Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiKenny

Μια χαρά τότε. Την ίδια απορία την είχα κι εγώ να πω την αλήθεια. Τα 4 τελευταία τεύχη του RuroKen τα είχα παραγγείλει όλα μαζί και ενώ τα 3 ήρθαν κανονικά παρέα μέσα σε μια βδομάδα, το τεύχος 26 είχε κάνει δύο. Έλα τώρα πες μου πώς γίνεται αυτό, ενώ φύγανε όλα την ίδια μέρα. Το μόνο λογικό θα ήταν ότι όταν φτάνουν στο ταχυδρομείο, τα χωρίζουν όπως να'ναι. Επίσης fun fact, είχα μπει στη wishlist μου πριν καιρό όταν μου είπες πει ότι έκανες order το Yotsubato και έλεγε δεν ήταν διαθέσιμο και απορώντας για το πότε πρόλαβε και ψεπούλησε πάλι μπήκα μέσα στη σελίδα του. Ναι, εδώ και πολύ καιρό το UFO είχα στη wishlist την έκδοση της ADV. Go me και δέχομαι συγχαρητήρια.
Jun 30 2011 17:56
Photo

KennyKai

Τελικά θα κάτσω Θεσσαλονίκη τούτο το καλοκαίρι, οπότε δεν τίθεται θέμα να το χάσω ΑΝ έρθει... το θέμα είναι, αφού γίνανε όλα dispatched την ίδια μέρα, αυτό γιατι δεν το έχω ακόμα;
Jun 30 2011 17:00
Photo

KaiKenny

0.0 Πλάκα κάνεις[I]!![/I] Και σήμερα είναι η τελευταία μέρα; ...Γυρνώντας πίσω τις σελίδες... [QUOTE]Πάνω από 15 μέρες δεν θα κάνουν πάντως, εκτός κι αν είσαι πολύ γκαντέμης >.<[/QUOTE] Είσαι πολύ γκαντέμης γενικά ή σε γκαντέμιασα; Να μην το έχω βάρος στη συνείδησή μου. Πάντως αφού έκλεισε 17 μέρες, αν δεν κάνω λάθος, και αν ρώτησες και το ταχυδρομείο και δεν είναι εκεί, στείλε ένα mail στο book μιας και όταν έρχοντε, εκτός κι αν είσαι τυχερός και στα αφήσουν μέσα στην πολυκατοικία και συνεννοηθείς με κανέναν, τα κρατάνε μόνο για 15 μέρες στα γραφεία τους. Να μην πάνε τζάμπα τα λεφτά.
Jun 30 2011 16:45
Photo

KennyKai

Ακόμα να έρθει το Yotsubato. T^T
Jun 30 2011 16:21
Photo

demonicMC → Kenny

Χώστο banακι
Jun 27 2011 22:19
Photo

meidei → Kenny

Άρα σε κάποιο άλλο σάιτ αναφερόσανε.
Jun 26 2011 13:04
Photo

Kenny → meidei

Δεν θεωρώ τον αγνωστικισμό υποκατηγορία του αθεϊσμού, οπότε όχι.
Jun 26 2011 12:56
Photo

meidei → Kenny

Φιλικός άθεος κι εσύ, ε;
Jun 26 2011 12:27
Photo

KaiKenny

Άντε με το καλό και τα άλλα, αν και μέσα στο Σαβ/κο λίγο χλωμό να κουνηθούν οι δικοί μας οπότε από βδομάδα υποθέτω. :( Κρίμα που δε γίνεται, κάποια άλλη φορά τότε.
Jun 24 2011 14:30
Photo

KennyKai

The good news first: Σήμερα παρέλαβα 4 στα 5 (μόνο το Yotsubato περιμένω ακόμα). The bad news: Δεν θα μπορέσω να έρθω στο meeting την Κυριακή. T^T Κάποια άλλη φορά, I guess...
Jun 24 2011 14:12
Photo

KaiKenny

:joyful: Ο Kano Yasuhiro θα βγάλει νέα σειρά στη Jump. Τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαν να έρθουν τώρα που κόπηκε το Hokegami.
Jun 24 2011 08:53
Photo

KaiKenny

Χμμμ... Αυτό το είχα ανοίξει μόνο και μόνο για να δω την περιγραφή όταν είχε βγει η ανακοίνωση για το άνιμε. Σαν περιγραφή δεν με τράβηξε, μα μιας και το διαβάζεις και ξέρεις καλύτερα, θα του ρίξω μια ματιά. :)
Jun 23 2011 18:42
Photo

KennyKai

Και το Chihayafuru είναι πολύ ωραίο (διαβάζω το manga), αλλά κάτι μου λέει ότι θα μείνει αμετάφραστο. :sigh2:
Jun 23 2011 18:34
Photo

keitaro → Kenny

????So the rumors are true!!!:OMG3:Αυτό σημαίνει ότι τα όνειρα μου για ασταμάτητο trolling διαλύθηκαν ολοσχερώς!Damn you kenny:nanteee:
Jun 23 2011 18:13
Photo

Tenshi → Kenny

Έχω πολύ καλό δάσκαλο ωρέ!! Mα όταν έπαιζα, ήμουν "Τι στην ευχή, παίζει ο Κenny μέσω Team Viewer?" :P
Jun 23 2011 17:41