Community Status Updates
Black Rock → Putin
Δεν υπάρχει περίπτωση να τον καλοέμαθα εγώ. Αυτό το γατί έχει κατάθλιψη,εδώ δεν ξέρει αν πρέπει να φάει. Πρέπει να είμαι από πάνω του να τον βλέπω,βλέπει το φαγητό με κοιτάζει,ξαναβλέπει το φαγητό τρώει μία μπουκιά,κλαίει,γυρίζει το σπίτι μία φορά κλαίγοντας,ξαναγυρίζει και τρώει κανονικά. Τώρα αν δεν τον βλέπω πάλι είναι ικανός να μην βάλει μπουκιά
Nov 09 2010 03:26
Putin → Black Rock
Εμένα μου μυρίζει περισσότερο bored cat παρά emo cat. χδ
My guess is ότι τον καλόμαθες και βαριέται να κουνηθεί, σε σημείο που βαριέται πλέον τα πάντα, thus the sadface.
Κιεγώ παρόμοια περίπτωση είμαι, ίσως πλην του καλομαθημένου μέρους, γι'αυτό μου φαίνεται πως νιώθω τον τυπά. xd
Nov 09 2010 02:53
Black Rock → Phantom Duck
με πρόλαβε άλλος οπότε αποσύρρομαι... Ελπίζω να σε βολέψει ο browser τόσο όσο κι εμένα
Nov 09 2010 02:42
Black Rock → Putin
Ο δικός μου είναι μοναδική περίπτωση. Το πιο κλασικό είναι οτι έχει την φάτσα του μελοθάνατου ακόμα και αν είναι καλά...Αν θέλει να ανέβει πάνω μου, ενώ μπορεί θέλει να τον σηκώσω εγώ αλλιώς κλαίει απίστευτα.Αν τον σηκώσω πάλι με κοιτάζει στα μάτια με ένα παραπονεμένο βλέμα λες και δεν ξέρει αν πρέπει να χαρεί η όχι. Περιττό να πώ οτι έχει νιαούρισμα αδελφής και ενώ ξέρει οτι οι κατσαρίδες είναι κακές,δεν τις ακουμπάει
Nov 09 2010 02:40
Putin → Black Rock
Well, αγαπάμε γάτες όπως και νά'χει.
Πήγα χωριό να ψηφίσω (!) χθες και πήρα τη δόση μου, η ξαδέρφη μου ξεκίνησε από μια γάτα και κατέληξε σε ~20 που κυκλοφορούν μέσα και γύρω απ'το σπίτι.
Κάθε φορά που μπαίνει αυτοκίνητο στο "χώρο" τους φοβάμαι μη ενωθεί κανένα με το χώμα τόσα που είναι. D:
Nov 09 2010 02:25
Phantom Duck → Black Rock
[QUOTE]Απλά κάθε φορά πρέπει να το αλλάζεις στο κατάλληλο λεξικό όταν γράφεις[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Αν δηλαδή υπάρχει κάποιο ελληνοαγγλικό λεξικό που αναγνωρίζει αυτόματα και τις δύο γλώσσες. Σαν αυτό δηλαδή
[url]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3451/[/url]
[/SIZE][/FONT]
Nov 09 2010 02:16
Black Rock → Phantom Duck
Σχετικά με τα λεξικά στο Opera. Δεν πολυκατάλαβα αν θές λεξικό ή διορθωτή και επειδή χρησιμοποιώ Opera χρόνια ξέρω οτι δεν υποστηρίζει addons αλλά πρέπει να δουλέψεις με script.
Αν πατήσεις δεξί κλίκ σε κείμενο που γράφεις θα δείς την επιλογή dictionaries. Πατώντας το βλέπεις την λίστα με αυτά που είναι προεγκατεστημένα και την επιλογή να προσθέσεις κι άλλα. Το παράθυρο που θα εμφανιστεί μετα δείχνει όλες τις διαθέσιμες γλώσσες. Απλά επιλέγεις και πατάς επόμενο. Απλά κάθε φορά πρέπει να το αλλάζεις στο κατάλληλο λεξικό όταν γράφεις
Nov 09 2010 01:53
Black Rock → Anelis
hell,i know! I want to give that feeling to everyone that sees me
Nov 05 2010 16:33
Black Rock → Putin
*cough cough*
I'm a perfectionist damnit, small things like that just drive me nuts!
(although,i must say my emo cat is the master of insanity xD)
Nov 05 2010 13:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed