Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Night Wizard Seal

[QUOTE=Night Wizard Seal;532221]Katekyou Hitman Reborn --> [B]72[/B] chapter. Τα πρώτα 50 κεφάλαια ήταν πολύ εισαγωγικά, με αργή ανάπτυξη της πλοκής και κάποια ήταν λίγο άκυρα και άκαιρα :P Αλλά στα τελευταία chapters που διαβάζω η δράση μεγάλωσε και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Φεύγει νεράκι και, επειδή είμαι ήδη προϊδεασμένος, έχω πολλές expectations από αυτό το manga. i will definitely keep reading![/QUOTE] Ωραίος! Μόλις το τελειώσεις περιμένω εντυπώσεις. :P Αλλά πες την αλήθεια, σου άρεσαν τα πρώτα κεφάλαια. XD
Sep 27 2011 22:08
Photo

Vagelio → Jorg

Οπότε θα πιάσουμε και penguim drum. Δεν ξέρω για το no.6, μου ακούγεται τόσο lame όταν διαβάζω τα σχόλια στο thread του (και αυτό τον καιρό τυχαίνει να βλέπω πολλές κωμωδίες). Είδωμεν γι΄αργότερα.
Sep 26 2011 11:01
Photo

Jorg → Vagelio

Ε με βλέπεις που επιμένω τόσο πολύ, γιατί το sket dance είναι ότι κοντινότερο έχω δει στο Gintama. Επίσης θα δώσει τη φωνή του στους πιο γαμάτους χαρακτήρες από τα εκάστοτε anime. XD Οι πιγκουίνοι είναι μοναδικοί και είναι από τα anime που αξίζουν για αυτή τη season. Το no.6 ξεκίνησε το γιατί έχει πολύ γέλιο. :P Έχει και BL οπότε δεν πιστεύω να σε χαλάσει.
Sep 25 2011 14:59
Photo

Vagelio → Jorg

Είμουν σίγουρη ότι θα το πρότεινες :Ρ και τυχαίνει να το έχω ήδη να κατεβαίνει. To crossover αυτών το δυο το έχω ακούσει, και ειλικρινά, λυπάμαι τον sugita που θα πρέπει να αποδίδει δυο διαφορετικούς χαρακτήρες ταυτόχρονα XD. Είναι όντως τόσο καλοί οι πιγκουίνοι? Και η mono μου το πρότεινε, so θα το ξεκινήσω. Νο.6 δεν ξεκίνησα και δεν νομίζω να το αρχίσω με αυτά που ακούω XD
Sep 25 2011 12:59
Photo

Jorg → Vagelio

Ναι τις έχω που να μην τις είχα. Ούτε και εγώ ήθελα να τις αναφέρω, αλλά αναγκάστηκα. :P Καταρχάς άρχισε Sket Dance dammit! Μάλιστα στο επόμενο έχει Crossover με Gintama (και το Gintama με Sken dance). Επίσης και Mawaru Penguin Drum. Btw το no.6 το άρχισες;
Sep 25 2011 12:48
Photo

Vagelio → Jorg

Α ξέχασα, έχεις τις ριμαδιασμένες πανελλήνιες. Μην μιλάς για λίστες πλιζ Τ^Τ, δεν ξέρω τι να πρωτοαρχίσω τώρα που τέλειωσαν τα T&B, usagi drop και ao no exorcist.
Sep 25 2011 12:30
Photo

Jorg → Vagelio

Χαίρομαι που σου άρεσε. :P Αυτό με την Σάφου ήταν ψιλοκλεμμένο tbh. XD Μια χαρά τα πάω. Βαριέμαι γενικώς με το πολύ διάβασμα. Στο forum γενικά είμαι, αλλά δεν γράφω γιατί βαριέμαι επίσης. :P Και το lol θα το σταματήσουμε όπου να ναι. The anime manga check list is too huge.
Sep 25 2011 12:22
Photo

Vagelio → Jorg

[SPOILER]Vagelio μου! Είναι θεϊκό! :joyful: Πιστεύω ήρθε η ώρα η αγάπη μας να αποτυπωθεί και στο χαρτί. Και δεν χρειαζόμαστε bg [B]εφόσον έχει τον Λίνο μου[/B]. Oh Και thanks για την αφιέρωση. :3[/SPOILER] OMG ΠΕΘΑΙΝΩ! :hahaha: ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗ Σου έχουνε πει ότι τα σχόλια σου γίνονται όλο και πιο epic? Την μια ο Λίνος, την άλλη η σάφου που δεν πήρε σπέρμα, κοντεύεις να με ξεκάνεις. Πως τα πας btw? Δεν σε βλέπω πολύ στα forums. To lol σε πήρε μακριά μας?
Sep 25 2011 12:14
Photo

Vagelio → Jorg

Πάνε μια βόλτα από το fanart thread μου =ω=.
Sep 25 2011 08:12
Photo

Kai → Jorg

:kakaka: Σε παρακαλώ. Όταν το έγραψα το εννοούσα. Διάβασα και παλιές συνομιλίες. Μου είχε ξεφύγει το 'Spammy spammy' που σου είχανε πετάξει. [I]Nice comeback btw![/I] :smokingg:Άντε καλά, θα σε λυπηθώ γιατί είσαι αξιαγάπητο kohai, πας 3η λυκείου και βλέπω ήδη τον Mπιακουλίνο να στέλνει απειλητικά μηνύματα επειδή του πειράξαν την αγάπη του. Πάντως αφού δεν έχει ανακοινωθεί αριθμός επεισοδίων, θα τις δούμε τις ιστορίες; αυτό είναι το σίγουρο κι ευχάριστο. Ναι, αυτό είναι, αλλά δεν παύουν να φαίνονται περίεργοι. :kakaka: Όχι ότι μας πειράζει, και μόνο που θα τα μεταφέρουν στο άνιμε είναι ακρετό. Ναι, πιθανόν επειδή ήταν με παιδάκια να κάνανε παρωδιά του animation του Usagi Drop, μόνο που το είχαν σε όλο το επεισόδιο :ρ
Sep 23 2011 07:22
Photo

Jorg → Kai

Είσαι καμμένη! XD Πάντως αυτό που δήλωσα την αγάπη μου δεν το θυμάμαι (I know shame on me). Και μη μου τα κάνεις αυτά! Ξέρεις ότι έχω βάλει στο μάτι το manga εδώ και καιρό, αλλά συγκρατιέμαι. Έχω και κάποια άλλα να διαβάσω. Έτσι όπως τα είπες ελπίζω τουλάχιστον να δείξει σύντομα τις ιστορίες της Himeko και του Bossun. Ναι όντως, θα φταίει λογικά το studio ή το γεγονός ότι προσπαθούν να προσαρμόσουν το animation σύμφωνα με το άλλο anime. Btw το επεισόδιο του Sket dance με τα chibi έχει παράξενο animation ή ιδέα μου;
Sep 22 2011 21:44
Photo

Kai → Jorg

- Τα καθαρά [B]'Πού είναι ο Byakuran;'[/B] χωρίς πλάγιες ερωτήσεις και απλές αναφορές στο όνομά του ήταν 6. - Δήλωσες στον κόσμο την αγάπη σου για εκείνον μετά το chapter 333 - Κατάφερες 1 φορά να αναφέρεις το όνομά του χωρίς καν να αναρωτηθείς πού είναι λέγοντας ότι ο Reborn είχε πει την ίδια ατάκα και προς εκείνον Ναι. Είναι είχε καλό bg story και να φανταστείς στο manga δεν έχουμε μάθει ακόμα τι έγινε μετά και άρχισε ν' ανοίγεται. Και όντως όπως είπες και στο thread η σκηνή που κλαίει στο κρεβάτι του και μας δείχνει στην ουσία γιατί σταμάτησε να μιλάει είναι πολύ καλή και πολύ γλυκιά. Από την άλλη Switch χωρίς laptop δεν είναι Switch. Και η Himeko και ο Bossun έχουν εξίσου καλές ιστορίες. Μάλιστα της Himeko δεν απέχει και πολύ. Αφού σου άρεσε του Switch, σίγουρα θα σου αρέσουν και οι άλλες. [spoiler] :hypno: Διάβασε το manga [/spoiler] :hahaha: Πάντως και o Bossun και η τριάδα Gintoki\Kagura\Shinpachi φαινόταν παράξενα στα preview του Gintama και του Sket Dance αντίστοιχα.
Sep 22 2011 21:23
Photo

Jorg → Kai

Ναι, κάτσε να μετρήσεις εσύ στις τόσες σελίδες πόσα "Που είναι ο Byakuran είπα;" είπα. :hahaha: Btw ο Switch είναι ακόμη πιο awesome από ότι νόμιζα. :P
Sep 22 2011 21:11
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: E, μα ναι, έχεις δίκιο. Γέμισε το manga με την παρουσιά του. Άλλωστε τι να το γιορτάσουμε, θα χρειάζεστε και λίγο χρόνο μόνοι τα δυο σας.
Sep 22 2011 13:49
Photo

Jorg → Kai

Είδες το μωρό μου μετά από τόσο καιρό; Θες κι άλλο; :P
Sep 22 2011 13:39