Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyKai

Μπααα... αν δεν είναι τόμοι Naruto-Bleach-One Piece, ούτε που θα ιδρώσει το αυτί τους. Εσύ, η Zura κι εγώ θα τα καμαρώνουμε. :P
Jun 15 2011 19:13
Photo

KaiKenny

Μπορώ άνετα να σε φανταστώ με μια τσάντα γεμάτη manga και λυσσασμένους fans να την κοιτάνε γύρω-γύρω κάπως έτσι :kill4u: :kakaka: Φέρε-φέρε, από κοντά, όλα τα manga είναι υπέροχα.
Jun 15 2011 18:57
Photo

KennyKai

Don't worry, όταν το αγοράσω θα σου το φέρω κι αυτό να το δεις από κοντά. :hihi2:
Jun 15 2011 18:44
Photo

KaiKenny

Αχαα... είδα την περιγραφή και τα εξώφυλλα είναι κάπως περίεργα οπότε το έκοψα κάπως έτσι, thanks για τη διευκρίνιση.
Jun 15 2011 18:41
Photo

KennyKai

BTW το 7 Billion Needles δεν θα το χαρακτήριζα "για γερά στομάχια". Δεν επικεντρώνεται σε σοκαριστικές εικόνες. Είναι κυρίως sci-fi, με στοιχεία horror. Κάτι σαν το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1000"]Parasyte[/URL].
Jun 15 2011 18:35
Photo

KennyKai

Άσε. :if: Εντωμεταξύ είναι και πολλά δυτικά graphic novels που θέλω να αγοράσω (Watchmen, Sandman, Blacksad etc), και οι τιμές τους είναι σωστό φαρμακείο. Αλλά που θα πάει... σιγά σιγά, θα τα αγοράσω όλα. :8):
Jun 15 2011 18:22
Photo

KaiKenny

:hahaha: Αααα.... much better now και δεν ξεχωρίζεις και από τους υπόλοιπους. Επίσης να φανταστώ πως είναι manga για 'γερά στομάχια'; 6 σελίδες; Αν έβαλες να σε ειδοποιούν και με mail καθέ φορά που πέφτουν οι τιμές δε θέλω να σε βλέπω κάθε φορά που θα μπαίνεις σε πειρασμό να αγοράσεις κάτι πριν την ώρα του :hahaha:
Jun 15 2011 18:15
Photo

KennyKai

[QUOTE]:kill4u: Η οποία είναι;[/QUOTE]... γι' αυτό σου λέω να αλλάξεις χρώμα στα hyperlinks, για να [URL="http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=billion+needles&search=search"]τα[/URL] ξεχωρίζεις μέσα στο κείμενο. :hihi2:[QUOTE]:kakaka: Να τα βάζεις σε wishlist[/QUOTE]Oh, believe me, η wishlist μου είναι ήδη 6 σελίδες, και ακόμα λείπουν βιβλία που θέλω να αγοράσω. :kakaka:
Jun 15 2011 18:00
Photo

KaiKenny

NICE! Άντε με το καλό να σου έρθουν τώρα :kakaka: σκέψου ότι αυτή τη στιγμή είναι μέσα στο αεροπλανάκι και σιγά-σιγά πλησιάζουν όλο και περισσότερο στα χέρια σου. :kill4u: Η οποία είναι; :kakaka: Να τα βάζεις σε wishlist, παραδόξως όταν βάζω κάτι μέσα μετά από λίγο καιρό έχει προσφορές, να μην τις χάνεις. Το 2ο volume του Afterschool το τσίμπησα φθηνά έτσι. :sadist: Το 3ο volume έχει -25% για preorder αλλά δεν με παίρνει να το παραγγείλω γιατί θα φτάσει και δε θα είμαι εδώ.
Jun 15 2011 17:56
Photo

KennyKai

Dispatched και τα 5. Άντε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. BTW, [URL="http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=billion+needles&search=search"]έχω ήδη εντοπίσει την επόμενή μου αγορά[/URL]. :kill4u:
Jun 15 2011 17:28
Photo

KaiKenny

Ε, μια χαρά. Αν δεν φύγουν σήμερα, αύριο μάλλον θα φύγουν και τα άλλα 2. Έχεις 14 μπροστά σου, σωστά; Μην αγχώνεσαι και το γρουσουζέψεις στο τέλος >.< Νομίζω καλύπτεσαι έτσι κι αλλιώς αν δεν έρθουν γιατί τα standar για Ευρώπη είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες αν δεν κάνω λάθος, οπότε αν μέσα στις 14 δεν έχει έρθει τίποτα ask for a refund, δεν μπορούν να σου πούνε κάτι.
Jun 15 2011 14:59
Photo

KennyKai

3/5 dispatched σήμερα... άντε να δούμε... τα νύχια μου θα φάω από την αγωνία.
Jun 15 2011 14:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ε χε χε χε...ευχαριστώ! Κάτσε να τελειώσει η Kai με τη σχολή και να πάει να καεί στο χωριό και θα χω κι άλλα! xD
Jun 14 2011 22:37
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Mε γεια το νέο κοστούμι. :P
Jun 14 2011 19:31
Photo

Serestrum → Kenny

[YOUTUBE]0E5Fxe_eYQA[/YOUTUBE]
Jun 14 2011 14:11