Community Status Updates
Kai → Kenny
Σ' αυτό συμφωνώ. Βασικά, άνετα μπορούσε να συνεχιστεί η ιστορία για μερικά volumes ακόμα. Τι στο καλό, δεν ήταν και πολυχρησιμοποιημένο το θέμα, τόσα είχε να κάτι, μα τι να πεις.Όσο για τη σχέση των παιδιών, τελείως στον αέρα έμεινε. Κρίμα, πολύ κρίμα και ήταν ωραίο ζευγάρι.
:knock-knock: Με το καλό τώρα η επόμενη δουλειά τους.
Jun 22 2011 08:05
FrenzyApe → Kenny
ειλικρινα σου λεω, καλυτερα να μην το ειχα δει. Ακομα νιωθω το κενο..........
τουλαχιστον ειδα το desert punk και γελασα λιγο, αν και το σκοτωσαν στο τελος
Jun 22 2011 01:59
Kenny → Mike The Great
Ο Chuck Norris είναι μαθητής μου. Είμαι περήφανος γι' αυτόν.
Jun 22 2011 01:58
Kenny → Kai
Ναι, δε λέω, δε χρειαζόταν να φτάσει και τα 15+ volumes, αλλά μόνο 2; Δ[B]γ[/B]ιάολε, ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑ, ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ. :roar:
Και δεν το πιστεύω ότι [B]για άλλη μια φορά[/B], στο θέμα "romance development", μένω με το πληκτρολόγιο στο χέρι.
Fuck you, Japan, fuck you. :madtodeath:
Jun 22 2011 01:03
Kenny → FrenzyApe
Μετά το Cowboy Bebop το χάος, μετά το Cowboy Bebop τίποτα.
Σου μιλάει άτομο που έχει δει ολόκληρη τη σειρα (+ την ταινία) 4 φορές... και μεμονωμένα επεισόδια άπειρες φορές. Πίστεψέ με, σε καταλαβαίνω. Δυστυχώς όμως, τέτοια anime δεν ξαναγίνονται.
Jun 22 2011 00:56
keitaro → Kenny
thanks!!!:nod2:Ναι έλεγα να δοκιμάσω το alcohol έχω κατεβάσει και την έκδοση cs3 αλλά επειδή το pc είναι λιγο αρχαίο σέρνεται.I hope the site works:nosey:
Jun 22 2011 00:54
Kenny → keitaro
Χμμμ... θα σου έλεγα το Photoshop μιας και είναι το καλύτερο πρόγραμμα για image editing, αλλά είναι ιστορία να το βρεις, να το κατεβάσεις, να το εγκαταστήσεις... άσε που είναι και βαρύ πρόγραμμα.
Από την άλλη, μπορείς να το κάνεις και στη Ζωγραφική των Windows, αλλά το αποτέλεσμα είναι απαίσιο.
Οπότε για μια μέση λύση... θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις [URL="http://www.picresize.com/"]αυτό το site[/URL].
Jun 22 2011 00:48
Serestrum → Kenny
Τελικα δεν εγινε δουλεια με αλλα προγραμματακια.
Αντε, καλη τυχη μαν!!!!
Jun 22 2011 00:42
Kenny → Cassiel
Ναι, μου έδειξε σήμερα ο Adventurer το thread, και ομολογώ ότι πελάγωσα λίγο με όλα αυτά τα posts. Ελπίζω να έκανα καλή δουλειά. :P
Jun 22 2011 00:39
keitaro → Kenny
aloha!Να κάνω 1 ερώτηση επειδή είμαι και ψιλοάσχετος σε αυτό το θέμα(show mercy):sadist:μπορείς να μου πεις κάποιο πρόγραμμα για να μικρύνω την ανάλυση μίας εικόνας που θέλω για να την βάλω στην sig μου:blingeye2:;
Jun 22 2011 00:33
Kenny → Serestrum
Don't worry, τα έχω κρατήσει τα 7 στον δίσκο τους. ^^
Απλά χρειάζομαι XP για λίγο, λόγω συμβατότητας και λόγω Hyper Terminal.
Wish me luck, bro.
Jun 22 2011 00:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed