Τώρα όσο πάνε τα νέα...Ε ε ε...Εσύ τι λέει? ^^
Apr 14 2011 13:30
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Βάσανα που τα έχει η ζωή... :damn:
Τι νέα εσύ; Καιρό έχουμε να τα πούμε.
Apr 13 2011 23:46
Rationalistas
→
Kenny
λόγος φυγής : ταπώματα κλπ. και στιγματισμός είπα να μην ξαναπατήσω αλλά συνήθεια και βαρεμάρα
λόγος επαναφοράς : καινούργια αρχή
if you want κάνε με ban :D no στεναχώρια
Υ.Γ. έχεις μια αιωνιότητα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ******* (αν και είναι δύσκολο για σένα bye bye:P) Κάνε με και στα 2 ban. γουστάρω άγρια...
Apr 13 2011 22:31
Kenny
→
Rationalistas
Έχεις 15 λεπτά για να εξηγήσεις πως γίνεται να "αποχωρεί οικειοθελώς και δραματικά" από το forum ο Giorgosdbz προχθες, και την αμέσως επόμενη μέρα να εμφανίζεσαι εσύ, με το ίδιο στυλ γραφής (ακόμα και τα ίδια ορθογραφικά λάθη), το ίδιο ύφος, ακόμα και τα ίδια social groups ένα προς ένα. Και φυσικά, extra ενοχοποιητικό στοιχείο, το ότι ο ένας έχει επισκεφτεί πολύ πρόσφατα το profile του άλλου. Χώρια οι κοινές IP που μοιράζεστε.
Μάλλον δεν διάβασες στους κανόνες του forum ότι κάθε άτομο επιτρέπεται να έχει ένα και μόνο ένα account στο forum. Δεν με ενδιαφέρει αν θες να κάνεις "φρέσκο ξεκίνημα" στο .aNiMe//GR ή όχι, οι κανόνες πάντως απαγορεύουν ρητά την κατοχή πάνω από ενός account.
Κανονικά πρέπει να κάνω ban και τα δύο για το συγκεκριμένο παράπτωμα, αλλά θα καταργήσω μόνο αυτό αν ομολογήσεις.
Apr 13 2011 22:28
Kenny → Maya-chan
You disappoint me, Watson. Unlike some clueless fellows out there, I would never question such a thing. :smokingg:
Apr 12 2011 20:42
Maya-chan → Kenny
Μόλις είδα topic με τίτλο "Ποιος είπε ότι τα ecchi και τα harem είναι μόνο για άντρες?" για μια στιγμή ήμουν σίγουρη ότι το είχες φτιάξει εσύ. My inner detective failed me. T.T
Apr 12 2011 20:36
Kai → Kenny
o.o' Πλέον έχει ανεβεί το level. Και έμμεσα από msn να είναι, πάλι βγαίνει chapter, nya.
Apr 06 2011 08:34
Xeiji → Kenny
οκοκ δεν χριαζεται να απαντησεις ¬_¬ ειναι πρωταπλιλια! Αλλα τη μπερδεμα ειναι αυτο... εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια χαχα. Anyway.. bb
Apr 01 2011 10:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed