Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rock → Putin

λοιπόν λοιπόν. Πρωτο και βασικό ξέχασε το λαιβ πειντ εντελώς. για αρχή αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι τα layers σου πρέπει να είναι έτσι. >Outlines >Base Colors >Ligthed Parts >Shaded Parts >Gradient Base >Gradient Shadow >Gradient Light Στο gradient tool μπορείς να σύρεις πολλά χρώματα. Απλά παίρνεις το χρώμα και το πετάς στην μπάρα. Ρυθμίζεις αν θές να είναι linear η radial,θα δείς κάτι κουτάκια για κάθε χρώμα. Αν τα μετακινήσεις μπορείς να αλλάξεις την δύναμη και την θέση του κ'αθε χρώματος. Για την ώρα κι εγώ στον πειραματισμό είμαι. Έχω χάσει την διαθεση μου τώρα τελευταία οπότε δεν μπορώ να σε πολυβοηθήσω. Θα σε κρατάω όμως ενήμερο για ότι καινούργιο και μην φοβάσαι να κάνεις κι άλλες ερωτήσεις. Εδώ είμαστε [SIZE="1"]να χα ένα τσουρέκι τώρα καλά θα ήταν >.<[/SIZE]
Apr 06 2011 00:33
Photo

Putin → Black Rock

Γεια τελεία. Όπως είπα I'd like your assistance, it's them gradients this time. .-. Πες πως έχω κάνει τα outlines ενός vector χρησιμοποιώντας shapes. Μετά, πάω στο coloring, γεμίζοντας τις περιοχές ανάμεσα στα shapes με το χρώρα που θέλω, κορρέκτ; Τι γίνεται όμως όταν αυτές τις περιοχές θέλω να τις γεμίσω όχι με solid colour, αλλά με gradients; Στα shapes βρήκα πάνω κάτω πως δουλεύουν, αλλά στις neutral περιοχές το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εφαρμόσω το gradient αφού τις γεμίσω με το paint bucket, αλλά έτσι δε μπορώ να ελέγξω τίποτα πέραν των χρωμάτων στο gradient, βλ. angle etc. Ελπίζω να ήμουν κατανοητός, αν όχι θα φάω ένα τσουρέκι και θα ξαναδοκιμάσω.
Apr 05 2011 22:38
Photo

Hajime_SaitoBlack Rock

[IMG]http://img11.hostingpics.net/pics/246922Amnesia_Shadow_1.png[/IMG] Sweet Dreams!
Apr 01 2011 00:14
Photo

Black RockHajime_Saito

[SIZE="7"]=3=[/SIZE] πουφ πίσω για ύπνο. Θα έρθω στα ίσια μου πάλι που θα πάει...
Apr 01 2011 00:08
Photo

Hajime_SaitoBlack Rock

Ε, τότε αντί για Dinosaur θα γίνω Reverse-Dragon.
Mar 31 2011 23:52
Photo

Black RockHajime_Saito

that could also mean that ur ass is gonna be on fire from the neverending gases xD
Mar 31 2011 23:42
Photo

Hajime_SaitoBlack Rock

Αυτό έχει 2 γράμματα διαφορά απο το Dynamite. I'm that awesome!
Mar 31 2011 23:32
Photo

Black RockHajime_Saito

[IMG]http://i56.tinypic.com/21l6781.jpg[/IMG] Dino + Vegemite = DINOMITE Παλιοδεινόσαυρε
Mar 31 2011 23:16
Photo

Black Rock → Erisadesu

Playstation 2 game Persona 4
Mar 30 2011 19:37
Photo

Erisadesu → Black Rock

απο που είνα το σετάκι σου;
Mar 30 2011 18:32
Photo

Black Rockiristella

μην ανησυχείς. Θα γυρίσω σιγά σιγά... προς το παρόν ξαναγυρίζω στο κρεβάτι μου για ύπνο
Mar 29 2011 22:01
Photo

iristellaBlack Rock

Ωχ συλλυπητήρια ρε συ. :S Na είστε καλά να την θυμάστε. Ελπίζω τώρα που γύρισες να σε βλέπουμε πιο συχνά. We missed having you around ^w^
Mar 29 2011 21:56
Photo

Black Rockiristella

ναι γύρισα γύρισα πέρασα καλα αλλά δεν τελείωσε καλά γιατί η καλή μου θειούλα πέθανε και γυρίσαμε όλο το σόι στο νησί για να την θάψουμε
Mar 29 2011 21:47
Photo

iristellaBlack Rock

B-B-But why? :( Aν κάνω puppy eyes θα βοηθήσει την κατάσταση; Αnw γύρισες? Πέρασες όμορφα?
Mar 29 2011 21:37
Photo

Black Rockiristella

maaaaaaaybe
Mar 29 2011 21:34