Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ακριβώς αυτό :hahaha: Θα κάνουμε πάρτι όταν τελειώσουμε. Ελευθερία. Και ύπνος. Πολύ ύπνος.
Δεκ 26 2011 21:11
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Ναι εκεί είναι που δάκρυσα και εγώ, αλλά στη σκηνή με τον Shouma και την Ringo (και σε αυτή με τον Kanba και την Himari) με είχε πιάσει ένα ψυχοπλάκωμα... [spoiler]Αυτό το "Thank you. I love you" του Shouma... T.T[/spoiler]
Δεκ 26 2011 20:39
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Δεν φταίω εγώ, με πόρωσε το ρημάδι Τ^Τ. Btw το μυξόκλαμα με έπιασε και μετέπειτα που η Ηimari διάβασε το γράμμα. Xρειάζομαι μια σήντομη μη σοβαρή σειρά αυτή τη στιγμή.
Δεκ 26 2011 20:29
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Κατά το τέλος της βδομάδας, because μαθήματα. -.- Μαρέσει που έλεγες ότι δε θα το τέλειωνες σύντομα. :hahaha: [spoiler][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D70caJs2vRM[/youtube] Το έχω δει καμιά 10ριά φορές. 2:15 T.T[/spoiler]
Δεκ 26 2011 20:21
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Yup, χθες :D. Πότε θα περάσεις για επίσκεψη? Το mpd το τέλειωσα. Και ήταν πολύ fabulous max <3
Δεκ 26 2011 20:01
Φωτογραφία

Kai → Jorg

Άσε ναι, επικεντρώθηκα πολύ σε άλλα skills και γι' αυτό την παθαίνω έτσι τώρα. Συμβάλουν και τα συχνά κενά μνήμης και γίνεται χειρότερα η υπόθεση. Δεν έχει σημασία!! Όταν επιτέλους θα ελευθερωθείς, θα το δεις ολοκληρωμένο, θα δεις και τις ταινίες καπάκι και θα αποζημιωθείς.
Δεκ 26 2011 14:59
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Ε, εντάξει, το responce time θέλει λίγη εξάσκηση. Να μην βασιστούνε πολύ στο bishounen στοιχείο και καλά θα είμαστε. :P Oh ευχαριστώ. ^^ Και το δικό σου σετάκι είναι υπέροχο. Με κάνει να καταριέμαι που δεν άρχισα tiger and bunny όταν είχα την ευκαιρία. -.-
Δεκ 26 2011 14:51
Φωτογραφία

Kai → Jorg

:unlucky: Προς υπεράσπισή μου, το είχα δει χθες αλλά ξέχασα να το σχολιάσω. I know I failed. :lovulovu: Let's go kya for Brave 10, αφού βλέπεις την επικότητα να έρχεται, τι στεναχωριέσαι Και btw, ωραίο avatar
Δεκ 26 2011 14:44
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Για το spy level σου ήταν όντως καθυστερημένο. Μετά τις πανελλήνιες θα βάλω τέτοιους υψηλούς στόχους. Και τελικά το έκανα στο thread του brave 10. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει.
Δεκ 26 2011 14:40
Φωτογραφία

Kai → Jorg

Το post μου. XD Άντε και στα 2,000 τώρα. Lol, καταλαβαίνω. Τέτοιες στιγμές πρέπει να καταγράφονται κάνοντας posts υψίστης σημασίας.
Δεκ 26 2011 14:37
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Καθυστερημένο το γέμισμα της μπάρας ή το post σου; XD Ευχαριστώ, ευχαριστώ. :congrats: Ήθελα να κάνω το 1024 post στο thread του reborn, αλλά double post χωρίς λόγο δεν λέει. :hahaha:
Δεκ 26 2011 14:35
Φωτογραφία

Kai → Jorg

:congrats: Συγχαρητήρια για το γέμισμα της μπάρας, αν και καθυστερημένα. Full power πλέον.
Δεκ 26 2011 14:30
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Oh thankies, thankies. ^^ Btw πως τα περνάς εσύ; Κατέβηκες/ θα κατεβείς καθόλου; btw το penguindrum το προχὠρησες;
Δεκ 26 2011 13:19
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Just passing by για να σου πω πόσο fabulous max είναι το wallpaper σου.
Δεκ 26 2011 03:39
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να κάνουμε και εμείς. :hahaha: Βασικά την καινούρια χρονιά θα είναι πολύ χειρότερα δεδομένου ότι πλησιάζουν όλο και πιο πολύ οι πανελλήνιες. XD Άντε να τελειώνουμε επιτέλους...
Δεκ 25 2011 02:14