Community Status Updates
Hanzo → Black Rock
Kaλα "ελευθερο" game με τπτ δεν το λες αλλα ναι τουλαχιστον δεν κολλας επειδη ξεχασες να πατησεις inspect σε ενα ανυπαρκτο αντικειμενο σε μια γωνια πχ.Αλλα απο κει και περα γινεται αισθητη η απουσια των trials και για μια ακομα φορα αναλωνεται τζαμπα χρονο στο να αποδεικνυεται obvious things."Officer Meekings did it" για δευτερη φορα ηταν too much :P Αlso,I miss Phoenix.
Naι για το sequel του Genji αναφερομουν με το chess logic (uminekolol).To crossover με τον Layton το περιμενω επισης.
Ενα αλλο καλο για DS που πιθανοτατα θα ξερεις ειναι το Nine hours,nine persons,nine doors.Good stuff.
Dec 12 2010 23:47
Black Rock → Hanzo
το προτίμησα κατά πολύ περισσότερο από το GS γιατί είναι λιγάκι πιό ελέυθερο και έχει μερικά καινούργια κολπάκια. Το GK 2 ξέρω από καιρό οτι θα βγεί όπως και το GS VS Professor Layton. Μάλλον ένα από αυτά τα δύο θα εννοείς
Dec 12 2010 23:35
Hanzo → Black Rock
Υou won't rest until you've inspected every suspicious looking nook n cranny δηλαδη? xD
Καλουτσικο το Gyakuten Genji aλλα καποιες υποθεσεις (η τριτη και η τελευταια πχ) kinda dragged.
Kaτα τα αλλα,oμορφα sprites,μουσικη απο Iwadare και καποιοι ωραιοι νεοι χαρακτηρες.Δεν με χαλασε αλλα Trials and Tribulations δεν ειναι.Aνακοινωθηκε και sequel btw.
Dec 12 2010 23:22
Hanzo → Black Rock
Ωραιο σετακι.
Πριν ειχες Akagi/Kaiji και τωρα gyakuten saiban.I have both xD
Nice taste.
Dec 12 2010 22:46
Black Rock → Putin
Δεν ξέρω αν δέχονται vectors από screencaps, το dpi θέλει λίγο φτιάξιμο. Πέρασε του ένα Blur στο PS για σιγουριά. Θες credit ή όχι,καλό θα ήταν να βάλεις την φράση και επίσης να βάλεις το όνομα που έχεις στο ΑΡ συμπεριλαμβανομένου και της διεύθυνσης του προφίλ σου. Το μέγεθος χωρίς να είμαι σίγουρη πρέπει να είναι καλό
EDIT: Μιά χαρά δέχονται screencaps,το έλεγξα.
Από τότε που έβαλαν το V6 το AP σέρνεται άγρια. Α,και στείλε μου καμία πρόσκληση φιλίας. Το γυαλιστερό μου βέκτορ είναι στο ΤΟΡ 3 αυτές τις μέρες οπότε θα με βρείς εύκολα :Π
v Mediafire dude,just upload them in mediafire and send the link
Nov 11 2010 03:10
Putin → Black Rock
Would you mind checking [URL="http://img255.imageshack.us/img255/5089/fishgirl.png"]this[/URL] out?
Κυρίως θέλω να δεις αν είναι κομπλε για να φύγει για AP, γιατί δε δέχτηκαν το τελευταίο μου upload ΚΑΙ μου αφαίρεσαν 100 papers (τ_τ) επειδή, απ'ότι κατάλαβα, δεν έγραψα κάτι ανάλογο του "credit if used". Dx
Xρειαζόμαστε papers. xD
Nov 11 2010 02:48
Black Rock → Strange Loop
ναι,δεν μπορώ να πώ οτι είναι πιο δύσκολο από του Cambridge αλλά όσο να ναι 6 χρόνια στην ελλάδα τώρα,τα αγγλικά μου άρχισαν να σκουριάζουν. >.<
Nov 10 2010 13:36
Strange Loop → Black Rock
Kαλη επιτυχία, μη σκας, θα το πάρεις, εδω το πήρα εγω, xD
oταν πεσω σε καποιο καλο scan θα στο στειλω....
Nov 10 2010 12:04
Black Rock → Strange Loop
to cut a long story short,μπορείς να μου στείλεις τις εικόνες και όταν βρώ χρόνο ή έμπνευση θα σου κάνω κάτι.
Διαβάζω για το ECPE του Michigan που δίνω τέλος του μήνα και είμαι λίγο αγχωμένη so please be gentle
Nov 10 2010 01:22
Strange Loop → Black Rock
Aν σου δώσω σχεδόν το μισό μου βασίλειο, θα μου κάνεις ενα wallpaper( asuka) size 2550x1440;
Nov 09 2010 23:36
Black Rock → Putin
Να με συγχωρείς,μπορεί να είμαι εγωίστρια όσο δεν πάει αλλά μιά χαρά αγάπη και κονσέρβες πολυτελείας τον μήνα του δίνω
Nov 09 2010 13:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed