Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Αιντε σου απάντησα στο profile μου και μετά έσβησα και το δικό σου το ποστ. Τα σπάω! :nanana: Άντε να έρθει και ο καινούριος ο χρόνος να [S]καταστραφούμε[/S] φύγει και αυτή η χρονιά. Αν και για εμάς το ίδιο και το αυτό θα είναι :p Χεχε, δεν πειράζει.
Dec 25 2011 02:06
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά! Με υγεία και ευτυχία :3 Και καλή δύναμη φέτος!
Dec 25 2011 01:45
Photo

Kai → Jorg

:unlucky: Ελπίζω να γράφεις πιο συχνά. :congrats: Ευχαριστώ-ευχαριστώ. Άντε και στα δικά σου που πλησιάζουν. Δεν είναι;! Μ' αρέσουν πολύ μαζί.
Dec 19 2011 14:39
Photo

Jorg → Kai

Η μάχη φαινόταν ότι ήταν χαμένη για αυτόν από την αρχή. Αλλά είπα να συμμετάσχω στο μικρό του παιχνιδάκι, έτσι, για να του δώσω λίγες ώρες χαράς, μαζί με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει μια πιθανότητα να κερδίσει. Πάντως μια φορά έγραψα στο tread του khr και δες τι γίνεται. :hahaha: Α ναι, και happy 100%. :congrats: Also kawaii profile pic is kawaii. :3
Dec 19 2011 14:23
Photo

Kai → Jorg

Τι μάχες είναι αυτές που γίνονται στις σκοτεινές γωνιές του anime.gr; Τι παλικάρια σφάζονται στα πόδια του Byakuran; Τι ερωτικά τρίγωνα είναι αυτά που αποκαλύπτονται; Συγχαρητήρια για την νίκη και που απέδειξες ότι χρειάζεται να δίνεις και να παίρνεις κάτι περισσότερο από φιλοφρονήσεις σε μια σχέση για να έχει γερές βάσεις. :hero: J100 ftw
Dec 19 2011 14:04
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Άντε μπράβο. Σειρά έχει η Lenalee. :hahaha:
Dec 18 2011 18:53
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Εεε είσαι θεός! Με ξέρανες στα γέλια. Παραιτούμαι. Είναι όλος δικός σου :P
Dec 18 2011 18:50
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Θυμάσαι που έλεγα ότι, αν και κουμπάρος, δεν πρόκειται να κάνω τίποτα με την Lenalee; Ε λοιπόν, το πέρνω πίσω, για να μάθεις. Και όταν είπα αυτό το "και όχι μόνο", ανίδεε NWS, δεν εννοούσα ότι δέχεται και από άλλους φιλοφρονήσεις, αλλά ότι δέχεται και άλλα πράγματα από εμένα εκτός από φιλοφρονήσεις. (οκ αυτό ακούστηκε λίγο πρόστυχο :hahaha:)
Dec 18 2011 18:27
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Δεν κατάλαβα καλά. Λες ότι έχεις κι άλλες φιλοφρονήσεις εκτός από τις δικές σου και δεν δέχεσαι τι δικές μου!; Ντροπή και όνειδος. [SPOILER]Love Triangle activate! :hahaha:[/SPOILER]Μην κλάψεις αν ο Byakuran εκθαμβωθεί από την ομορφιά μου και τρέξει πίσω μου. :hahaha: Χέστηκα. Θα πάρω τη Leenalee μου και θα φύγω.
Dec 18 2011 17:35
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Ο Λίνος [b]MOY[/b] δεν χρειάζεται τις φιλοφρονήσεις σου. Έχει τις δικές μου (και όχι μόνο) [quote]Δεν φταίω εγώ που μ'αρέσει[/quote] Ωστέ μου το λες και κατάμουτρα τώρα; Λοιπόν, για να εξηγιόμαστε να μη παρεξηγιόμαστε. Αν σε ξαναδώ να τον πλησιάσεις ή ακόμα και να αναφέρεσαι στο όνομα του θα σε σκοτώσω, με τα ίδια μου τα χέρια, και θα πονέσει, πολύ. [spoiler]:P[/spoiler]
Dec 18 2011 17:25
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Tsun tsun Jorg is kawaii :P ~つんつん~ [spoiler][IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/Demotivational_Tsundere_Poster_by_LireLover.jpg[/IMG][/spoiler] Εγώ φταίω ρε που κάνω και φιλοφρονήσεις στον Byakuran. :hahaha: Δεν φταίω εγώ που μ'αρέσει. Μικρός είναι πιο ωραίος γενικότερα. :P Κι έχει και γαμάτες δυνάμεις.
Dec 18 2011 17:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Οχο! Δεν το σκέφτηκα έτσι. Ο mist guardian έχει δίκιο.
Dec 17 2011 22:25
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Δεν είμαι το right hand της for nothing. Έχει υποχρέωση να δείξει κάποιο ενδιαφέρον. :hahaha:
Dec 17 2011 15:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

To ήξερα ότι θα το σχολιάσει η από κάτω! :hahaha:
Dec 16 2011 23:01
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Έτσι-έτσι, όχι να λείπεις λίγο και να βρίσκουν ευκαιρία τ' αρπαχτικά.
Dec 16 2011 22:06