Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Jorg

:hahaha: Tι κέρασμα έχει σήμερα;
Σεπ 22 2011 13:06
Φωτογραφία

Jorg → didimakia

Την σειρά τη λάτρεψα απλά και είναι πλέον η αγαπημένη μου. Επίσης βρίζω τον εαυτό μου που την είχα τόσο καιρό στον σκληρό (και με ελληνικούς υπότιτλους) και δεν την άρχιζα. :P Και ήμουν ήδη στο bebop αλλά δεν το ήξερα. XD
Σεπ 17 2011 11:08
Φωτογραφία

didimakia → Jorg

+1 στον απο κατω. Γι αυτον ακριβως τον λογο μπηκα κι εγω εδω. Cowboy bebop fan εισαι πλεον ε? :D W e l c o m e to bebop!
Σεπ 17 2011 10:49
Φωτογραφία

Jorg → Kenny

Όντως, ήταν από τις σκηνές που με έκαναν να λυπηθώ περισσότερο και όχι μόνο. Ήταν τόσο τέλεια από κάθε άποψη. Γενικά τα τελευταία επεισόδια ήταν η κορύφωση του anime κατα τη γνώμη μου.
Σεπ 15 2011 20:36
Φωτογραφία

Kenny → Jorg

Πραγματικά η σκηνή που έβαλες από Cowboy Bebop έγραψε ιστορία όσο λίγες. T__T
Σεπ 15 2011 20:19
Φωτογραφία

Kai → Jorg

:hahaha: Ναι, βρε. Πώς το κατάλαβες, την κατάσταση στην Ελλαδάρα μας εννοούσα. Κάποια μέρα όμως, θα γίνει ο Μπιακουλίνος σου πρωθυπουργός... μπα, δε θα του φτάνει αυτό. Θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου και θα δούμε κι εμείς μιας άσπρη μέρα. Δε διαφωνώ, μέχρι ένα σημείο την πήγαινα κι εγώ, αλλά μετά απέκτησε μια παθολογική εξάρτηση από τον Ichigo και μας τα χάλασε. Όσο ήταν μόνο με τον Ishida, μια χαρά κοπέλα ήταν, έκανε και τ' αστεία της. Μετά... άσε... Φυσικά τον Μπιακουλίνο δεν τον φτάνει σε τίποτα, κρίμα που δεν μπορείς να πάρεις διαζύγιο αλλά σίγουρα ο Μπιακουλίνος αυτό το εμπόδιο το βλέπει σαν πρόκληση. Άλλωστε η σχέση σας δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Θα την προστατέψουμε ό,τι και να γίνει. :hahaha: Kukuku, of course-of course. Γράφε όμως κι εσύ στο thread πού και πού. It's not the same without you.
Σεπ 14 2011 21:34
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Βασικά δεν κατάλαβα τι εννοούσες με το που καταντήσαμε. :P Εννοείς για την γενική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλαδάρα; Και εγώ και ο Λίνος μου είμαστε ευγνώμων για την συμπαράστασή σου. Καλά, τις εξετάσεις ψιλοχιουεσμένες τις είχα. Τώρα θα αρχίσουν τα hardcore πράγματα. :hahaha: Και μπορεί να αναζητώ συνέχεια τον Λίνο μου, αλλά ξέρω, βαθιά μέσα μου, ότι κάποτε, κάποτε θα γυρίσει. :hahaha: Ααα, σε παρακαλώ. Εμφανισιακά μια χαρά είναι. Και σε χαρακτήρα, δηλαδή. Αμά δεν υπήρχε ο Ichigo και ορισμένες ιδέες του δημιουργού δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ναι, τον έχω βάλει φύλακα να μου προστατεύει το profile. :3 Και έτσι μπράβο. Δεν νοείται ποστ της Kai χωρίς hahaha emoticon.
Σεπ 14 2011 21:23
Φωτογραφία

Kai → Jorg

:hahaha: Πήγαινε στο πού καταντήσαμε. Οκ, όχι λυπημένες φατσούλες από εδώ και πέρα. Μην ανησυχείς, όσο δεν είσαι μέσα θα προστατεύω τη waifu σου με [s]τη ζωή[/s] τα posts μου. :hahaha: Αυτό να μου πεις, ξέχασα πως μιλάμε με το άτομο που μέσα στις εξετάσεις δεν κώλωσε να διαβάσει Ruroken. Άκου εκεί όμως να βαριέσαι ν' απαντήσεις στις [I]πολύ σοβαρές[/I] συζητήσεις. Και συ βρε, Orihime; Σε συγχωρώ επειδή πλέον το γούστο σου έχει βελτιωθεί και επειδή δε θέλω να έχω και μπελάδες με το Μπιακουλίνι σου. Τον βλέπω εδώ δίπλα με το όπλο > Έτοιμος είναι...
Σεπ 14 2011 19:22
Φωτογραφία

Jorg → Kenny

:hahaha: Τουλάχιστον η σχέση του Ίτσιγκο με τη Ρούκια είναι πλατωνική.
Σεπ 14 2011 19:16
Φωτογραφία

Kenny → Jorg

Δεν τη βλέπω καλά την Orihime πάντως... εσύ την κερατώνεις με τον Byakuran, ο Ichigo με τη Rukia... τη βλέπω να καταλήγει ναρκομανής στο τέλος. :P
Σεπ 14 2011 19:14
Φωτογραφία

Jorg → Kenny

Το ίδιο είπε και η iri στον D.Dragon. :P Με την Orihime έχουμε ανοιχτό γάμο. Ξέρει ότι έχω άλλον στην καρδιά μου και εγώ ξέρω ότι γουστάρει τον Ίτσιγκο. [spoiler]Πλάκα-πλάκα όταν έκανα το συγκεκριμένο ποστ δεν είχα και πολλές γνώσεις επί του θέματος anime οπότε δικαιολογούμαι πιστεύω. :P[/spoiler]
Σεπ 14 2011 19:10
Φωτογραφία

Kenny → Jorg

Ε ρε παντόφλα που σε περιμένει από την Orihime... :hahaha:
Σεπ 14 2011 19:05
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Lol. :hahaha: Ευχαριστώ πολύ. :) Η λυπημένη φατσούλα δεν ξέρω που πήγαινε, αλλά χαλάει την αισθητική του ποστ. Μην τη ξαναδώ! :P Also [QUOTE=Kai;528135]Λυπάμαι, αλλά δεν είναι το ίδιο αν δεν το λέει ο Jorg. Get away from his waifu.[/QUOTE] Αχ πως με καταλαβαίνεις... Αλλά βασικά πιο πολύ θέμα βαρεμάρας είναι παρά ελλειψης χρόνου. :P Τουλάχιστον τώρα στην αρχή.
Σεπ 14 2011 19:01
Φωτογραφία

Kai → Jorg

Shame on you! Καταλήξαμε εσύ να κοιτάς το thread κι εγώ να γράφω; Μπιακουλίνος is sad. [spoiler] Πέρα από την πλάκα, καλή δύναμη με τα φροντιστήρια. Απλά ήθελα να τονίσω στο πώς καταντήσαμε :( [/spoiler]
Σεπ 14 2011 17:01
Φωτογραφία

1451 → Jorg

Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Κάνε κι εσύ ένα, να γίνουν δυο οι Shaco(όπως στην ulti του).
Σεπ 13 2011 17:55