Jump to content

Community Status Updates

Photo

Regina → Kenny

Βρε Kenny παραλίγο να με πνίξεις.I Lol'd.:P
Aug 24 2011 20:20
Photo

Kenny → Strange Loop

Δ-δεν το έκανα εγώ! (Είσαι offline. :()
Aug 24 2011 12:11
Photo

Strange Loop → Kenny

ΜΙΛΑ!
Aug 24 2011 11:05
Photo

zennith666 → Kenny

Αδεν παιζει φεύγω(από το νετ) διάβασα το πρώτο chapter ,έχω δακρύσει από τα γέλια, έχω γίνει ρεζήλη...
Aug 24 2011 03:52
Photo

zennith666 → Kenny

Ερώτηση το to love ru :darkness einai sequel? και στο mangareader.net που άρχισα το πρώτο δεν το έχει το darkness πες μου ένα καλό site για live διαβασμά αμα ξέρεις κανένα καλύτερο...
Aug 24 2011 03:42
Photo

Kenny → Regina

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/mpaoki-osaka.jpg[/IMG]
Aug 23 2011 22:26
Photo

KennyAnelis

Μαρή, τι τσετσίπωτο setάκι είναι αυτό; [spoiler]Πλάκα κάνω, γαμάτο είναι. :hahaha:[/spoiler]
Aug 23 2011 18:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Eίναι η σειρά της Kai τώρα...ετοιμάζεται. Wait for it..wait for it...
Aug 23 2011 10:07
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/penguineatingasnack.gif[/IMG] Παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον. Do go on.
Aug 23 2011 10:04
Photo

zennith666 → Kenny

Θα το κάνω όταν πάω σπίτι στην λάμια(10 μέρες) γιατί είμαι κόρινθο στην μαμά τώρα.Αυτή η δουλεία δεν γίνεται απο νετ πρέπει να είσαι σπίτι...Και sensei δεν είσαι Θέος(με την θρισκεύτικη ένοια) να μην κάνεις λάθη μέχρι και ο γιόντα δεν κατάφερε να νικήσει τον καγκελάριο στο star wars 3 (utlimate wrong from him)!!!!!!!!!!!
Aug 22 2011 01:07
Photo

Kenny → zennith666

Χαχα, ωραίος! :P Λοιπόν, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και χτίσε από τώρα τη manga list σου (προτείνω το Manga-Updates, BTW, μιας και έχει την καλύτερη database από τα 3). Τώρα, που είναι ακόμα μικρή και παλεύεται. Εγώ υπέφερα διπλά γιατί στην αρχή δεν τα σημείωνα πουθενά, μετά ειχαν φτάσει τα 200-τόσα και κόντευα να χάσω τη μπάλα, οπότε έκατσα και τα πρόσθεσα ένα-ένα σε μια λίστα στο Mangatraders... και αργότερα (όταν είχαν φτάσει στα 500-τόσα) πήρα τη ζόρικη απόφαση να τα ξανα-μεταφέρω όλα, πάλι ένα-ένα, στο Manga-Updates. Μάθε από τα λάθη του sensei. :P
Aug 22 2011 00:55
Photo

zennith666 → Kenny

Ναι και είδα την λίστα σου είναι "λίγο" μεγάλη όχι "πολύ" δεν θα σε φτάσω σύντομα.Έπείσης για να λυθεί και η ελάχιστη απορία chapter rate έχω τα 25-40 per hour(έκανα 1 και κάτι ώρες να διαβάσω όλο το V+R [B]1)[/B](πόπο πρέπει να μπεί στο S.I. αυτή η μονάδα).
Aug 22 2011 00:48
Photo

zennith666 → Kenny

Nαι φάντασου ότι h δικία μου είναι σε ένα τετράδιο και έχει μόνο anime (45) αλλά επειδή πρέπει να την ανανεώσω δεν την έχω ανεβάσει κάπου και να σου πω μέχρι που το ανέφερες δεν το είχα σκεφτεί. manga είναι ελάχιστα που έχω διαβάσει και σε αύτο φταίει( ότι σου σου είπα )το ότι δεν τα είχα στο νου μου .(γενικώς είναι τα[B] main[/B] bleach,naruto,one piece,hitman reborn,d-gray man,fairy tail,07-ghost και το last R+V). Λόγου όμως του τελευταίου και κυριως εσένα ανακάλυψα ότι αγαπάω και αυτά εκτώς από τα anime oπότε θα μεγαλώσει η λίστα!!!!!
Aug 22 2011 00:44
Photo

Kenny → zennith666

Από περιέργεια... έχεις κάποια λίστα σε Manga-Updates, MyAnimeList, Mangatraders ή κάπου αλλού, όπου έχεις σημειωμένα όλα τα ongoing manga που παρακολουθείς; Πριν ρωτήσεις, [URL="http://www.mangaupdates.com/mylist.html?id=186825&list=read"]here's mine[/URL]. Προειδοποιώ, θα τρομάξεις από το μέγεθος. XD
Aug 22 2011 00:32
Photo

zennith666 → Kenny

Κοίτα όταν βρήκα το site έψαχνα ένα τρόπο να ανάνεώσω την λίστα μου στα animes (έβλεπα animes μόνο τότε).Eίχα δει λίγα και μόνο έναν φίλο είχα που μου έλεγε καινουρίες σειρές να δω.Manga δίαβασα αρχίκα έπειδη έιναι πιο μπρόστα στη ιστορία(δίαβασα τα μεγάλα πρώτα). Δηλαδή δεν το είχα σκοπό να κοιτάω και τα manga τα καινούρια... Βέβαια αύτο όπως καταλαβαίνεις άλλαξε απο την στιγμή που μπήκα εδώ. Είχα μόλις ανακαλύψει το πόσο μου αρέσουν και το site έπεσε σαν δώρο από τον ουρανό.Απλά σου λέω πώς η λίστα μου έχει γίνει "μεγάλη "από άδεια (συνήθως είχα μόνο ένα να δω μετά απο κάθε σειρά)και γι'αυτό ιδρώνω όταν μου έρχονται πολλές προτάσεις.Βέβαια μέσα στο επόμενο 6μηνο κάτι μου λέει πως θα τα δώ όλα αυτά γιατί στο ότι δεν με "φοβάσαι" τελικά συμφωνώ!! :P
Aug 22 2011 00:27