Community Status Updates
Kenny → Tenshi
[url]http://tenhou.net/0/?log=2011062016gm-0619-0000-x6f18367a4773&tw=1[/url]
Βλέπε να μαθαίνεις, part 2: Immortal mode
Δες τι ron έφαγα (και τι yakuman έχασα) στον east 3rd... και πάλι βγήκα πρώτος στο τέλος. Like a boss. :mafia:
Jun 20 2011 10:42
Kai → Kenny
Τ^Τ Κρίμα. Άρα θα πάνε κι αυτά wishlist και κάααποτε...
Ευχαριστώ για την απάντηση :)
Jun 19 2011 16:50
Kenny → Kai
The only source is [URL="http://www.sigikki.com/series/kingyousedbooks/index.shtml"]this[/URL]. Όπως βλέπεις, επειδή η μετάφραση της Viz έχει φτάσει στον 3ο τόμο, τα κεφάλαια των 2 πρώτων δεν είναι πια διαθέσιμα online. Αν κανείς δεν προνόησε να αποθηκεύσει αυτά τα chapters πριν αφαιρεθούν, δεν υπάρχουν πουθενά. :/
Jun 19 2011 16:46
Kai → Kenny
:nod2: Ήρθα να ζητήσω τα φώτα σου.
Ψάχνω [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=16706"]το[/URL] και [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=16705"]το[/URL]. Επειδή θυμόμουν που μου είχες πει ότι κάποιοι ριπάρουν τη Viz στο Afterschool Charisma και υήρχαν στο mangatraders πήγα κατευθείαν εκεί αλλά δεν βρήκα κάτι. Βασικά, έβαλα όλους τους εναλλακτικούς τίτλους και ούτε ο τίτλος δεν βγήκε. Δεν κατάφερα να τα βρω και κάπου αλλού ούτε για online reading. Μόνο κάτι raws για το prequel βρήκα.
Παίζει να γνωρίζεις καμιά σελίδα με τέτοιο υλικό που να τα έχει; Δεν με παίρνει να αρχίσω να το αγοράζω αυτό το διάστημα :sadist:
Jun 19 2011 16:15
Maya-chan → Kenny
Yup, και είναι ΠΟΛΥ ωραία έκδοση. Να το χαίρεσαι. :)
Α, σε αυτό είμαι αισιόδοξη. Τελευταία είναι πολύ καλή μαζί μας η Viz, Αν έφεραν Children of the Sea, γιατί όχι Punpun?
Jun 18 2011 13:52
Kenny → Maya-chan
Α ώστε το έχεις. ^^ Τίποτα, απλά σύντομα θα το αποκτήσω κι εγώ, μαζί με το What A Wonderful World.
Το Punpun να δούμε πότε θα τιμήσουν. :if:
Jun 18 2011 10:45
Maya-chan → Kenny
Yup, είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής μου. ^^ What about it?
Jun 18 2011 10:01
Kenny → Terraplant
More GAINAX fans are always welcome. Καλώς ήλθες. ^^
Δες και FLCL, και θα ψάχνεις από που σου 'ρθε... XD
Jun 18 2011 08:23
Kenny → Maya-chan
Γνωρίζεις γι' [URL="http://www.bookdepository.co.uk/Solanin-Asano-Inio/9781421523217"]αυτό[/URL], σωστά;
Jun 18 2011 08:21
Kai → Kenny
[spoiler]
Nα φανταστώ ότι ο 2ος side character θα φωνάζει 'όxι άλλο κάρβουνο' καθώς θα χάνει σε μια δραματική, συγκλονιστική παρτίδα 'Μουτζούρη'.
και από πίσω θ' ακούγεται Ζαβά-ζαβά γιατί έτσι όπως τους παρουσιάζουμε τους ήρωες, [I]ζαβά[/I] θα είναι όλοι. :hahaha:
[/spoiler]
Jun 15 2011 21:57
Kenny → Kai
[spoiler]Η Στέλλα θα είναι η δεύτερη γυναίκα του Kaiji. Η πρώτη θα είναι μία που του έφαγε όλα τα λεφτά, και στο πρώτο επεισόδιο θα ακούγεται το τραγούδι-ύμνος:
[youtube=oo4qHuQ3KlA]Πάνος Μιχαλόπουλος - Μωρή Τρελή[/youtube]
Επίσης χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν side character που θα βλέπει τους παίκτες να παίζουν μέχρι θανάτου και θα φωνάζει "ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! [B]ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ![/B]".
Πάει, το έχουμε ξεφτυλίσει. :hahaha:[/spoiler]
Jun 15 2011 21:50
Kai → Kenny
Just as planned, μια εικόνα γκρεμίζεται σήμερα :hahaha:
[spoiler]
Φυσικά, τώρα ειδικά που ανέλαβες με τόση ζέση τη μουσική επένδυση, δεν μπορώ να αρνηθώ :hahaha:, νομίζω πως πλησιάζουμε στη δημιιουργία ενός νέου έπους, μη σου πω ότι η διασκευή θα πάει και για Όσκαρ.
Πιστεύω πως η προσθήκη του γυναικείου ρόλου θα είναι μία καθοριστική στη σειρά καθότι πλέον το γυναικείο κοινό θα έχει ένα ρόλο με τον οποίο θα μπορεί να ταυτιστεί μαζί του κι έτσι η σειρά θα απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό. Θα την ονομάσουμε Στέλλα. Μάλιστα να προσθέσουμε ακόμα έναν ρόλο, την μάνα του Κίτσου γιατί όπως όλοι ξέρουμε
[spoiler]
[YOUTUBE]pPGO4XPa9Ck[/YOUTUBE]
[/spoiler]
Επίσης προτείνω ο Άρης αργότερα να προδώσει τον φίλο του με πολύ άσχημο τρόπο σ' ένα άγριο παιχνίδι πόκας και αργότερα να πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους (αυτό θα γίνει στη 2η season για να αφήσουμε τους θεατές σε σασπενς).
Εκτών των άλλων ο Καϊτζής θα πρέπει να επιδωθεί και σε διάφορα παιχνίδια στοιχημάτων όπως 'Πάμε στοίχημα', 'Κίνο' κλπ για να προσελκύσουμε και τη σύγχρονη νεολαία. Χορηγός βέβαια σε όλα αυτά ο ΟΠΑΠ γιατί... μια και το έχω πρόχειρο
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/Kaiji.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Jun 15 2011 20:56
Kenny → Kai
Αποκαλύφτηκα ρε γμτ, αγοράζω φανατικά Bleach και One Piece. Άτιμη Kai, με έδωσες στεγνά στον όχλο του .aNiMe//GR. :cry5:
[spoiler=Άσχετο]Μιλάμε έχω λιώσει. Τι πήγες και σκέφτηκες ρε; :hahaha::hahaha::hahaha:
Σου 'χω κι άλλες ιδέες. Το opening της σειράς θα είναι:
[youtube=jktFCHlzI2M]Μάρκος Βαμβακάρης - Όσοι εχουνε πολλά λεφτά[/youtube]
Ενώ παίζει ο Kaiji, ειδικά στις ζόρικες στιγμές, θα ακούγονται ταξίμια, πχ;
[youtube=azi-Q988hA8]Γιάννης Μωραίτης - Ταξίμι μερακλίδικο[/youtube]
Το δε ending θα είναι:
[youtube=eAMTwXpQLXc]Ευάγγελος Περπινιάδης- Δεν Ξαναπαίζω Ζάρια Πια [/youtube]
Άλλα τραγούδια που θα ντύνουν μουσικά τη σειρά θα είναι πχ:
[youtube=UkJuPvgrdWA]Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ο Κυρ Θάνος Πέθανε[/youtube]
[youtube=ktpN6gXZypw]Βαγγέλης Περπινιάδης - Μέσα Σε Κάποια Μάντρα[/youtube]
[youtube=3iUDyhmo03U]Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Του Βοτανικού Ο Μάγκας[/youtube]
Επίσης η ελληνική σειρά θα πρέπει να έχει έναν φίλο του Καϊτζή ονόματι Άρη, μόνο και μόνο για να μπορεί να ξεστομίσει ο πρωταγωνιστής μας την ατάκα "είναι πολλά τα λεφτά, Άρη", με τα γνωστά manly tears που όλοι αγαπάμε. :hahaha:
Τέλος, για να το κάνουμε τελείως ελληνικό, ο Καϊτζής χρειάζεται και μια γυναίκα, που να του λέει, με φωνή Μάρθας Βούρτση, "σταμάτα βρε Κίτσο μ' να παίζεις, θα μας κάψεις και τους δυο", για να παίρνει τη βαριά κι ασήκωτη απάντηση "άσε μας ρε γυναίκα!". :hahaha:
OK, πιστεύω ότι μετά απ' όλα αυτα (+ ότι είχα την αρχική ιδέα), τα λεφτά πρέπει να τα πάρουμε μισά-μισά. :kakaka:[/spoiler]
Jun 15 2011 20:35
Kai → Kenny
:kakaka: Αυτό δεν είναι αλήθεια, υπάρχει και το Fairy Tail και το Death Note. Μπορώ να φέρω Death Note, η Zura έχει 2 Fairy Tail, φέρε εσύ όλα τα υπόλοιπα που τα αγοράζεις μανιωδώς, μη κρύβεσαι, να δεις τι κόσμος που θα μαζευτεί.
[spoiler=Άσχετο]
Καθώς έβλεπα Kaiji της προάλλες, σκεφτόμουν πόσο μου θυμίζει παλιά ελληνική ταινία ώρες-ώρες με το δράμα και ότι την ώρα που πίνεις τις μπύρες μόνο ο Ζαμπέτας λείπει από δίπλα. Κι εκείνη την ώρα μου ήρθε στο μυαλό που λέγατε με τον Tragic Prince για τον Kaiji να παίζει τάβλι.
Ολόκληρο χρυσορυχείο είχατε για ιδέα και δεν την αφήσατε να περάσει στο φλου. [I]Eτοιμάσου να σου φύγουν τα μαλλιά κι ένα κρύο κύμμα αέρα να σε διαπεράσει.[/I]
[B]Ολόκληρη[/B] ελληνική έκδοση Kaiji, όχι μόνο τάβλι, μισές δουλειές. Με πρωταγωνιστή τον Κήτσο Καϊτζή, να παίζει τάβλι, μπουρλώτο, ξερή και ζάρια και από πίσω αυτός που κάνει την περιγραφή να μιλάει μόρτικα. Όταν πίνει μπύρες θα παίζει Ζαμπέτας και οι κοπέλιά του ending θα βρει έναν ρόλο ως κορίτσι του μόχθου και τις εργατιάς και θα τραγουδάει στο πλευρό του. Επίσης φυσικά το dub του κ. Καϊτζή θα το κάνει ο Νίκος Ξανθόπουλος. Θα το λατρέψει η ελληνική τηλεόραση και οι σπόνσορες θα πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον.
:kakaka: Του χρόνου που θα έχω πάρει τα δικαιώματα για διασκευή και θα είμαι [B]πλούσια[/B], θα κλαίτε.
[I]Αυτή τη στιγμή θέλεις να πηδηχτείς από το παράθυρο με αυτά που διάβασες ή να βρεις μια καλή πηγή θερμότητας. I know, but I don't care. :kakaka:[/I]
[/spoiler]
Jun 15 2011 19:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed